2015 Eurovision Hangi Ülkede Yapılacak

Konu sahibi son olarak 2605 gün önce görüldü
Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da düzenlenen 2014 Eurovision şarkı yarışmasını Avusturyalı Conchita Wurst kazandı. Bu yıl 59. gerçekleştirilen yarışma gelecek yıl Avusturya'da yapılacak.

bu tayyip yüzünden yurovizyon'a da katılmıyoruz artık ne güzel senede bir izlerdik. keyifli olurdu kim katılacak, şarkıyı beğenecek miyiz falan filan.

19.05.2015 salı yani yarın akşam türkiye saatiyle 22.00'da 1. yarı final gerçekleşecek. trt yayınlamıyor yalnız ictimai tv ya da eurovision'un internet sayfasından yayın takip edilebilir. benim gibi geleneği bozmayıp her sene izleyen arkadaşlara duyrulur.

Her sene izlerdim ya :/

C-707 cihazımdan gönderildi

ben birincimi belirledim bile. gürcistanlı abla önce yarışmayı sonra da kısmetse beni alacak. hem gürcistan bizim evin yanı sayılır uzağa gitmemiş olurum. <33

[YOUTUBE]gWgDzQ0mWTg[/YOUTUBE]

estonyanın düeti de baya iyiydi. güzel şarkılar var ermenistanı bile beğendim ama gürcistan başka. <33

2. yarı finalden favorim letonya. <33
[YOUTUBE]fnVbR98J7Q4[/YOUTUBE]

diğer yarı finale göre daha dandik şarkılar vardı. isriçverinin finale çıkamamasına üzüldüm cidden.

Son 10 yılın en iyisi kim derseniz "Alexander Rybak" Fairytale derim.

Turkiye aralarinda olmadigi icin, pek umursamiyorum. Yinede Eurovision denilince, aklima Mor ve otesi, Manga falan geliyor. Cok iyidiler.

benim asi gürcü kızımı sise boğdu şerefsizler ya söyleyemedi kız şarkıyı. : ((( letonyadan kesin umutluyum finali zorlayacak inş. şarkılar bitti şuan oylama başladı.

ilk 3 isveç, rusya, italya arasında gelip gidiyo şuan. 12 poyintsler hep italyaya gidiyo. : ((

Hala yürovizyon takip edenler var, gidin olum teletexten hava durumuna filan bakın.

Vas Bien

İkeasına kurban olduğum İsveçim aldı şu Eurovisionu canlı izlemeden ölmek istemiyorum.

Geri