YKS 2016 Ygs Soruları ve Cevapları

Konu sahibi son olarak 566 gün önce görüldü
YGS SINAV SORULARI VE CEVAPLARI…

YGS sınav sorularının ertesi gün yani 14 Mart Pazartesi günü açıklanması bekleniyor. YGS cevapları ise birkaç gün içinde açıklanacağı tahmin ediliyor. ÖSYM'nin açıklamasında YGS sorularının yayınlanacağı kesin tarih ve saat bilgisi yer almıyor. Ancak ÖSYM Başkanı Ömer Demir, YGS sorularının 14 Mart Pazartesi günü ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden erişime açılacağını söylemişti. Cevaplar açıklandıktan sonra iptal edilen soru olup olmayacağı da belli olacak.

YGS SORULARI VE CEVAP ANAHTARI ÖSYM AİS SİSTEMİNDE OLACAK
Üniversiteye girişin ilk aşaması olan YGS'ye giren adaylar 2016 YGS soruları ve cevap anahtarına ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi sayfası ais.osym.gov.tr adresinden erişebilecekler.

ÖSYM AİS GİRİŞİ İÇİN TIKLAYIN

Bu arada Ösym sınava giren adaylara maille soruları atmış ben inceledim açıkcası kolay bir sınav olmuş,umarım emek veren herkeste güzel sonuç alır.
İsteyenler için bir tık

Türkçe, Sosyal soruları çok kolay geldi bana. Hele tarihten Atatürk'ün kimliği ve Hasan Tahsin sorusu vardı, şaşırdım bu soruları görünce.

Sinav sirasinda kolay olsa bile kişi heyecandan karistrabiliyor.Rabbim emeklerini ziyan etmesin giren kisilerin.Kpss kolay gelsin:)

Ne kadar kolay olsa da sınava girenler için kaygı , stres hepsi bir arada oluyor. İnşallah emeklerinin karşılığını alırlar.

Tabi yayıla yayıla soruları okuyup kolaymış demek kolay oluyor..o an ki strest heycan yetiştirememe korkusu adamı bildiğide unuttur

Benim kolay demem gecen senelere kıyasla sınava giren öğrenciler bu kıyaslamayi eminim anlamışlardır.

Geri