Mehmet
Altın Üye
-
-
-
-
-
12 bin sözleşmeli sağlık personeli alımına
13 Ocak'ta başvuru alınacak
Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması
Sağlık Bakanlığının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır.
Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2011/3 Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzunda ortaöğretim
önlisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek pozisyonlar yer almaktadır. Kılavuz 13-17 Ocak 2011 tarihleri arasında ÖSYM�nin ÖSYM:::Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi internet adresinden yayımlanacaktır.
Kılavuzda yer alan pozisyonlardan tercih yapabilmek için
10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılmış olan 2010-KPSS Lisans veya 28 Kasım 2010 tarihinde yapılmış olan 2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans�a girilmiş ve ortaöğretim mezunları içinKPSSP94
önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanının alınmış olması gerekmektedir.
Adaylar tercihlerini 13-17 Ocak 2011 tarihleri arasında
kılavuzda yer alan kurallara göre
internet üzerinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. ÖSYM�ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır. Tercih süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.
KPSS-2011/3 Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzuna göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.
Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması
Sağlık Bakanlığının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır.
Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2011/3 Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzunda ortaöğretim
Kılavuzda yer alan pozisyonlardan tercih yapabilmek için
Adaylar tercihlerini 13-17 Ocak 2011 tarihleri arasında
KPSS-2011/3 Sağlık Bakanlığı Tercih Kılavuzuna göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.