2014 En çok satan kitaplar

Konu sahibi son olarak 897 gün önce görüldü
en çok satan kitaplar, 2014 kitap, en çok okunan kitaplar, en çok satan kitaplar listesi, en çok okunan kitaplar listesi, en iyi kitaplar, 2014 kitap oku, en iyi romanlar, en güzel kitaplar, 2014 yılı en çok satan kitaplar

2014 En çok Satan kitaplar Listesi
1. Allah De Ötesini Bırak
2. Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda
3. Kürk Mantolu Madonna
4. Kırmızı Pazartesi
5. Yüzyıllık Yalnızlık
6. Bir Psikiyatristin Gizli Defteri
7. Saftirik Greg'in Günlüğü 8 - Batsın Bu Dünya!
8. Cehennem
9. İstanbul 100 Lokanta
10. Sherlock Holmes Tüm Hikayeleri - Tek Kitap (Kutulu)
11. Efsane Tanrıçası Pegasus Yayınları
12. PSİKO 101:Psikolojinin Gerçekleri, Temel Öğeler, İstatistikler, Testler ve ..
13. İncelenen Hayatlar Yapı Kredi Yayınları
14. Bir Nefeste Dünya Tarihi
15. Kara Cazibe
16. Yaşarken Yazılan Tarih
17. Leylim Leylim
18. Böğürtlen Kışı
19. Bukre
20. Küçük Oteller Kitabı
21. Masum Ölüm
22. Hiçbir Şey Eskimez Mutluluk Kadar
23. Ve Dağlar Yankılandı
24. Occupy / İşgal Et​

Şöyle resim falan ekleseydin iFt, yazarlarını da yazsaydın keşke.. Kiminin ismini dahi duymadım, belki yazarından ilgimi falan çekerdi..

Ne tuhaf bir toplumuz. Eser sahibi hayatta iken hiçbir yapıtının adını dahi bilmeyiz ki bu müzisyen de olabilir, yazar da, oyuncu da. Adam ölür şarkıları ya da kitapları en çok dinlenenler, okunanlar ya da satanlar listesinin başından aylarca düşmez.
Marquez' in Yüzyıllık Yalnızlığı bir dünya klasiğidir adını kuşak gençlerimiz ölünce duymuştur ve haliyle kitapları da çok satanlara öldükten sonra girmiştir. Bırakamadık gitti şu piyasa usulü sanatseverliği.

5. Yüzyıllık Yalnızlık listemde okumak istiyorum. aynı yazara ait Kırmızı Pazartesi'yi okudum tavsiye ederim

Geri