2018 Yılı

Konu sahibi son olarak 1551 gün önce görüldü
Bitmek üzere.
Nice anılar, umutlar, hayal kırıklıkları, sevinçler ile ona veda etmeye az kaldı.
Birçok insanın hayata gözlerini açıp kimilerinin hayata veda ettiği bir yıl daha maziye karışıyor.
Tüm yaşanmışlıkları ile insanlık tarihinde yerini aldı.

Ben bu kadar kötü bir yıl görmedim göremem de heralde

normal bir yıl geldik geciyoruz iste. 2019 da oyle olacak

pekde iyi sayılmazdı hayırlısı böyleymiş

Berbat bir sene. Hayatimin en kotu donemini gecirdim. Yillara cok anlam yukluyoruz ama her sene daha da kotuye gidiyor.

Soz Nisan ve Evlilik.
Ne kadar bereketli bir sene.:mathilda:

her çiftli yılda olduğu gibi hayatımın boka sardığı yıl. böyle enteresan bir grafik çiziyorum yıllardır. çiftli yıllarda belim doğrulmaz.

Insan kendi icin bir sey uretemedigi hayatina yaptirim yapmadigi surece yil geciyor kafa ayni nefret ettigi hayati icin nefes almaya inatla neden devam ediyor. Insanlar sadece sikayet ediyor cozum uretmeden.

Yilbasinda, o yil icin hic bir hedef koymadigim bir yildi. Oyle de gecti : ))
En azindan hedef koyup yarisindan fazlasini yapmadigim icin vicdan azabi yasamadim :p Ama, diger taraftan da 1 adim ilerleyemedim :p

Yine de cok daha mutlu oldugum, bir o kadar da yoruldugum bir yil oldu, umarim diger yillar daha da mutlu eder beni :)

2018 in ilk ayları çok sanciliydi benim icin, bir daha asla mutlu olamayacağim gibiydi, simdi ise hissettigim o kadar guzel seyler ki. 2018 yili icin yenilenme diyebilirim :hello:​

Benim için güzel bir yıl dı.

A koi yılı. Son çeyreğe sert girdi benim için. Def def.

Benim icin suprizlerle dolu bir yildi.
Ozellikle son dakika pasi keskin bir viraja girmemi sagladi.
Senelerdir istedigim su gemi yolculugunu yine gerceklestiremedim.
O geminin guvertesinde yildizlarin altinda karadan cok uzakta "all my life" dinleyemedim.
Ama yinede cok eglendigim bir yil oldu, aramiz fena degildi genel olarak
2019'dan da beklentim 2018 gibi olmasi :)
beni uzmemesi! yarim kalmamasi hicbir seyin.
yarim kalmis isler, yarim kalmis planlar, yarim kalmis cumleler... yani her guzelligin tamamlanmasi

Arrivederci 2018

Geri