2011 Albümler ve En Sevilen Türkçe Hit Sarkilari Listesi.

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Albüm Tanıtımları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lerzan Mutlu, Lerzan Mutlu 2011, Lerzan Mutlu 2011 albüm, Lerzan Mutlu 2011 Albümü Dinle, Lerzan Mutlu 2011 dinle, Lerzan Mutlu 2011 şarkıları dinle, Lerzan Mutlu 2012, Lerzan Mutlu 2012 Albümü Dinle, Lerzan Mutlu albüm dinle, Lerzan Mutlu Albümleri Dinle, Lerzan Mutlu Aşk Arıyorum, Lerzan Mutlu dinle, Lerzan Mutlu Kibrit Albümü Dinle, Lerzan Mutlu Kibrit Dinle, lerzan mutlu parçaları dinle, lerzan mutlu şarkıları dinle, Lerzan Mutlu Şarkılarını dinle, Lerzan Mutlu son albüm, Lerzan Mutlu son albüm dinle, Lerzan Mutlu yeni albüm, Lerzan Mutlu yeni albüm dinle, Lerzan Mutlu Yeni Albümü Dinle, Lerzan Mutlunun Son albümü Dinle

Lerzan Mutlu 2011 Kibrit Albümü ile sevenlerine merhaba diyor

lerzan-mutlu-150x150.jpg

Lerzan Mutlu 2011 Kibrit Albümünde bulunan şarkılar

01. Lerzan Mutlu Kibrit
02. Lerzan Mutlu Aşk Arıyorum

ferhat göçer çok sevdim ikimizi

Müzik dünyasının aşk, hüzün ve romantik şarkılarının yorumcusu Ferhat Göçer'in, DMC etiketiyle müzik marketlerde yerini alacak olan "Çok Sevdim İkimizi" isimli yeni albümünde Sezen Aksu imzalı dört şarkı var. Ozan Doğulu'nun düzenlemelerini yaptığı albümde Sinan Akçıl, Aslı Zen Yentur, Bülent Özdemir ve Ferhat Göçer imzalı şarkılar da var...

"Doymadım Sana" adlı şarkıda Türk Sanat Müziği'nin dev ismi Emel Sayın ile yaptığı düet ile karşımıza çıkacak olan Göçer, Sabahattin Ali'nin "Aldırma Gönül"ünü de remix düzenlemesiyle albümüne taşıdı...

İnternet üzerinde yedi milyonun kişi tarafından tıklanan ve defalarca dinlenen, Tugay Ören’in "Bizim Şarkımız" adlı eseri de Göçer'in yeni albümünün sürprizlerinden...

"Çok Sevdim İkimizi" şarkı listesi:

1. Yol Bitti Çoktan
2. Bizim Şarkımız
3. Biri Bana Gelsin
4. Aklım Sende Kalır
5. Bir Dua Gibi
6. Gül Ki
7. Sen Söyle Hayat
8. Kabul
9. Son Aşkım
10. Takvim
11. Doymadım Sana ( Emel Sayın'la Düet )
12. Aldırma Gönül

tolga futacı remix albüm

Geçtiğimiz yıl "Cennet Bahçesi" isimli albümüyle müzikseverlerle buluşan Tolga Futacı albümünde yer alan "Cennet Bahçesi", "Usul usul", "Belki" isimli şarkılarının remixleri ile karşınızda. Bu remixlerin en önemli özelliği ise sanatçının kendisinin hazırlamış olması. Kendi özel stüdyosunda hazırladığı remixleri için sanatçı; "Bu yaz dans bahçesinde buluşacağız" diyor...

Albümden önce Akademi Türkiye yarışmasında ikinclik ile tanıdığımız Tolga Futacı albüm çalışmasının yanı sıra televizyon ekranının en çok izlenen ve Türk Sineması tadında hazırlanan "Senden Başka" isimli dizi filmde başrol performansıyla oldukça beğeni topladı.

