2017 kısa saç kesimleri (Kısa saç modelleri)

Konu sahibi son olarak 3232 gün önce görüldü
Son birkaç gündür yaşadığımız güzel havalar yazı haberdar eder gibiydi. Bu nedenle yeni değişimlere saç kesimleri ile başlamak isteyenler heveslendi. En güzel saç kesimleri için arayışta bulunanlara saç modellerinden bir derleme yaptık. İşte en güzel saç kesimleri…

2017-kisa-sac-kesimleri-kisa-sac-modelleri--8644256.Jpeg

Yağmurlar yerini güneşli sıcak günlere ufak ufak bırakmaya başlayınca tabi ki herkesin içi kıpır kıpır olmaya başladı. Baharın gelmesi çoğu kişide yenilenme zamanı demektir. Herkesin bildiği gibi de kadınlar yenilenmeye saçlarından başlar. Saçlarda değişim ise fazlalıklardan kurtularak yepyeni kısa saç kesimleri demekle başlar.

Ancak saç kestirmek oldukça riskli bir karar. Yüzünüzün şekli, boyunuz, kilonuz, giyip tarzınız… Bunların hepsi saç kesiminizi etkileyecek faktörler. Bu nedenle işini iyi yaptığınız bir kuaförden fikir almalısınız. Ama daha önce sizin için hazırladığımız kısa saç modellerine göz atabilirsiniz.

İşte 2017’nin en Moda kısa saç kesimleri

fft16_mf8644199.Jpeg

fft16_mf8644200.Jpeg

fft16_mf8644215.Jpeg

fft16_mf8644216.Jpeg

fft16_mf8644221.Jpeg

pembenar

bi şunlara bak
bi saplara bak
sonra gel karma haksız de

En usttekini begendim
Bu saclari kullananlarin hem kafa yapisinin hem de yuz yapisinin cok guzel olmasi lazim, yoksa kisa sac hic affetmez, rezil eder insani :p

Kısa saça dönüş yaptım uzun süreden sonra.
Ama benim saçlar kıvırcık olduğundan havadalar hep (:

• Wow
Tepkiler: ne
ne çok kısa ne de çok uzun seviyorum. bağlayabileceğim uzunlukta olsun, kontrolü bende olsun modundayım hep. benim saçın uzunluğu maksimum üstten üçüncü gibi.

saçlarımı bir süredir uzatıyorum ama kısa saçlı fotoğraflarımı görünce tekrar kestiresim geliyor, seviyorum. belki yaz aylarına doğru eskiye dönüş yaparım....

Benim de hiç uzun saçım olmadı jfjjfjf

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Kabarıyor bonus gibi dolaşırız....Küçükken erkek çocuğu gibi kısa saçla çok dolaştım ama sadece bir kere kendi isteğimle şu ikincideki gibi kesmiştim neyime güvendiysem... aynaya baktığımda ağlayacaktım

Kabarıyor bonus gibi dolaşırız....Küçükken erkek çocuğu gibi kısa saçla çok dolaştım ama sadece bir kere kendi isteğimle şu ikincideki gibi kesmiştim neyime güvendiysem... aynaya baktığımda ağlayacaktım
kabarik-sac_93921.jpg

Kisa sac kabus.
Bazen o kabusu yasamak istiyorum..
Sonra diyorum yeterince kabus ile bogusuyorsun, bu da eksik kalsin.

galeriyi karıştırdım da bulamadım ya imha etmişim onları galiba kshjdjhasdj
ama biraz uzadığı hali böyleydi de bu da zor biliyorsun yosunum ikinci gün böyle kalmıyor o saç....senin attığın şu üstteki gibi oluyor...

Ekli dosyayı görüntüle 130199
çok uğraşmamız lazım bu halde kullanmak için hergün yıkıcas o zamanda nemi kaybolacak bukleler kotu gorunecek falan filan:p
çok tatlı durmuş sende ben korkumdan cesaret edemedim hiç:D
geçen sene annem tutturmuştu gel kesicem gel diye hahaha çok şükür vazgeçti:D

• sarılma
Tepkiler: Aze
çok uğraşmamız lazım bu halde kullanmak için hergün yıkıcas o zamanda nemi kaybolacak bukleler kotu gorunecek falan filan:p
çok tatlı durmuş sende ben korkumdan cesaret edemedim hiç:D
geçen sene annem tutturmuştu gel kesicem gel diye hahaha çok şükür vazgeçti:D
SAKIN... düz saçlılar kessin havasını atsın boşver....

Üst sıra komple ve ikinci sırada ortadaki güzel

Geri