2011 Albümler ve En Sevilen Türkçe Hit Sarkilari Listesi.

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Albüm Tanıtımları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan, Ozan 2011, Ozan 2011 Albümü, Ozan 2011 Albümü dinle, Ozan 2011 Albümünü Dinle, Ozan 2011 Dinle, Ozan 2011 Malum Albümü Dinle, Ozan 2012, Ozan 2012 albüm, Ozan 2012 albüm dinle, Ozan albüm dinle, Ozan Albümlerini dinle, Ozan albümü dinle, Ozan dinle, Ozan Malum 2011 Albümünü Dinle, Ozan Malum dinle, Ozan şarkıları, Ozan şarkıları dinle, Ozan son albüm dinle, Ozan Sönmüyor Ateşimiz Dinle, Ozan yeni albüm dinle, Ozan Yeni Albümü dinle

ozan-malum-150x150.jpg

Ozan 2011 Malum Albümü ile sevenlerine merhaba diyor Ozan 2011 Malum Albümü

Ozan 2011 Malum Albümünde bulunan şarkılar

01. Ozan Malum
02. Ozan Sönmüyor Ateşimiz
03. Ozan Malum (Remix Ozan Kaçar)
04. Ozan Sönmüyor Ateşimiz (Remix Ozhan Ozal & Cüneyt Yanmaz)
05. Ozan Malum (Remix Onur Ergin)

Kıraç, Kıraç 2011, Kıraç 2011 Albümü, Kıraç 2011 Albümü Dinle, Kıraç 2011 Derindekiler Albümü Dinle, Kıraç 2011 Şarkıları Dinle, Kıraç 2012, Kıraç 2012 Albümü Dinle, Kıraç 2012 Dinle, kıraç albüm dinle, Kıraç albümleri dinle, Kıraç Albümü, Kıraç Albümü dinle, Kıraç Derindekiler, Kıraç Derindekiler Albümü Dinle, kıraç dinle, Kıraç müzikleri dinle, kıraç parçaları dinle, kıraç şarkıları, kıraç şarkıları dinle, Kıraç son albüm, Kıraç son albüm dinle, Kıraç Son albümü dinle, Kıraç yeni albüm, Kıraç yeni albüm dinle, Kıraç Yeni Albümü Dinle

Kıraç 2011 Derindekiler Albümü ile sevenlerine merhaba diyor

kirac-derindekiler-150x150.jpg

Kıraç 2011 Derindekiler Albümünde bulunan şarkılar

01. Kıraç Ağla
02. Kıraç Dön artık
03. Kıraç Nice yıllara
04. Kıraç Ne olur
05. Kıraç Dönemem
06. Kıraç Vazgeçemem
07. Kıraç Annem
08. Kıraç Ayrılmayalım
09. Kıraç Sevgilim

Sansar Salvo, Sansar Salvo 2011, Sansar Salvo 2011 albüm dinle, Sansar Salvo 2011 albümü, Sansar Salvo 2011 dinle, Sansar Salvo 2011 Misafir albümü dinle, Sansar Salvo 2011 Misafir albümünü dinle, Sansar Salvo 2011 son albümü, Sansar Salvo albümleri dinle, Sansar Salvo dinle, Sansar Salvo Misafir albümü, Sansar Salvo Misafir dinle, Sansar Salvo müzikleri dinle, Sansar Salvo parçaları dinle, Sansar Salvo şarkıları dinle, Sansar Salvo son albüm dinle, Sansar Salvo yeni albüm dinle

sansar-salvo-150x150.jpg

Sansar Salvo 2011 Misafir Albümü ile sevenlerine merhaba diyor

Sansar Salvo 2011 Misafir Albümünde bulunan şarkılar

01. Sansar Salvo Tutmadı
02. Sansar Salvo Senin İçin
03. Sansar Salvo Şanssız Zarlar
04. Sansar Salvo Negatif Elektrik feat. Xir, Gencay Kaya
05. Sansar Salvo Misafir
06. Sansar Salvo Kime Göre feat. Spar Firar
07. Sansar Salvo Problemler Baki feat. Mafsal
08. Sansar Salvo Sokağa Döner (Remix by Rapozof)