Burada müzikal anlamda çalışmalarını ülke dışına da taşıyan sanatçı ünlü yunan yorumcu Angela Dimitriou ile düet yaptı. "Seviyorum / Gia Sena Liono" isimli şarkı şuanda klibiyle beraber Yunanistan’da radyolarda ve televizyonda liste başı oldu.

2008 yazının dans şarkıları ile de Tolga Futacı'nın sahne showu da önümüzdeki günlerde müzik severlerle buluşacak. Radyolara özel gönderilen promo cd'nin içinde bulunan remixler ;

1.Usul Usul
2.Cennet Bahçesi
3.Belki

4 yüz, "+ enerji" adını verdikleri ikinci albümleri ile sessizliğini bozuyor. Yeni albümleri için SONY BMG MUSIC ile anlaşan grup, temposu yüksek, pop müziğinin içinde Türk enstrümanlarının özgürce kullanıldığı heyecan dolu aşk tadında bir albüm hazırladı. Gerek sözleri gerekse müziği ile pozitif bir kimlik kazanan "+ enerji"nin prodüktörlüğünü Temel Zümrüt ve Süleyman Yüksel üstlendi. 10 yeni şarkının bulunduğu yapımda ayrıca ilk albümden "Dandini", "Kız kıza" , "Salla" adlı şarkıların ve yeni albümde yer alan "Uçalım mı?"nın 2 tane remix versiyonu olmak üzere toplam 5 adet de bonus çalışma yer alıyor.

"+ enerji"deki şarkıların çoğunun söz ve müziği Süleyman Yüksel ve Gülnur Gökçe, düzenlemeleri de Temel Zümrüt imzası taşıyor. Diğer yandan Uluğ Aydeniz'in düzenlemeleri, Haluk Çevik ve Emrecan Çakır'ın remix çalışmalarının yer aldığı albümde, "Sessizce" adlı şarkının söz ve müziği grup üyelerinden İlkay Sipahi'ye ait. Sezen Aksu yorumu ile klasikleşen, bestesi Onno Tunç ve sözleri Ülkü Aker'e ait olan "Deli Gönlüm" adlı şarkı Uluğ Aydeniz tarafından yeniden düzenlenerek albümde yer aldı.

4 yüz'ün yepyeni albümlerinin ilk video klibi; şarkının düzenlemesi Temel Zümrüt'e, söz ve müziği de kendisine ait olan Süleyman Yüksel tarafından, "Aşk Yok" adlı şarkıya çekildi. Yaşadığımız çevrede sadece negatif değil pozitif şeylerin de olduğunu yeniden hatırlatmak isteyen grup; gerek kostüm ve dansları gerekse dinamik şarkılarıyla canlı canlı "+ enerji" dağıtacak.

Türk hiphop'unun kız sesi Ayben, uzun zamandır beklenen ilk albümü "Sensin O" ile müzşk marketlerde yerini almaya hazırlanıyor. "Sensin O" albümü Ceza, Fuchs, Killa Hakan, Ursula Rucker, Fuat, Emrah Karaca, Mercan Dede, Tarkan Gözübüyük ve Fairuz Derinbulut gibi ünlü isimleri biraraya getiriyor...

Profesyonel müzik kariyerine 1998 yılında Ceza ve Fuchs tarafından kurulan Nefret'in Meclis-i Ala albümünde "Yüzyüze" isimli parçayı seslendirerek başlayan Ayben; Sertab Erener, Ceza, Nefret, Burhan Öcal, Aylin Aslım, Fuat,Killa Hakan, Dj Funky C, Rza(from wu tang usa), Nil Karaibrahimgil, Fairuz Derin Bulut gibi farklı müzik türlerini icra eden sanatçılarla yaptığı çalışmalarla önemli bir kitle edindi.

Ayben yurt içinde ve yurt dışındaki Rock'n Coke, H2000, Creamfield Fest(The Prodigy'nin alt grup), Kadıköy Kreuzberg Jam 1-2 (Berlin), Die Bewegung (Essen,Hamburg), MTV Türkiye Lansman Party gibi pek çok festival ve etkinlikte konserler verdi. Ayrıca Fatih Akın ın ödüllü filmi Crossing the Bridge'de yer aldı.

