2014 Yılının Tek Cümlelik Özeti

Konu sahibi son olarak 190 gün önce görüldü
Yorucu, olaylı, huzurlu, huzursuz, tatlı, acı ve bol kahkahalı bir yıldı.. =)
Bu yılın bitmesi ile hayallerime bir adım daha yaklaştım, 2015'de diplomama kavuşmak dileğiyle güle güle 2014. :cici:

Benim için de güzel bir yıldı...Yorucu bir zaman dilimi ve hayalkırıklıkları olsada bazı noktalarda sevdiğim insanla bir ömür birliktelik için önemli adımlar attık:tatlı:
2015 daha özel olacağına inanıyorum , güle güle 2014 hoşgeldin huzur dolu hayallerim ve 2015 :tatlı:

Koca koca adımlarla geçen bir yıl oldu, yoruldum ama geliştim tüm olumlu izlerinin yanına gelecek yıla umutlar da bırakması dileğiyle uğurluyorum yılı.

Mercedes C 180 AMG ;)

Yorucuydu Huzunlu olmasına ragmen kısmen Yıne dımdık ayakta durdum.. Mutlu guzel anılarımız gerıde kalıyor .. Yıne yenılenmesıyle umarım devam eder. :cici: 2015 Yılı Saglık Oldukcaaa Huzur Sevdıgımle Mutlu olmak Hıc Ayrılmamakkkkkkkk Aılemle Sevınesı guzel bır hayata devam etmek .. Allahımdan Daha ne ısterımkıı ..

( Ulkemde Ve dunyada Huzur olsun Guven olsun Barıs olsun Cocuklar olmesın .. Sehıtler olmasn.. Herkes Guzelce Yasasın.. Kımse Kımseye Zarar vermesın Herkes sevdıgıne kavussun ) kendımı dusunmek olmaz demı :))

ülkemde istediğim gelişmelerin yine yapılmadığı , hatta yanından bile geçilmediği bir yıldı.

Dünya İçin : IŞİD-Kobani ve Ingiltere de Ardı Kesilmeyen Sapıklık,Tecavüz Haberleriyle
Türkiye İçin : Hükümet-Cemaat-Paralel Üçlemesi Kombiniyle
Benim İçin Sağlık-Huzur Dolu Geçmekte...

Yorucuydu Huzunlu olmasına ragmen kısmen Yıne dımdık ayakta durdum.. Mutlu guzel anılarımız gerıde kalıyor .. Yıne yenılenmesıyle umarım devam eder. :cici: 2015 Yılı Saglık Oldukcaaa Huzur Sevdıgımle Mutlu olmak Hıc Ayrılmamakkkkkkkk Aılemle Sevınesı guzel bır hayata devam etmek .. Allahımdan Daha ne ısterımkıı ..

( Ulkemde Ve dunyada Huzur olsun Guven olsun Barıs olsun Cocuklar olmesın .. Sehıtler olmasn.. Herkes Guzelce Yasasın.. Kımse Kımseye Zarar vermesın Herkes sevdıgıne kavussun ) kendımı dusunmek olmaz demı :))

tek cümle,başlığa o kadar uyumlu bir post olmuş ki alintilamadan edemedim xd

Çok zor ve yıpratıcı, Allahtan çabuk biten, ilginç deneyimlerin sahibi olmakla birlikte 'gerçekten büyüdüm' dediğim bir yıldı haliyle kero da yıldı en az 2012 kadar hatırlanacak bir yıldı.

daha başlarından itibaren çok sevdim ve onun ötesinde çok sevildim. sevmeye ve sevilmeye de devam ediyorum.

Zıkkım gibiydi!

Guzel bir yildi benim icin. Tek eksigimi tamamladigim yil. Benim icin fazlasiyla özel olup unutulmayacak 2014.

Geri