Kreş, Kreş 2011, Kreş 2011 albüm, Kreş 2011 albüm dinle, Kreş 2011 dinle, Kreş albümleri, Kreş albümleri dinle, Kreş dinle, Kreş müzikleri dinle, Kreş şarkıları dinle, Kreş son albüm dinle, Kreş yeni albüm dinle

Kreş 2011 Çıplak Albümü ile sevenlerine merhaba dedi

kres-150x150.jpg

Kreş 2011 Çıplak Albümünde bulunan şarkılar

01.Kreş Tuzak
02.Kreş Şehrazat
03.Kreş Manifesto
04.Kreş Özgürlük
05.Kreş Rehin
06.Kreş Laf Aramızda
07.Kreş Sana Ne Olacak
08.Kreş Jamaica
09.Kreş Dalgacı
10.Kreş Yaşa
11.Kreş Gül Açan Dudaklar

alişan, Alişan 2011, Alişan 2011 albüm, Alişan 2011 albüm dinle, Alişan 2011 dinle, Alişan Demet Akalın, Alişan Demet Akalın düet dinle, Alişan Demet Akalın Melekler İmza Topluyor, Alişan Demet Akalın Melekler İmza Topluyor dinle, alişan dinle, Alişan Melekler İmza Topluyor dinle, alişan son albüm, alişan son albüm dinle, alişan yeni albüm, alişan yeni albüm dinle, Melekler İmza Topluyor dinle

Alişan ve Demet Akalın düetinden oluşan Melekler İmza Topluyor isimli albüm müzikseverlere merhaba diyor.

alisan-demet-150x150.jpg

Alişan Demet Akalın Melekler İmza Topluyor şarkısı oldukça dikkat çekici

01-Alişan – Demet Akalın Melekler İmza Topluyor
02-Alişan – Demet Akalın – Melekler İmza Topluyor (Club Mix)

Nazlı Hamarat, Nazlı Hamarat 2011, Nazlı Hamarat 2011 albüm, Nazlı Hamarat 2011 albüm dinle, Nazlı Hamarat 2011 dinle, Nazlı Hamarat 24 Saat dinle, Nazlı Hamarat albümleri dinle, Nazlı Hamarat albümü dinle, Nazlı Hamarat Aşkı Satın Almak Çok Kolay dinle, Nazlı Hamarat dinle, Nazlı Hamarat müzikleri dinle, Nazlı Hamarat şarkıları, Nazlı Hamarat şarkıları dinle, Nazlı Hamarat son albüm, Nazlı Hamarat son albüm dinle, Nazlı Hamarat Tak dinle, Nazlı Hamarat yeni albüm, Nazlı Hamarat yeni albüm dinle

Nazlı Hamarat 2011 24 Saat Albümü ile sevenlerine merhaba dedi

nazli-hamarat-150x150.jpg

Nazlı Hamarat 2011 24 Saat Albümünde bulunan şarkıları

01. Nazlı Hamarat 24 Saat02. Nazlı Hamarat Tak
03. Nazlı Hamarat Aşkı Satın Almak Çok Kolay

Reyşan, Reyşan 2011 Adı Batsın Albümünü Dinle, Reyşan 2011 Albümünü Dinle, Reyşan 2011 Dinle, Reyşan Adı Batsın Dinle, Reyşan albüm dinle, Reyşan albümleri, Reyşan albümleri dinle, Reyşan dinle, Reyşan Geriver dinle, Reyşan Git Deme dinle, Reyşan Gurur dinle, Reyşan müzikleri dinle, Reyşan Rahmet Diliyorum dinle, Reyşan şarkıları, Reyşan şarkıları dinle, Reyşan son albüm dinle, Reyşan yeni albüm, Reyşan yeni albüm dinle, Reyşan Yüzelli dinle

Reyşan 2011 Adı Batsın Albümü ile sevenlerine merhaba diyor

reysan-150x150.gif

Reyşan 2011 Adı Batsın Albümünde bulunan şarkılar
01.Reyşan Rahmet Diliyorum
02.Reyşan Gurur
03.Reyşan Git Deme
04.Reyşan Yüzelli
05.Reyşan Adı Batsın
06.Reyşan Geriver
07.Reyşan Geriver Remix

