2013-2014 Transparan Gelinlik Modelleri

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Moda Trendleri

Modacıların son yıllarda tasarladığı transparan gelinlik modelleri genç kızlar tarafından büyük beğeni kazandı.Bu modelleri genelde cesaretli gelin adayları tercih etmektedir.Düğün hazırlığına başlayan gelin adayları için zor günlerin başladığını söylemek gerekiyor. Gelinlik seçimi işin en zor kısmı olsa gerek. Vücut ölçüsü, ten rengi derken bir çok şeyi göz önünde tutmak gerekiyor. Transparan gelinlik modelleri içinde vücudunuzun hemen hemen kusursuz olması gerekiyor. Tüm bedeni dantelle saran gelinlik modelleri ne kadar çok ilgi çekse de gerçekten giyinmek cesaret istiyor. Tabi ki düğünün yapılacağı mekanında gelinlik seçiminde büyük rol oynadığını söylemeden geçemeyeceğim. Şimdi sizleri fazla bekletmeden hazırladığım 2013 yılı için transparan gelinlik modellerini beğeninize sunuyorum

Kabarık severim ama bunlar hiç çekici gelmedi :)

bende cok begendim yaa

Bak onu bende giyerdim hafif gögüs dekoltesi de
oldu mu tamamdır. (:

Ben giyemiyorum gogus dekoltesi ama fena durmaz gelinlikte kuzum sana yakisir ben straplez gelinlik bile sevmiyorum. Tum gelinler straplez giyiyor baska model yokmus gibi.
Dantel in gozunu seveyim.

Ben giyemiyorum gogus dekoltesi ama fena durmaz gelinlikte kuzum sana yakisir ben straplez gelinlik bile sevmiyorum. Tum gelinler straplez giyiyor baska model yokmus gibi.
Dantel in gozunu seveyim.

Straplez bende sevmiyorum pek.Ama dantel herkese de yakışmıyor ki. Straplez ile yie bir şekilde halledersin ama dantel öyle değil. Mesela bana pek yakışmaz dantel öyle düşünüyorum.
Fatih'e gidelim mi denemeye? :D

Straplez bende sevmiyorum pek.Ama dantel herkese de yakışmıyor ki. Straplez ile yie bir şekilde halledersin ama dantel öyle değil. Mesela bana pek yakışmaz dantel öyle düşünüyorum.
Fatih'e gidelim mi denemeye? :D

Ben utanirim ama sen denerken izlerim:)))))

ay sirti acik olcak onu de boyle cok acik olmicak kapali olmasini bile tercih edebilirim, Middleton in McQueen gelinligi cok guzeldiiii mesela o tarz bir sey

Transparan gelinliğe izin verecek damatları merak ediyorum :)

Geri