Ayben'in merakla beklenen ilk solo albümü "Sensin O" 1 senelik bir çalışmanın meyvesi. Ceza, Fuchs ve daha nice Türk rapinin önemli ismi Ayben'e ilk albümünde destek oldu. Toplamda 19 parçanın yer aldığı albümde rapten, rock'a, arabesk'e uzanan farklı müzik türleri karşımıza çıkıyor. Bir parçada rock müziğin önemli prodüktörü Tarkan Gözübüyük imzası varken diğerinde Cem Karaca'nin unutulmaz parçası "Raptiye Rap Rap"ta sanatçının oğlu Emrah Karaca'ya rastlamak mümkün.

Albümün prodüktörlüğünü Fairuz Derin Bulut'un gitaristi Demir Kerem Atay üstlendi. "Sensin O" dinleyenleri Ayben'in iç dünyasına götürüyor. Dinleyici birbiriyle tezat içindeki iki farklı Ayben'in kapışmasına tanık oluyor. Bunun en güzel ürünü "Benim O" da albümü en iyi özetleyen parça, aynı zamanda klip parçası.

Ayben'in fotoğraflarında Candaş Arın'ın imzası var. Klibi ise Ceza'nın kliplerinden de tanıdığımız Atıf Ülkü çekti.

Ayben : "Sensin O" şarkı listesi:

1. Benim O
2. Ruhun Gemisi
3. Rap Rap
4. Varsa Gelsin
5. Çıkmaz Sokak
6. Bende Kalmadı Kal
7. Red Kit
8. Rüzgar Olmak
9. Bu Böyle Olmaz
10. Kısmet
11. Dişi Köpek
12. Kork Bizden
13. Will We Ever Learn
14. Vakit Yok
15. Tek Bileğiz
16. Aşk Olsun
17. Gözlerim Ağlar
18. Ölüm Sessizliği
19. Adı Üsküdarlı

Hüseyin Karadayı'nın 4. Albümü DMC etiketi ile müzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor. "YOU DANCE FROM TURKEY" ismini taşıyan albümdeki ilk sürpriz, Türk Sanat Müziği klasiklerinden "İNLEYEN NAĞMELER"... Şarkının vokallerinde Karadayı, 2 usta isim ile çalıştı. Kendine has yorumuyla ülkemizin son yıllarda parlayan seslerinden Ferhat Göçer ve sevilen rap şarkıcısı Ege Çubukçu, bu şarkıya sesleri ile can verdiler...

Ege, yeni albümü "Karnaval"da yepyeni bir sound ve tarzla sevenlerinin karşısına çıkıyor. Bugüne dek romantik şarkılarıyla tanıdığımız Ege, yeni albümü "Karnaval"da ritm ve eğlence üzerine kurulu yepyeni bir sound ve tarzla sevenlerinin karşısına çıkıyor...

Albümün ilk klibini Biray Dalkıran'ın yönetmenliğinde "Şeytan Sev Diyor"a çeken Ege'ye, Lorraine ve Chantel adlı manken kardeşler eşlik etti. Klip seksi sahneleriyle dikkat çekiyor...

2005 yılında çıkardığı "Yeminim Var" isimli albümüyle müzik dünyasına merhaba diyen ve "Bak Gidersem Dönmem" isimli şarkısıyla beğeni toplayan Sadık Karan, Ossi Müzik etiketiyle çıkardığı yeni albümü "Aman" ile müzik marketlerde yerini aldı. Albümün aranjeleri Gürsel Çelik tarafından yapıldı. Toplam 11 şarkının 8'inin söz ve müziklerine kendi imzasını attı. Bir şarkısında da yazar ve basın danışmanı Çisel Onat'la ortak söz yazdı. "Cennet", "Hadi Hadi" gibi günün popüler şarkılarının besteci ve söz yazarı Aslı Zen Yentur bir şarkısıyla ikinci albümünde yer aldı...

Albümün çıkış şarkısı "Aman"ın söz ve müziği Sadık Karan'a ait...

SADIK KARAN "AMAN" şarkı listesi:

1- AMAN
Söz-Müzik: Sadık Karan
2- BEKLEYENİM VAR
3- MADARA
4- DUR GİTME KAL
Söz-Müzik: Emre Bayar
5- BENİ YORMA
6- VALLAHİ BİLLAHİ
7- DOĞUM GÜNÜ ŞARKISI
Söz: Sadık Karan-Çisel Onat Müzik: Çisel Onat
8- AŞK BÖYLE OLMAZ
Söz-Müzik: Aslı Zen
9- PARA VERSEN ÜSTÜNE
10- BİZ ERKEN YENİLDİK
11- YARI YOLDA BIRAKTIN
12- BEKLEYENİM VAR (DJ MUS-T Remix)

Türk pop müziğinin son dönem yıldızlarından SILA ve 2006 Latin Grammy Müzik Ödülleri’nde "En İyi Çağdaş Tropikal Albüm" adayları arasında yer alan dünyaca ünlü Latin müzik grubu CICLON, aynı albümde buluşuyor. "Farklı kültürler arasında hoşgörü ve saygının temel ilkeler olması" için müziğin birleştirici gücünü kullanan DRUM felsefesi kapsamında gerçekleşen projenin prodüktörü ise Ozan Doğulu...

SONY BMG MUSIC etiketi ile 15 Mayıs'ta Türkiye'de çıkacak olan "Shaker" adlı albüm, hemen ardından tüm dünyada beş İspanyolca ve dört de Türkçe - İspanyolca olmak üzere toplam dokuz parça ile satışa sunulacak.

Albümde yer alacak İspanyolca şarkıların söz ve müzikleri Humberto Hudex ve Carlos Olivella imzasını taşıyor. Türkçe parçaların sözleri ise bu yıl "En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı" dalında ödülleri toplayan SILA’ya ait.

1. Pegaito - Yaz Geliyor Heyoo
2. Manila - Bilmem
3. No Quieros Mas Na - Zor
4. Sin Nos Volvieramos a Ver - Yeniden Naşlasam (Balat Versiyonu)
5. Con Sabor a Mi Tierra
6. Yo Quiero Un Amor
7. Estoy Pegao
8. Lucecita
9. Si Nos Volvieramos a Ver (Salsa Versiyonu)

Petek Dinçöz, "Frekans" isimli yeni albümü ile 2008 yazına damgasını vurmaya hazırlanıyor. "Kolay Değil", "Değme Keyfime Değme" ve "Frekans" gibi birbirinden iddialı parçaların yer aldığı albüm Esen Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini aldı. Yeni albümünün fotoğraf çekimi için Zeynel Abidin'le çalışan Petek Dinçöz "Arım Balım Peteğim programı için her sabah saat 6'da ayaktayım. Üç saatlik canlı yayın bitiminde stüdyoya koşturdum ve nefes bile almadan yeni albümümü tamamladım... Şarkılarımla bu yaza da damgamı vuracağım" dedi...

Yeni albümü için yepyeni bir imaja bürünen Petek Dinçöz'ün fotoğraf çekimlerindeki styling çalışmasını ünlü "imaj-maker" Hakan Öztürk gerçekleştirdi...