Hüsnü Şenlendirici, Hüsnü Şenlendirici 2011, Hüsnü Şenlendirici 2011 Albüm Dinle, Hüsnü Şenlendirici 2011 Dinle, Hüsnü Şenlendirici 2011 Hüsn-ü Hicaz Albümü Dinle, Hüsnü Şenlendirici albümleri dinle, Hüsnü Şenlendirici Albümü, Hüsnü Şenlendirici Albümü Dinle, Hüsnü Şenlendirici Dinle, Hüsnü Şenlendirici Klarnet Dinle, Hüsnü Şenlendirici müzikleri dinle, Hüsnü Şenlendirici oyun havaları, Hüsnü Şenlendirici şarkıları, Hüsnü Şenlendirici Şarkıları dinle, Hüsnü Şenlendirici Son Albüm, Hüsnü Şenlendirici Son Albüm dinle, Hüsnü Şenlendirici Yeni Albüm, Hüsnü Şenlendirici Yeni Albüm Dinle, Hüsnü Şenlendirici zeybek dinle

Hüsnü Şenlendirici Hüsn-ü Hicaz 2011 Albümü ile sevenlerine merhaba dedi

husnu-senlendirici-150x150.jpg

Hüsnü Şenlendirici Hüsn-ü Hicaz 2011 Albümünde bulunan Şarkılar

01. Hüsnü Şenlendirici Hüsn-ü Hicaz
02. Hüsnü Şenlendirici Garip – Hicaz Saz Semaisi
03. Hüsnü Şenlendirici Böyle Ayrılık Olmaz
04. Hüsnü Şenlendirici Sevda
05. Hüsnü Şenlendirici Dert Bende
06. Hüsnü Şenlendirici Dance Of Fire
07. Hüsnü Şenlendirici I Love You
08. Hüsnü Şenlendirici Misirliou
09. Hüsnü Şenlendirici Keman Taksim
10. Hüsnü Şenlendirici Senede Bir Gün
11. Hüsnü Şenlendirici Başımda Altın Tacım
12. Hüsnü Şenlendirici Gelin Ne Olur
13. Hüsnü Şenlendirici Benim Dünyam
14. Hüsnü Şenlendirici Saatin 25′i
15. Hüsnü Şenlendirici Böyle Ayrılık Olmaz (Remix)

İskender Şencemal, İskender Şencemal 2011, İskender Şencemal 2011 albüm, İskender Şencemal 2011 albüm dinle, İskender Şencemal 2011 dinle, İskender Şencemal albüm dinle, İskender Şencemal albümleri dinle, İskender Şencemal dinle, İskender Şencemal müzikleri dinle, İskender Şencemal şarkıları dinle, İskender Şencemal son albüm dinle, İskender Şencemal yeni albüm dinle

iskender-sencemal-150x150.jpg

İskender Şencemal 2011 İskover Albümü ile sevenlerine merhaba diyor

İskender Şencemal 2011 İskover Albümünde bulunan şarkılar

1-İskender Şencemal Memleketim
2-İskender Şencemal Kendim Ettim Kendim Buldum
3-İskender Şencemal Bulursun Beni
4-İskender Şencemal Yol Arkadaşı
5-İskender Şencemal Bir Taş Attım
6-İskender Şencemal Seninle Olmak Varya
7-İskender Şencemal Geceler
8-İskender Şencemal Esmer Dana
9-İskender Şencemal Potpori

Demet Karadede, Demet Karadede 2011, Demet Karadede 2011 albüm, Demet Karadede 2011 albüm dinle, Demet Karadede 2011 dinle, Demet Karadede albümleri, Demet Karadede albümü, Demet Karadede albümü dinle, Demet Karadede dinle, Demet Karadede Kal dinle, Demet Karadede Köşe Bucak dinle, Demet Karadede şarkıları dinle, Demet Karadede son albüm dinle, Demet Karadede Söyle dinle, Demet Karadede yeni albüm dinle, Demet Karadede Yine de Sen Varsın dinle

Demet Karadede 2011 Köşe Bucak Albümü ile sevenlerine merhaba dedi

demet-karadede-150x150.jpg
[/IMG]

Demet Karadede 2011 Köşe Bucak Albümünde bulunan şarkılar

1.Demet Karadede Köşe Bucak
2.Demet Karadede Yine de Sen Varsın
3.Demet Karadede Söyle
4.Demet Karadede Kal

