KPSS / ÖABT 2013-Diyarbakır Üniversitesi yüksek lisans ve doktora alım ilanı

Konu sahibi son olarak 3079 gün önce görüldü
DİCLE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞܒNDEN

Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İlaç Kimyası Tezsiz Yüksek Lisans Uzaktan Eğitim Proğramı, Bahçe Bitkileri Tezli Yüksek Lisans Programı ve Elektrik-Elektronik Doktora programına 2012-2013 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında lisansüstü öğrencisi alınacaktır.

Başvuruları İçin Gerekli Belgeler ve Başvuru Koşulları
· Başvuru Formu: Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi web sayfasında Başvuru ve Kayıt bölümünden Başvuru yapılıp, ilgili alanlar doldurulduktan sonra başvuru formunun çıktısı alınacaktır. Kayıt işleminin tamamlanabilmesi için başvuru formunun fotoğraf yapıştırıldıktan sonra belgelerle birlikte ilgili merkeze teslim etmesi gerekmektedir
· Mezuniyet Belgesi
· Transkript: Adayın Mezuniyet Diploması (Notları 100’lü sistem dışında olan adaylar, ayrıca transkriptlerini mezun oldukları kurumdan onaylı olarak 100’lü sisteme dönüştürmüş olmaları da gerekir. Aksi Takdirde YÖK’ün dönüştürülmüş çizelgesi dikkate alınacaktır.) gerekmektedir.
· Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C. Kimlik Numarası yazılı olacak)
· Lisans Öğrenimini Yurtdışında yapmış adayların, Yükseköğretim Kurulu’nca verilen denklik belgesini dilekçelerine eklemeleri gerekir.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Geri