2019'un Öne Çıkan Saat Modelleri

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
1649070jpegtransformbuying-options_watch_1000.jpeg

Denizci Akımı: Mavi Odaklı

Saatte mavi trend eğilimi bir süredir yüksek bir rütbeden seyrediyor, ancak 2019’da bu yükselişi tavan yapmış durumda. Her ne kadar bu trend için söylenecek çok söz olsa da; mavi denince akla ilk gelen cool ve sportif denizciler. Evrime uğrayan bu anlayış, sportif yönünü lükse çevirip, cool görünümüne sadık. 2019 için saat koleksiyonunuz kadar, gardırobunuzdaki kıyafetler de maviye yeşil ışık yakıyor.

1349348pngcrop1000highgrey.jpeg

BackToBasic: Zamansız Modeller

Zamansız bir kadranının olağanüstü zarif bir şekilde yeniden yaratıldığı Jager LeCoultre, #BackToBasic saatler için birebir uyuşan bir örnek. Yatırımlık parçalar arıyorsanız ve moda sahnesinde daima yer edecek bir saate ilgi duyuyorsanız, bu trend tam size göre.

1813551pngtransformbuying-options_watch_1000.jpeg

Zarif: Küçük Kadran

Küçük saatler, retro ilhamlı kayışlar... Küçük elleriniz ve ince bilekleriniz varsa, aşırı gösterişli büyük saatlerden uzak durmanız gerek. Her ne kadar geçtiğimiz yıllarda sıkça karşımıza çıksa da, devir değişti. Artık küçük kadranlar zarafetin tek temsilcisi.

somon-kadran.jpg

Cesur Akım: Somon Renkli İç Kısım

Sizin için bu yazı, sürpriz sonlu bir saat trendi dosyası olabilir. Ancak somon renkli tasarımlar bu yılın en can alıcı saat trendine imza atıyor. Kahverengi vintage tavırlı deri kayışın buluştuğu, modern somon yansımalı A. Lange & Söhne imzalı saat, bu kategoride tüm övgüleri hak ediyor.

Sol bilegimde kist ciktigindan beri saatlere tovbeliyim. Ozellikle agir saatler maaelsef sagliga zararli :) EFTELYA eline saglik.

ben öyle dandik saatler takmıyorum, tag heuer'den aşağısı benim bileğime yakışmaz. sanmıyorum senin maaşının benim benzinime yeteceğini.

saat.jpg

Saatimin markası EA... Çünkü sizce neden?

emporio-armani-printed-eagle-logo-t-shirt-p351-52508_image.jpg

1200px-Parteiadler_Nationalsozialistische_Deutsche_Arbeiterpartei_%281933%E2%80%931945%29.svg.png

tenor.gif

Paylaşim için teşekkürler

benimki öne çıkmamış

En son çocukken ışıklı Casio takmıştım güzel günlerdi..

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri