2013 Türk Kahvesi Fincanları

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Ev Dekorasyonu
Oooo benim ceyizim varya kahve fincanlarından geçilmiyor
Bayılıyorum ya fincanlara.
Nescafe, kahve falan filan

Ama ama bu çok değişik, nerden bulacağım ki bunu ben :(

She`

Abi geçen gün EVKUR a gittim belediye başkanı inşaata gelcekti şık birşey alıyım dedim çay takımı tepsi falan toplasan kaşıklarıyla beraber 10 parça :D 520 lira dedi hoşuma giden modele evlilikle ilgili fikirlerim anında değişti :D

EVKUR muş güya adamın ocağına incir ağacı diker onlar :D

bunlarıda görünce o aklıma geliyor :D

Benim fincan takıntım var :dusun:

Yollarım ki, çokkk güzeller

Bi ara fotoğraflarını çekip yollarım buraya görürsün :D
İstediğini seç yollarım :kiki:

Olurrr :p

Abi geçen gün EVKUR a gittim belediye başkanı inşaata gelcekti şık birşey alıyım dedim çay takımı tepsi falan toplasan kaşıklarıyla beraber 10 parça :D 520 lira dedi hoşuma giden modele evlilikle ilgili fikirlerim anında değişti :D

EVKUR muş güya adamın ocağına incir ağacı diker onlar :D

bunlarıda görünce o aklıma geliyor :D

Sen ne cimri birşeysin abi ya :zuha: Evlenirken hergün ölü taklidi yaparsın sen :DDDD :haha:

Taksitmi :D bide 10 taksit :D ben ordan evimi dizsem benim aylık taksit ödemem 20 milyar falan oluyor :D

e bize geriye kalan 20 ne yicez ne içecez :zuha: :zuha: :zuha: :D

Biraz hesap yapmak gerekir Ukala Sözler :D

Taksitmi :D bide 10 taksit :D ben ordan evimi dizsem benim aylık taksit ödemem 20 milyar falan oluyor :D

Biraz hesap yapmak gerekir @Ukala Sözler :D

Ahzhaha :d Sen naısl ev düzeceksin acaba çok merak ediyorum :DDDDDDDDD :zuha: Eşinin başı çok ağrıyacak :D

ben hallederim bana bıraksın yeter :D benim dizili evim var ve bu çoğu gösterdiğiniz resimlerden güzeL birgün foto çeker yollarım hak verirsiniz :D

Cİmrilik başa bela canım :DDDDDD isterse 20 taksit yapsın o bütün parayı ödeyecek ya :D

Vay be acıdım hea :D

Biraz hesap yapmak gerekir @Ukala Sözler :D

Nasıl bir hesaptır bu :D Sen evde para ile mi yemek pişireceksin

Ahzhaha :d Sen naısl ev düzeceksin acaba çok merak ediyorum :DDDDDDDDD :zuha: Eşinin başı çok ağrıyacak :D

Euheuheuh bende cok merak ettim hea :kiki:

Yazık kıza, bi anda kızı hayal ettim de:zuha::zuha:

pazartesi koyarım fotolarını görürsünüz :D

Vay be acıdım hea :D

Euheuheuh bende cok merak ettim hea :kiki:

Yazık kıza, bi anda kızı hayal ettim de:zuha::zuha:

EroLun kz arkadası halinden cok memnun yavrum ya kzı nasl ask ettiyse kendine artk kzn gozu eroldan baskadni gormuyor o nedenle taklmaz boyle detaylara alan razi satan razi yani bosa uzulmussun kz icin .d.d.d
Konuyada ne tuhaf mudahale oldu :D
Ama su kapaklı olan setten bende ceyizime dusunuyorum :kiki:

@EroLun kz arkadası halinden cok memnun yavrum ya kzı nasl ask ettiyse kendine artk kzn gozu eroldan baskadni gormuyor o nedenle taklmaz boyle detaylara alan razi satan razi yani bosa uzulmussun kz icin .d.d.d
Konuyada ne tuhaf mudahale oldu :D
Ama su kapaklı olan setten bende ceyizime dusunuyorum :kiki:

Allah bozmasın, aşık olmadığını düşündüğüm an bile olmadı.
Tabi ki ne olacak başka, yoksa ilişki yürümez ki.

Aslında haklısın ne tuhaf mudahale ettin duruma çünkü Erol burdayken zaten espiri yaptığımız aşikar belli idi She` ile. Yine de olaya katılmak için böyle bir alıntı yapmanı sorun görmüyorum sen de haklısın.

Çok güzelmiş, nerden tedarik edebiliriz acaba...:)

kahvefincanitakimlerifo.jpg

Geri