Frekans Şarkı Listesi:

1. Frekans
Söz: Gönül Şen Müzik: Ufuk Doğan
2. Değme Keyfime
Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Serkan Özdoğan
3. Kolay Değil
Söz: Ozan Kavasoğulları Müzik: Ozan Kavasoğulları
4. Adaletin Bu Mu
Söz: Taner İşçi Müzik: Taner İşçi, Ömer Faruk Paker
5. Tak Tak
Söz: Bitros Nektarios - Adapte, Aşkın Tuna Müzik: Carpacian Isaak - Tsigiaour gianis
6. Ait Olduğun Yer
Söz & Müzik: Göknur Onur
7. Bodrum’da Aşk
Söz: İlker Karaman Müzik: Özcan Şenyaylar
8. Çık İşin İçinden
Söz & Müzik: Metin Özülkü
9. Kardan Adam
Söz: İrem Moralı Müzik: Sinan Özşeker
10. Kolay Değil (Remix)
Söz & Müzik: Ozan Kavasoğulları
11. İltraks
Söz: Enstrümantal Müzik: İlyas Tetik

Doğuş, iki yıl aradan sonra sevenleri ile çok yakında buluşacağı 10. Albümü "Ten"in hazırlıklarını bitirdi. Fotoğraflarını Koray Kasap'ın çektiği albüm, Hollanda'da Mom Stüdyolarında hazırlandı. Klip, "She" adlı şarkıya Hollandalı yönetmen Michel tarafından Amsterdam'da çekildi. Klipte şarkıya vokal yapan Cezayir asıllı Charaz da rol aldı. Türkiye ile aynı anda tüm dünyada World Music Standlarında da yer alacak albümde dünyaca ünlü Charaz, Smoke Thug ve Re-Play grubu vokalleri ile Memrox da gitarı ile Doğuş’a eşlik etti...

Albümde yer alan eserlerin söz ve müziklerinin tümü Doğuş'a ait... Albümde, şarkıların Kareoke versiyonları, "She" isimli şarkının Dj. Ergün tarafından hazırlanan Stadium Remix versiyonu ve Yıkık isimli şarkının Dj. Burak Yeter tarafından hazırlanan Türkçe versiyonu da yer alacak.

Doğuş, Türkiye'de DSM etiketi ile çıkacak olan "Ten" adlı albümünde, She şarkısının klibini ve hiç bir yerde yayınlanmamış 10 adet fotoğrafını da sevenleri ile paylaşacak...

Albümdeki Eserler:

Ben İnsan Değilmiyim
Gönül
Dertler Benim Olsun
Tanrım
Yağmur
Kendim Ettim Kendim Buldum
Sen Affetsen Ben Affetmem
Sabaha Kadar
Gülüm Benim
Neden Saçların Beyazlamış Arkadaş
Seni Sevmeyen Ölsün
Ben İnsan Değil miyim (Remix Selim Çaldıran)

Albümdeki Eserler:

1) Aynalar
2) Oynama
3) Aklım Hep Sende
4) Daha Delikanlı
5) Gidecek Misin Yoksa
6) Ey İstanbul
7) Oynama (Blast)
8) Kır Çiçekleri
9) Yalancı Gönül

"Erdal Albümü - Erdal Aşka Aşığım - Erdal Aşka Aşığım Yeni Albüm - Aşka Aşığım Track List - Aşka Aşığım Albüm Tanıtım

SANATÇI ADI: Erdal

ALBÜM ADI: Aşka Aşığım

ALBÜM YILI: 2011

COVER:

81898697404462941.jpg

ALBÜMDEKİ PARÇALAR:

01- Aşka Aşığım
02- Dünya Güzeli
03- Alacağın Olsun
04- Magazin

Mustafa Kılçık Albümü - Mustafa Kılçık Firak - Mustafa Kılçık Firak Yeni Albüm - Firak Track List - Firak Albüm Tanıtım

SANATÇI ADI: Mustafa Kılçık

ALBÜM ADI: Firak

COVER:

19258697430791473.jpg

ALBÜMDEKİ PARÇALAR:

Derviş
Söz: Ruhi
Firgatın Oduna
Söz: Noksani Müzik: Mustafa Kılıç
Suçum
Söz: Derdiçok Müzik: Mustafa Kılıç
Yeter
Söz & Müzik: Mustafa Kılçık
Senden Mürüvet
Zahit
Söz: Noksani
Dostun Gül Cemali
Söz: Kul Fakir Müzik: Hacı Bayrak
Ey Dilber Beni Ağlatma
Söz: Aşık Demani Baba Müzik: Mustafa Kılıç
Güzelin (Bağrımı Kebap Eyledi)
Söz: Seyyit Nesimi
Göster Cemalin Sevdiğim (Firak)
Sen Değil Misin
Hak Nasip Eylese
Söz: Pir Sultan Abdal Müzik: Mustafa Kılıç

