2014 Yerel Seçimleri

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü

Yerel Seçimlerde hangi partiye oy vereceksiniz ?

• Adalet ve Kalkınma Partisi

Kullanılan: 4 30.8%
  • Cumhuriyet Halk Partisi

Kullanılan: 2 15.4%
  • Milliyetçi Hareket Partisi

Kullanılan: 3 23.1%
  • Diğer

Kullanılan: 4 30.8%

• Kullanılan toplam oy
    13

Öncelikle ülkemiz ve şehirlerimiz için hayırlı olmasını dilerim...
Yerel Seçimler geldi çattı . Mart ayında yapılması planlanan Yerel seçimlerde hangi partiye ,neden oy vereceğiz tartışalım istedim.

Öte yandan yapılan bir araştırmaya göre Ülkemizde yerel seçim ve genel seçimleri ayırt edemeyen insanların çoğunlukta olduğu tespit edilmiş :)

Yerel seçimlerde , partiler tarafından belirlenen Belediye Başkan adaylarını seçiyoruz. Bu bilinçle siz forumbahane üyeleri olarak bu konuda neler düşünüyorsunuz fikirlerimizi beyan edelim.

Not: Sizlerden ricam, ateşli tartışmalardan kaçınıp,saygı ,sevgi çerçevesini aşmadan karşılıklı tartışmanız. Konunun kilitlenebilme potansyelinin yüksek :) Bu yüzden konunun uzun ömürlü olması için dikkatli olalım , ne konu kilitlensin ne de kmse ceza alsın. :)

Kendi memleketim için konuşmam gerekirse ; Akp Elazığ belediyesiyle 4 yılda büyük bir gerileme dönemine girdi. Geçen 4 ay önce müfettişlerin incelemelerinden sonra Görevini kötüye kullanmaktan ,yolsuzluk yapmaktan Belediye başkanımız 1 yıl 6 ay ceza aldı .

Fakat;Deniz Feneri olayı gibi örtbas edildi ve hala görevinin başında duruyor ! Para cezasına çevirildi.

Yerel seçimlerde asla parti,sağ,sol ayrımı yapmam ! Memleketime kim faydalı olacaksa oyumu o partiye veririm . Geçmiş dönemde Akp'nin Elazığ'a katkı sağlamadığını gördükten sonra bu seçimde otomatikmen eliyorum. Geriye Mhp ve Chp kalıyor . Adaylarını görmem lazım. Henüz bellirlenmedi. Mhp ağır basıyor. Bakacaz artık :)

Kime vereceğim oyumu bende kalsın; ama AKP açık ara alacak yine.

Siyasi tezlerine sonsuz güven duyduğum Türkiye Komünist Partisi'ne.

Amerikancı, Nato'cu, Avrupa Birlikçi, emekten değil sermayeden yana olan gericilere ve işbirlikçilere oyum yok.

Forumda İstanbul da yaşayan çok arkadaş var gözlemlediğim kadarıyla onlar ne düşünüyor bu konuda ?
İstanbul da Akp'nin adayı %90 Kadir Topbaş olacaktır . Chp'nin ise Gürsel Tekin veya Mustafa Sarıgül olacaktır. Mhp'nin belli değil diye biliyorum.

İstanbul da yarış Chp ve Akp arasında geçer diye düşünüyorum . Mhp'nin şansı hiç yok gibi. Chp den Sarıgül aday olsa daha kuvvetli olur Chp diye düşünüyorum.

Ankarada ise Melih Gkçek yine alır gibi.

Bence bu seçimlerde İstanbul için konuşuyorum, Chp ve Akp çok büyük bir çekişme yaşayacak.

Valla bizim burayı yine akp alır gibi, belediye başkanı 3 dönemdir ayrılamadı koltuğundan.
gerçi hala seçilme hakkı var mı bilemiyorum ama akp açık ara götürür tüm oyları.
Benim iyi yapacağına inandığım kimse olmadığından kullanmayacağım oyumu (:

İnsanlar çıkarlarını bir yana bırakıp olan bitene objektif bir gözle bakamadığı sürece ne kadar seçim yapılırsa yapılsın Akepe kazanır. Kime oy vereyim ben Allah aşkına? Hepsi koltuk sevdasında. Muhalefet olmaktan başka bir işe yaramayan CHP yemi? Bırak ülke yönetmeyi iki kelimeyi bir araya getirip konuşamayan, her şeyde Akepe ye katkı sağlayan MHP yemi?

Rüşvet skandalı bile vatandaşın AKP ye olan bakışını değiştirmedi. Miting alanlarını gördükçe şaşırıyorum. Yine AKP az bir oy kaybıyla seçimleri kazanacak.

ölsem chp'ye oy vermem diyodum ama fethi yaşar gerçekten çok iyi çalışıyo o yüzden kişiden dolayı yenimahalle'de chp'ye vercem tekrar aday olursa. ilde mhp. ama melih gökçek rahat alır.

Hepsine basacam oyumu inadına hepinize basayım dercesine!

Ben soruyu yerel seçimlerde hangi parti alır olarak algılamışım. dhshhsbsvsv :D
Kararsızım aslında kime versem bilemedim. :dusun:

Milliyetçi Hareket Partisi
b-458897-mhp.jpg

Geri