Halil İbrahim, Halil İbrahim 2011, Halil İbrahim 2011 Albümü, Halil İbrahim 2011 Albümü dinle, Halil İbrahim 2011 Dinle, Halil İbrahim 2011 şarkıları dinle, Halil İbrahim albümleri dinle, Halil İbrahim Albümü, Halil İbrahim Albümü Dinle, Halil İbrahim Alelacele Dinle, Halil İbrahim Bebeğim Dinle, Halil İbrahim Bu Aşk Yürümez Dinle, Halil İbrahim Dinle, Halil İbrahim Hasret Bestesi Dinle, Halil İbrahim İhanetin Kokusu Dinle, Halil İbrahim müzikleri dinle, Halil İbrahim Ne Bana Ne Kendine Dinle, Halil İbrahim Şarkıları Dinle, Halil İbrahim Yedirenk Dinle

halil-ibrahim-150x150.jpg

Halil İbrahim 7 Renk 2011 Albümü ile sevenlerine merhaba dedi

Halil İbrahim 7 Renk 2011 Albümünde bulunan Şarkıları

01. Halil İbrahim İhanetin Kokusu
02. Halil İbrahim Bebeğim
03. Halil İbrahim Bu Aşk Yürümez
04. Halil İbrahim Alelacele
05. Halil İbrahim Yedirenk
06. Halil İbrahim Ne Bana Ne Kendine
07. Halil İbrahim Hasret Bestesi
08. Halil İbrahim Alelacele ( Remix )
09. Halil İbrahim Yedirenk ( Remix )
10. Halil İbrahim Ne Bana Ne Kendine ( Remix )

Devrim Erden, Devrim Erden 2011, Devrim Erden 2011 albüm, Devrim Erden 2011 albüm dinle, Devrim Erden 2011 dinle, Devrim Erden albüm dinle, Devrim Erden albümleri, Devrim Erden albümleri dinle, Devrim Erden albümü, Devrim Erden Dertli Dertli dinle, Devrim Erden dinle, Devrim Erden Gülümse Biraz dinle, Devrim Erden İsterse Kovsun dinle, Devrim Erden Kalk Oyna dinle, Devrim Erden Ne Çare dinle, Devrim Erden şarkıları, Devrim Erden şarkıları dinle, Devrim Erden son albüm, Devrim Erden son albüm dinle, Devrim Erden yeni albüm, Devrim Erden yeni albüm dinle

devrim-erden-150x150.jpg

Devrim Erden 2011 İsterse Kovsun Albümü ile sevenlerine merhaba dedi

Devrim Erden 2011 İsterse Kovsun Albümünde bulunan şarkıları

01. Devrim Erden Dertli Dertli
02. Devrim Erden Ne Çare
03. Devrim Erden Gülümse Biraz
04. Devrim Erden İsterse Kovsun
05. Devrim Erden Kalk Oyna
06. Devrim Erden Gülümse Biraz Ver

Burak Tan, Burak Tan 2011, Burak Tan 2011 albüm, Burak Tan 2011 albüm dinle, Burak Tan 2011 dinle, Burak Tan albüm dinle, Burak Tan albümleri dinle, Burak Tan Belki Anlarsın dinle, Burak Tan dinle, Burak Tan Engelleri Aştım dinle, Burak Tan müzikleri dinle, Burak Tan şarkıları dinle, Burak Tan Sınır Dışı dinle, Burak Tan son albüm dinle, Burak Tan Yarından Umutluyum dinle, Burak Tan yeni albüm dinle

burak-tan-150x150.jpg

Burak Tan 2011 Yarından Umutluyum Albümü ile sevenlerine merhaba diyor

Burak Tan 2011 Yarından Umutluyum Albümünde bulunan şarkıları

1-Burak Tan Yarından Umutluyum
2-Burak Tan Belki Anlarsın
3-Burak Tan Son
4-Burak Tan Hasım
5-Burak Tan Engelleri Aştım
6-Burak Tan Sınır Dışı
7-Burak Tan Yarından Umutluyum Remix

