2014 AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ? AÖF Kayıt yenileme ücreti ne kadar ?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Açıköğretim Fakültesi
Untitled-256NX6.jpg

AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ? AÖF Kayt yenileme ücreti ne kadar ?.Açıköğretim kayıtları başlıyor. AÖF bahar dönemi kayıtları ne kadar ? AÖF bahar dönemi kayıt tarihleri ne zaman ? Açıköğretim AÖF kayıtları hakkında her şey burada.

2014 AÖF kayıtları yenileme.AÖF’de kayıtları yenileme ne zaman başlıyor.AÖF kayıt.AÖF Bahar dönemi kayıt yenileme.AÖF de kayıt yenilemede hangi bankalara para yatırılır.

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin tüm bölüm/programlarında kayıtlı öğrencilerden, 2013-2014 öğretim yılı Bahar Döneminde kayıt yeniletecek olanlar ders ekle-sil işlemini bu linkten gerçekleştireceklerdir. Ders ekle-sil ve kayıt yenileme tarihi: 24 Şubat - 07 Mart 2014

Açıköğretim AÖF 24 Şubat 05 Mart 2014 AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ekle sil işlemler nasıl nerden yapılacak ?

2013 2014 aöf kayıt yenileme işlemleri ders ekle sil işlemleri nasıl ve nereden yapılır, aöf kayıt tarihleri işlemleri 2014 aöf kayıt yenileme tarihleri, kayıt yenileme başladı kayıt yenileme işlemleri için tıklayınız.

Kayıt yenilemek için tıklayınız.

Geri