Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergileri düşüp net halini haberleştirsek maaşların çok iyi olacak. Haberlerde çocuk desteği, çalışmayan eş desteği vs ekliyorlar sonra da memur şu kadar alacak diye salıyorlar piyasaya. Yalan arkadaş!
Mesleğe başladığımda 1500$ civarında alıyordum, şimdi 700$ civarı.
Maaşların büyük kısmı açlık sınırının altında. Evli değil de tek yaşıyorsa bu paralarla sadece ayın ortasına kadar geçinir gerisi kredi kartına yüklenir. Borçla yaşamaya çalışır.
Güvenlik görevlisi sertifakamı yenileteyim de mimarlık ölü mesleğe dönüşüyor.Ek iş olarak yaparım.
Mimar olmadan önce güvenlik görevlisi maaşı düşüktü.Şimdi inşaat sektörü ölmeye yakın.
İşte sansürsüz yerde olsaydım, başta asgari ücret olmak üzere bu maaşları münasip yerlerine soksunlar derdim. Oysa ne konu o bölümde ne de ben...
Sonra savunduğumuz kesim ilk taşı atar... öyle!