2013 Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler

Konu sahibi son olarak 3078 gün önce görüldü
Pizza siparişi veriyorum, tam kapatacakken; “Yardımcı olabileceğim başka bir konu var mı?” diyor. Hea psikolojik sorunlarım var. Hadi yardımcı ol bakalım, hadi.

O saçının yanını kazıtan kızlar evlenir de ben evde kalırsam yere göğe diss atarım.

ORDAN GÖRÜNMEZ GİBİ Mİ GÖZÜKÜYORUM ACABA ?

Kızların koşup boynuna sarıldıktan sonra havada 2 tur attıracak erkek sıkıntısı var bu ülkede neslim tükenmesin bana iyi bakın lan

Nisan ayı: Geleneksel son güne sıkıştırılan proje ödevlerinin yapıldığı mübarek ay

arkdşlr :)::))) moralinizi bozmak istemezdim :):):)) ama :):):))) dönem ödevleri :)::):):)):((:(:(

Okulda seni genellikle böyle sessiz görüp çok sakin olduğunu sanarlar.

Sevgili Matematik, akrabam değilsin bir şeyim değilsin ben neden senin problemlerinle ilgileneyim? Peki ya sen Geometri? Lütfen artık kendi problemlerinizi kendi başınıza halledin.

Tek istediğim omzunda o saçlarımı okşarken uyuyakalabileceğim geniş omuzlu, gamzeli, üçgen vücutlu, uzun boylu, spor yapsa iyi olur, adonis olsa da fena olmaz, renkli göz tercihimdir… Konu neydi?

Siz de evdeki o puding tabaklarını sıraya dizip hangisi daha fazlaysa onu alıyosunuz biliyorum.

misafir gelmesiyle odama taşınmam arasındaki kısa süre asdfgh

Hava soğukken “götüm dondu” ,sıcakken “götüm pişti” dediğimize göre.. vücudun termometresi göttür

*Otobüste kime aşık olsam bir sonraki durakta iniyor, bundan böyle uçaktaki birine aşık olacam, sıkıyorsa insin.

*5 Dakika Önce Tanımadığım Bi Numaradan Mesaj Geldi, ''Gamze Nerdesin '' Yazmış, Bana Atmış . Ben de Cevap Olarak ''Evde Yalnızım, Gel.'' Dedim. Umarım Gamze'nin Babası da Evdedir.

*Çekik gözlü birinin Japon'mu Çin'limi olduğunu anlamak için elinden tutun. Yapışıyorsa Japon'dur Kolu elinizde kalıyorsa Çin'li.

*Kavga ettikten sonra neden kadınlar değilde erkekler ceketini alıp çıkar. Çünkü kadınlar hemen üzerine ne alıp çıkacağına karar veremezler.

O Değilde Kaç Milyarlık Dünyada Arsız Belayla Aynı Döneme Denk Geldik.

Bi tane sevgilimin babasıda çıkıp " al şu parayı kızımın peşini bırak " demedi lan.

Bu hayatta çizgisini koruyan tek şey sakızın fiyatı. Ben doğdum 10 kuruştu, ölecem hâlâ 10 kuruş mk .

Yere düşen ekmeği hemen alıp 3 kere öperdik, iyi çocuklardık biz.

Google 14 yaşına basmış ya umarım ergenliğin etkisiyle ismini 'qoOqLè' olarak değiştirmez.

Geri