Mustafa Çelik Albümü - Mustafa Çelik Fırat Ağıdı - Mustafa Çelik Fırat Ağıdı Yeni Albüm - Fırat Ağıdı Track List - Rebene Albüm Tanıtım

SANATÇI ADI: Mustafa Çelik

ALBÜM ADI: Fırat Ağıdı / Rebene

COVER:

51188697406372057.jpg

ALBÜMDEKİ PARÇALAR:

Evindarım
Bermalım
Rebene
Telli Telli
Leylle
Diyarbekir
Fırat Ağıdı
Tuzık Bendik
Emir Böyle
Yazısı Sensin

Himmet Erol Albümü - Himmet Erol Boşu Boşuna - Himmet Erol Boşu Boşuna Yeni Albüm - Boşu Boşuna Track List - Himmet Erol Geri DönAlbüm Tanıtım

SANATÇI ADI: Himmet Erol

ALBÜM ADI: Boşu Boşuna / Geri Dön

COVER:

53558697404472094.jpg

ALBÜMDEKİ PARÇALAR:

Geri Dön
Söz & Müzik: Şerif Kayran
Vay Başıma
Söz: Şerif Kayran Müzik: Himmet Erol
Sustum
Söz & Müzik: Celal Yarıcı
Boşu Boşuna
Deprem
Söz & Müzik: Himmet Erol
Lıb Lıb Dine
Yavaş Getir
Söz & Müzik: Yunus Taşkın
Urfalı Gelin
Söz & Müzik: Ertuğrul Polat
Niye Gönül
Söz & Müzik: Atakan Çelik
Berfinam
Bitirdim
Vana Le Vana
Söz: Himmet Erol Müzik: Cumali Alp
Mahpushane (U.H.)

Ercan Kan Albümü - Ercan Kan His - Ercan Kan His Yeni Albüm - His Track List - His Albüm Tanıtım

SANATÇI ADI: Ercan Kan

ALBÜM ADI: His

COVER:

48058697403607190.jpg

ALBÜMDEKİ PARÇALAR:

Ah Ömrüm (Umarsızca)
Söz & Müzik: Ercan Kan
Dikim Nakim
Akdeniz
Söz & Müzik: Aliyar Nihan
Jiyana Derewin (Xapinok)
Söz & Müzik: Raperin
Gidelim Buralardan
Lori Lori
Söz & Müzik: Turan Şengül
Vurun Bizi
Sol Yanım Sende Kaldı
Aklıma Gelince
Söz & Müzik: Ercan Kan, Raperin
Gözlerimin İçine Bak

New Year’s Eve Albümü - New Year’s Eve 2011 - New Year’s Eve Yeni Albüm - New Year’s Eve Track List - New Year’s Eve Albüm Tanıtım

SANATÇI ADI: Various Artists

ALBÜM ADI: New Year’s Eve Original Motion Picture Soundtrack

COVER:

New%2BYear%2527s%2BEve.jpg

ALBÜMDEKİ PARÇALAR:

1. Can’t Turn You Loose – Jon Bon Jovi with Lea Michele
2. 2012 (It Ain’t The End) – Jay Sean featuring Nicki Minaj
3. New Year – Kate York
4. Life Is A Bomb – Sophie B. Hawkins
5. Have A Little Faith In Me – Jon Bon Jovi
6. Light Up The Sky – Duncan
7. Better Days – Goo Goo Dolls
8. Auld Lang Syne – Lea Michele
9. Raise Your Glass – P!nk
10. Best Day Of Your Life – Katie Herzig
11. Whattaya Say – Jacob Saylor
12. Bringing In A Brand New Year – Charles Brown

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri