2018 Eurovision yarışmasına Manga katılıyor.

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dakika haberler: 2018 Eurovision yarışmasına Türkiye Manga ile katılıyor.

Yıllardır Eurovision yarışmalarına katılmayan Türkiye kararını verdi, TRT 2018'deki yarışmaya katılacak. Türkiye'yi de Manga temsil edecek.

Şu eurovision ruhunun hastasıyım. Çok mutlu oldum habere.
2010'da Manga'nın birinciliği hak ettiğini düşünüyordum, bakalım 2018'de neler olacak.

Aleyna Tilki katılması lazımdı haksızlık yapıldı. biz Aleyna Tilki fanları olarak bu duruma her yerden tepkimizi koyacağız. #Aleynatilkieurovisiona şeklinde heştegimiz var. twitterdan yüklenin beyler

Cok seviyorum bu yarismayi, milli duygular kabariyor. ;d Manga ilk katildiginda cidden de birinciliğini hak etmişti. İnşallah bu sefer de iyi bir sarkiyla katilir ve hak ettikleri sonucu alirlar diyorum ama umut var mi derseniz elbette yok.

Ya bu kesin mi, aşırı aşırı mutlu oldum. :ask

verka serduşka dancing lasha tumbai açtım kendi etrafımda dönerek çığlık atıyorum oley be oleeeeyyyy

bende çok sevindim habere fakat eyyy hollanda eyy fransa eyy almanya derken kimseden puan falan gelmez bize assafsad

Çok sevindim lakin herkes komşusuna oy verdiği için çok zor kazanmak.

Türkiye de nu-metale tek yatkın grup sanırım aslında ekipman ve alt yapı olarak öyle en sevdiğim parçalarıyla tezahürat yapıyım;
bir eurovision çizeceksin , diğerleri gibi bitmeyeceeeek.

Manga kendilerine teklif gelmediğini söyledi ama :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri