2014 Koton Mont Modelleri

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Moda Trendleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu yıl sonbahar yaşamında direk kışa gireceğiz gibi geliyor.Artık bu soğuk havalarda giydiğimiz trençkot bizi sıcak tutmayabilir.Fakat hiç üzülmenize gerek yok elbise dünyasında mükemmel bir yere sahip olan koton elbise, tshirt, pantolon, etek gibi günlük giyim ürünlerinin yanı sıra, mont ve kaban gibi üst giyim ürünleri ile de tercih ediliyor.2013/2014 mağazalarında 2014 koton mont modellerini bizlerle buluşturacak olan koton firması mükemmel ürünleri bizlere sunacak gibi.Fiyat aralığı çok cazip olan bu ürünler desenler, renkler, detaylar ve aksesuarlarla hareketlendirilen 2014 Koton mont modelleri, günlük hayatınızı renklendirmeye geliyor.Bu sezon için pastel ve soft renklerin öne çıkması kesin gözüyle bakılırken diğer renk ve tasarımlar koton mağazalarında yerini alması muhtemel.Bizde sizin için bu modelleri inceleyip sergiledik.

Beyaz olanı pek sevdim krem aldım bende bu sezon bakalım deri montla donunca bu yıl kaban aldım :hihi:

koton-mont-modelleri-2014-4.jpg

Çok güzel :o

4 numara iyiymiş ama ihtiyacım yok bu sene, seneye nasipten çıkmasın :p

Kirmiziyi gozum kapali secerim..
Kirmizi bir mont almaliyim ..

biraz fazla maskulenim ben galiba keske biraz daha maskulene yer verselermis kirmizi guzelmis ama begendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri