2018 için dilek kutusu

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir üyenin f5 için dileği

Bana bak f5, az gül 2018'de. Son günlerde suratının asıklığı buradan belli oluyor. Huysuz mudur nedir :liv:şakabir yana, mutlu ol, gönlünce olsun inşallah. Hayallerindekileri yaşayabileceğin bir yıl olsun.

Bir üyenin amber için dileği

Tatli amber, adin gibi mutluluk eksik olmasin hayatindan. Gecen yil olmadigi icin uzuldugun seylere bu yil cok sukur de, kalbin hic kirilmasin, gonlu niyeti guzellerle kesissin yollarin :)

Bir üyenin No Pasaran için dileği

Hayırlı cumalar, tşk. :sırıt: Mutluluk diliyorum sanaaa. Yılın son güzel haberini sen verdin forum içinde, daha güzel haberler verebileceğin güzel şeyler yaşayasın No Pasaran. Gönlünce olsun inşallah. Ayrıca çay şekerli içilir. Bu tartışmaya kapalı.

Bir üyenin Başak için dileği

Seviyosan daha cok kos pesimde .p
Enerjin bitmesin, yuvanda huzurun eksik olmasin :)

Bir üyenin Lothlorien için dileği

Bari bu yil telaffuz etmekten cekinmeyecegimiz nickler bulsa bu kardesimiz, poncigimiz, canimiz loth beyimiz .p

Bir üyenin Kül için dileği

Kendim icin dileyeceklerimin fotokopisini senin icin de isterim, saglik mutluluk eksik olmasin yuvanizdan :)

Temiz kalbine, sonsuz iyi niyetine ve samimiyetine inandığım nadir insanlardansin. Dilerim sadece 2018 de değil hayatin boyunca karşına bu guzelliklerine layik insanlar çıkar. Saglik, mutluluk ve huzur dolu bir ömrün olsun güzel yureklim, sçs :srl:

Bir üyenin His için dileği

Mutlu yıllara balım gönlünce olsun her şey.​

Bir üyenin angie için dileği

2018'de Ronaldo denen çingenden daha yakışıklı ve onun kadar olmasa da paralı bir bey ile izdivacinin gerçekleşmesini umut eder yeni yılını kutlarım. [emoji14] iş, aş ve eş uclusunun hayatina girdiği huzur ve mutlulukla dolu bir yıl geçir inşallah.

Bir üyenin yasemen için dileği

Umarım yeni yıl sana mutluluklar ve huzur getirir.Güzel ve güneşli günlerin , başarı ile bezenmiş çiçekli yolların olur.Yürüdüğün yolda daima güzellikler olsun diliyorum.Mutlu yıllar.

diliyorum.

Bir uyemizin Murat icin dilegi;

Derslerinde başarı
Özel hayatında huzur
Sevimli bir kedi. Kediler ne kadar sevimli olabiliyorlar ise o kadar sevimli.
Bir at
Bir avrat
Diğeri neydi?
Insallah amcada olursun hayirlisiylan. ;p

Admin notu: Ahaha at var avrat da var ama yeğen yok :p adadjkl
Kediler de çok sevimli kucağına alıp seveceğin günler de gelecek kimlere sevdirmedim :D Canımsın :srl:​

Bir üyenin Süreyya için dileği

Mutlu yillara canim, gonlunden gecen gerceklestigi bir yil olsun.​

Kahraman ırkıma bir gül ne bu şiddet bu celal​

Bir üyenin Divine Heart için dileği

2018 yılında,çok kazançlı, keyifli, sevgi dolu, başarılı,sağlıklı,huzurlu,hayallerine kavuşman dileğiyle
Mutlu Yıllar Sevgili Arkadaşım :hello:

Bir üyenin Ashriel için dileği

Dogalligindan hic bisey kaybetmeden, dogru bildiginden sasmayacagin ama nilunun dedigi gibi de her dogruyu da her yerde soylemeyecegin guzel bi yil diliyorum. Daha sabirli daha anlayislisin daha bi cok seviyorum boyle :)

Bir üyenin Enthusiastic için dileği

Susmalarina bi son ver artik cocuk, kapimiz acik derdini anlat ki ferahlayasin. Dostlarinla muhabbetin, sevdiginle de mutlulugun daim olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri