2015 Yılında Ünlü-Takım saçmalığı

Konu sahibi son olarak 3739 gün önce görüldü
Yıl olmuş 2015 teknoloji uçmuş ,izel-çelik-ercan dağılmış , sovyetler yıkılmış , Gomez Beşiktaş'a gelmiş v.s v.s Hala şu dünyada hangi ünlünün hangi takımı tuttuğunu merak eden insanların olması bana son derece saçma geliyor.Neden yahu neden ? Napacan ? Senin takımını tutuyorsa napacan ? Bir müzisyense daha fazla mı dinleyeceksin ? E o zaman senin müzik anlayışın yok ! Bir oyuncuysa onun dizi/filmlerini mi izleyeceksin ? E o zaman senin sinema anlayışın da yok.Bir tiyatrocuysa , bir ressamsa , bir akademisyense , bir siyasetçiyse v.s v.s .. 'Ama merak ediyoruuuz' diyenlere ise yahu merak edecek başka şey mi kalmadı birader demek yeterli olacaktır.

Sakın zevkler ve renkler tartışılmaz tarzı şeyler gelmesin valla çekemem.

Az önce aynı düşünceler geçmiştş aklımdan ve yazdıklarınıza katılıyorum
bir de bunun şu kimdir boyu kaçtır kilosu nedir boyutu vardı bir ara
Tamam paylaşılsın konu da tek tek konu açılmasaydı bari

Az önce aynı düşünceler geçmiştş aklımdan ve yazdıklarınıza katılıyorum
bir de bunun şu kimdir boyu kaçtır kilosu nedir boyutu vardı bir ara
Tamam paylaşılsın konu da tek tek konu açılmasaydı bari

Bence paylaşılmasın bile ama ne diyim bu tür şeylere kafa yormaktan ilerleyemiyoruz , sonra da suçu başkalarına atıyoruz..

Peki senin önerin ne delikanlı?

-Müzik konu başlığı biraz eskide kalmış güncellenebilir.
-Tiyatro , heykel ,resim tarzı diğer sanat dalları adına paylaşımlarda bulunulabilinir.
-Yabancı sözlük konu başlığında farklı dillerden 'faydalı' gramer paylaşımları yapılabilir.
-Üniversite YGS-LYS ders notları konu anlatımları güncellenebilir.Haftada bir test tarzı bir şey paylaşılabilir.
-Genel Kültür konu başlığının altına 'Görücü usulü evlilik nedir'den daha 'GENEL KÜLTÜR'lü şeyler paylaşılabilir.

Güncelleyeceğim efenim :)

Bence paylaşılmasın bile ama ne diyim bu tür şeylere kafa yormaktan ilerleyemiyoruz , sonra da suçu başkalarına atıyoruz..

Tabiki bunlar da paylaşılabilir bunda sıkıntı yok belki merak eden vardır lakin konu içeriği başlıktan ibaret ve tek cümlelik olunca anasayfayı da işgal edince gercekten önemli konular geri planda kalıyor arka sayfalarda farkedilemiyor sıkıntı orda
Bari tek konuda toplansın

Tabiki bunlar da paylaşılabilir bunda sıkıntı yok belki merak eden vardır lakin konu içeriği başlıktan ibaret ve tek cümlelik olunca anasayfayı da işgal edince gercekten önemli konular geri planda kalıyor arka sayfalarda farkedilemiyor sıkıntı orda
Bari tek konuda toplansın

O da hafifletici bir çözüm tabii :)

-Müzik konu başlığı biraz eskide kalmış güncellenebilir.
-Tiyatro , heykel ,resim tarzı diğer sanat dalları adına paylaşımlarda bulunulabilinir.
-Yabancı sözlük konu başlığında farklı dillerden 'faydalı' gramer paylaşımları yapılabilir.
-Üniversite YGS-LYS ders notları konu anlatımları güncellenebilir.Haftada bir test tarzı bir şey paylaşılabilir.
-Genel Kültür konu başlığının altına 'Görücü usulü evlilik nedir'den daha 'GENEL KÜLTÜR'lü şeyler paylaşılabilir.

Güncelleyeceğim efenim :)

Hepimiz enteliz.

O yüzden bahsettiğin konuları sen aç, entellektüel kişiliğin gelişsin öyle aramıza katıl kardeşim.

Açtığım konulara bakarsan entellektüel yönümü geliştirmeye çalıştığımı anlarsın kardeşim. :)

Ama siz de biraz yardımcı olun.Tek başıma yapamam :(

Açtığım konulara bakarsan entellektüel yönümü geliştirmeye çalıştığımı anlarsın kardeşim. :)

Ama siz de biraz yardımcı olun.Tek başıma yapamam :(

Dostum hakaret boyutuna ulaşmadığı sürece isteyen istediği konuyu açar. Seninde benimde açılan konulara laf etme hakkımız yok. O yüzden sende istediğin konuları açabilirsin. Söylemek istediğim buydu. Yanlış anlama beni

O yüzden bahsettiğin konuları sen aç, entellektüel kişiliğin gelişsin öyle aramıza katıl kardeşim. Nixie yide al yanına <3

Dert etme Hatem yahu sen herşeyi fazla ciddiye alıyorsun. Rahatla, derin nefes al-ver iyi gelecek emin ol. Ha bak benim açtığım konuları takip edebilirsin çok "entelektüeller" xd

Geri