2013 Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözler

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face sözleri -2014 face sözleri- en duygusal sözler-twitter sözleri-duygusal aşk yazıları

Kalbim kırılınca çok kötü bir insan oluyorum. Yapacağım şeyleri tahmin bile edemezsin.

Mutsuzluktan ölsen keyifle bakarım. Zerre üzülmem bilesin.

Hayat bana eşit davranmıyor. Önce o konuda bi anlaşalım.

Aklıma her geldiğinde sana hiç etmediğim küfürler ediyorum.

Bence mesafeler dünyanın en gereksiz şeyi. Senden her uzak kaldığım saniye onlardan biraz daha nefret ediyorum.

Hiç durmadan beni düşünmek zorundasın.

Kalbimin attığını bile hissedemiyorum artık. Galiba kalbim öldü.

Keşke benden bir tane daha olsaydı. Her işimi o yapardı ben de bütün gün yatardım. Harika olurdu bence.

Kıymet bilmeyip terkedenlerin terkedilip ortada kalışını izlemek inanın çok güzel ya.

Sen kendine insan demişsin ama hayvandan farkın yok.

Sarılarak uyumak diye bir şey var ki herşeye bedel.

Yalnızlıktan ölünse ilk ben ölürdüm sanırım.

Bazı insanlar olmasalar hayat güzel bir hal alabilir gibi geliyor.

Sarılmak kadar güzel bir şey olamaz.

Dünyanın en güzel hissi, birinin yüzündeki gülümsemenin sebebi olduğunu bilmektir.* Ayşe Kulin

İstediğin kadar bağır, çağır. Susan birini yenemezsin. Fringe

"Her zaman umut vardır. Belki sende yok, belki burada yok ama bir yerde birilerinde var." /The Walking Dead/

Hayatta güvendiğim sadece iki kişi var. Birisi kendim, diğeri ise sen değilsin. |Con Air|

insanlıktan çıkışınızı hayretler içinde izliyorum.

Yanlızca bir sabah daha yanında uyanayım , Sonraki bütün sabahlar bir toprağın altında da uyanabilirim, Hiç fark etmez..

Senin askin benim ömrüm senin askin benim derdim senin askin benim ilacim senin askin benim son carem

Seni arıyorum kalabalık caddelerde, Tanımadığım insanlar geçiyor, sen yoksun..

Perişan hayallerimin başladığı yerde, Sana sesleniyorum, duyuyor musun?

"Aşk, aynen yazıldığı gibidir. Sesli başlar, sessiz biter..." A. Kulin

"Bırakın bu ayakları.. Kaçınız, çırılçıplak bedenler karşısında yalnızca gözlere baktınız. Sorsalar, güya hepiniz aşıktınız.." (K. İskender)

Kızgınlığım geçer de; kırgınlığıma çâre bulamadım. ' N.F. Kısakürek '

"İnsanlar iyi ve onurlu olabilirler ama sonuçta cenazesine gelen kişi sayısı hava durumuna bağlıdır." -Nothing But The Truth-

Ben sevmesini bilmiyorum herhalde; kimi sevdiysem bana düşman oldu. [Behzat Ç]

Bir kadın kırılırsa kolay kolay affetmez, ama ediyorsa çok seviyor demektir. Siz hala, "kadınlar anlaşılmaz" deyip durun ancak..

''Sevdiklerimizi kaybetmek zorundayız..Yoksa değerlerini nasıl anlarız?'' /Benjamin Button/

"Hiç kimse kimliğindeki kadar çirkin, Facebook'taki kadar mutlu, Twitter'daki kadar komik ve Msn'deki kadar meşgul değil..." /Anonim/

"Ben kinci biri değilim. Sadece canımı acıtan insanların, hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam etmelerini istemiyorum." (Lea Seydoux)

Bazen büyük farklılıklar insanları birbirine daha da yakınlaştırır. |Kaybedenler Kulübü|

Kimseye ihtiyacım olmadığı gibi sana da ihtiyacım yok. Gitsen de olur yani.

Sen yokken de yaşıyordum. Şimdi yine yaşarım.

Hayatımın yarısı trafikte geçiyor.

Geçmişiyle yaşayan insanlar hep kaybedicekler. Ben önüme bakıyorum.

Bir insanı durmadan AFFEDERSEN onu YÜZSÜZ yaparsın... O yüzden affetme ki ADAM olma yolunda ADIM atsın...!

Güzelliğe hayran,karaktere aşık olunur..

Okumak insanı mükemmele ulaştırır, konuşmak düşünce hızını artırır, yazmak ise dakikleştirir. - Bacon

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. - Schiller

Seni 'olduğun gibi seven' insan için, iyi gün kötü gün yoktur. Ne zaman yanında olması gerekiyorsa, o zaman yanında olur. - C. Süreya

Adını bile duymak istemediklerini her gün görürsün; Yüzünü görmekten hiç sıkılmayacağınla ise aranda mesafeler vardır. - Bob Dylan

Bir zahmet üstüne alınabilirsin: Özledim. - Nâzım Hikmet Ran

Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. - Hz. Osman

Gitmek gerekir bazen, fazla yormadan, daha çok bıktırmadan.. Eğer vaktiyse, ardına bile dönüp bakmadan. - Can Yücel

Bazen inanmak, en büyük kumardır. - Suskunlar

Ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün. Artık biz seninle düşman bile değiliz. - Nazım Hikmet

Seven sevdiğine sevdiğini söylesin. - Hz. Muhammed s.a.v

Ya başkasını seversem? İnan o zaman seni hayatım boyunca affetmem. - Özdemir Asaf

Düşmanın yoksa, hayatta hiç başarılı olamadın demektir. - Che

Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir. - Bob Marley

Herkesin üç kişiliği vardır; ortaya çıkardığı, sahip olduğu, sahip olduğunu sandığı. - Alphonse Karr

Cömertliğin üç belirtisi vardır: Sözünün eri olmak, gereksiz yere övünmemek ve sorgusuz sualsiz bağışlamaktır. - Immanuel Kant

Allah bir kapıyı kaparsa, bin kapıyı açar. - Hz. Muhammed S.A.V.

Yalnızım; Çünkü herhangi biriyle değil, beklediğime değecek kişiyle devam etmeliyim bu yola. - Can Yücel

Erkek kıskandığında kızların hoşuna gider, kızlar kıskandığında ise 3. dünya savaşına hoş geldiniz. - Bukowski

Eski sevgiliyle barışınca kaldığınız yerden değil, kandığınız yerden devam edersiniz ancak. - Gore Vidal

Kime sorsam ben senin mutluluğunu istiyorum dedi, Ne kastınız vardı mutluluğuma anlamadım gitti. - Özdemir Asaf

Sevgilin geçmişini sormuyorsa merak etmediğinden değil, sıranın kendi geçmişine geleceğini bilmesindendir. - William Golding

Dünya herkese yetecek büyüklükte. Onun için, başkasının yerini kapmaktansa, çalışarak gerçek yerinizi bulun. - Charlie Chaplin

Hayal edebildiğiniz herşey, gerçektir. - Pablo Picasso

Bir sokakta sevdiğiniz biri yaşadığı zaman, orası bir dünya olur. - Lawrence Durrell

Dünya; kötülük yapanlar değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir. - Albert Einstein

Küçük üzüntüler konuşurlar, büyük dertler dilsizdir. - Nijerya Atasözü

Sakın kınamayın, çünkü kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz. - Hz. Muhammed S.A.V.

Para her şeyi yapar diyen adam, para için her şeyi yapan adamdır. - Benjamin Franklin

Öfkeni aklınla yenemiyorsan, kendini insandan sayma. - Voltaire

Madem sevmiyorsun sahip çık gözlerine,dönüp dolaşıp değmesin gözlerime. - Cemal Süreya

Bir kız hıçkıra hıçkıra ağlıyorsa, tek bir olay için ağlamıyordur. Tüm olayları biriktirmiştir içinde. - Gossip Girl

Sadece topuklu ayakkabı giyebildikleri için bile, kadınlar erkeklerden daha beceriklidir. Gerisi teferruat. - M. Monroe

Önyargıları kırmak atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur. - Einstein

İnsanlar köprü kuracakları yerde duvar ördükleri için yalnız kalırlar. - Newton

Geri