2017 Miss Turkey birincisi Itır Esen'in tacının geri alınması

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu yaptığı açıklamada; “Üzülerek duyuruyoruz ki bu tweetin Itır Esen tarafından atıldığı kanaatine varılmıştır. Kuruluş amacı Türkiye’yi dünya çapında tanıtmak ve imajına katkıda bulunmak olan Miss Turkey Organizasyonu’nun böyle bir paylaşımı kabul etmesi mümkün değildir.”

Tacının alınmasına sebep olan tweeti;

Itır Esen bu olaydan sonra twitter hesabını kapattı.

Yuh artık fake hesap falan olmasın

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oha ya valla eğer doğruysa hak etmiş boyle bi saygisizlik olabilir mi? O kadar ölen insanla bu şekilde dalga geçilebilir mi? Yazik yahu ölenlerin hakki zehir zikkim olsun böylelerine.

Hep diyorum twitter muazzam bir platform.
Herhangi bir ünlüyü sokakta görseler el pençe divan dururlar; ama twitterda etmedikleri hakaret ve küfür kalmaz. Twitter insanlara sınırsız sonsuz bir özgürlük veriyor.

Bu kadına da yazık olmuş. Atılan tweetlere dikkat etmeli. Komiklik ya da etkileşim uğruna atılan bir tweet başına iş açtı.

Bunu demesi ahlaksızlıktır. Karakterini gösterir. Lakin iş yerindeki biri de onu aynı isimdeki akrabası atmış diyor ama bilemedim, görmedim haberini.

Türkiyede her işlenen suçta artık suriyelilere atılıyor. Allahtan sosyal medyada böyle bir durum yok. Yoksa kendisi de Suriyeliler çaldı attı diyebilir :)
Twit konusuna gelince, para ile okunulan okul, parası ile kazanılan iş, insana aynı zamanda cehaleti de öğretiyor. Yaptığı terbiyesizliği gün yüzüne gösteriyor.

Nasıl bir kişilige sahip oldugu belli oldu.Bu gibi insanlar bedenleriyle bir yere geleceklerini sanan zavallı insanlar.Güzellik gelip gecicidir bir tane sivilce bütün hayatını degiştirir farkında degiller.Allah şehitlerimize Rahmet eylesin.Ailelerine sabbırlar versin.

Hep söyledim.
Yazın, sallayın söyleyin ağzınıza geleni...
Hepsi kayıt altında. Birgün alırlar hesabı, diye.
Burada yok mu sanki böyle densizler?

Attığı twik beni enterese etmiyor fakat bu tipsizi mis törki seçen jürinin letafet anlayışına soxam.​

Ruh hastası .. Burada da var böyle ruh hastaları ..

Olm o nasıl laf lan. İnsan utanır. Alkollü kafayla yazmış olmalı

Senin 28 günde bir döllenme hevesiyle çatlayan yumurtalarını...

Saçma bir mizah yapmış kendine yapmış salak.

Lol. Nasıl bir mallıktır, espirik kasacam diye sıvamış

kafasına ped yapıştırıp gezer artık :asd:

Geri