Hakan Gürses, Hakan Gürses 2011, Hakan Gürses 2011 Albüm, Hakan Gürses 2011 Albümü Dinle, Hakan Gürses 2011 Dinle, Hakan Gürses Albümleri dinle, Hakan Gürses Albümü dinle, Hakan Gürses Dinle, Hakan Gürses Dur Gitme dinle, Hakan Gürses müzikleri dinle, Hakan Gürses şarkıları, Hakan Gürses Şarkıları Dinle, Hakan Gürses Seni Kalbime Gömdüm dinle, Hakan Gürses son albüm, Hakan Gürses Son albümü Dinle, Hakan Gürses Üstü Kalsın, Hakan Gürses Üstü Kalsın dinle, Hakan Gürses yeni albüm, Hakan Gürses Yeni albüm dinle

hakan-gurses-150x150.jpg

Hakan Gürses 2011 Üstü Kalsın Albümü ile sevenlerine merhaba dedi

Hakan Gürses 2011 Üstü Kalsın Albümünde bulunan şarkıları

01. Hakan Gürses Üstü Kalsın
02. Hakan Gürses Gökkubbe
03. Hakan Gürses Dur Gitme
04. Hakan Gürses Sürpriz
05. Hakan Gürses Seni Kalbime Gömdüm
06. Hakan Gürses Ah Gülüm
07. Hakan Gürses Felek Çarkı
08. Hakan Gürses Çay Karası
09. Hakan Gürses Seni Seviyorum

berdan mardini, Berdan Mardini 2011, Berdan Mardini 2011 albümü, Berdan Mardini 2011 albümü dinle, Berdan Mardini 2011 dinle, Berdan Mardini albümü dinle, Berdan Mardini Alo Aşkım dinle, Berdan Mardini Canım Ali dinle, Berdan Mardini Çek Tetiği dinle, berdan mardini dinle, Berdan Mardini Gülümse Biraz dinle, Berdan Mardini Halim Berbat dinle, Berdan Mardini Kime Kin Ettin dinle, berdan mardini parçaları dinle, berdan mardini şarkıları, berdan mardini şarkıları dinle, berdan mardini son albüm, berdan mardini son albüm dinle, berdan mardini yeni albüm, berdan mardini yeni albüm dinle, Berdan Mardini Yiğit Yaralı Olur dinle

Berdan-Mardini-150x150.jpg

Berdan Mardini 2011 Çek Tetiği albümü ile sevenlerine merhaba diyor

Berdan Mardini 2011 Çek Tetiği albümünde bulunan şarkıları

01-Berdan Mardini Çek Tetiği
02-Berdan Mardini Yiğit Yaralı Olur
03-Berdan Mardini Halim Berbat
04-Berdan Mardini Gülümse Biraz
05-Berdan Mardini Alo Aşkım
06-Berdan Mardini Canım Ali
07-Berdan Mardini Mardinli’nin Sevdası
08-Berdan Mardini Kime Kin Ettin

Nehir, Nehir 2011, Nehir 2011 albüm, Nehir 2011 albüm dinle, Nehir 2011 dinle, Nehir albüm dinle, Nehir albümleri, Nehir albümleri dinle, Nehir Aldanmayacağım dinle, Nehir dinle, Nehir Git Hadi dinle, Nehir İlan Ediyorum albümü, Nehir İlan Ediyorum dinle, Nehir Kara Geceler dinle, Nehir müzikleri dinle, Nehir şarkıları dinle, Nehir Sen Evlisin Ben Bekar dinle, Nehir son albüm dinle, Nehir Yalnızlık dinle, Nehir yeni albüm dinle

nehir-150x150.jpg

Nehir 2011 İlan Ediyorum Albümü ile sevenlerine merhaba diyor

Nehir 2011 İlan Ediyorum Albümünde bulunan şarkılar

1-Nehir İlan Ediyorum
2-Nehir Git Hadi
3-Nehir Sen Evlisin Ben Bekar
4-Nehir Kara Geceler
5-Nehir Aldanmayacağım
6-Nehir Yalnızlık

Metehan 2011, Metehan 2011 Albüm Dinle, Metehan 2011 Albümü, Metehan 2011 Albümünü Dinle, Metehan 2011 Dinle, Metehan 2011 Son Bir Şans Albümünü Dinle, Metehan albümleri dinle, Metehan mp3 dinle, Metehan müzikleri dinle, Metehan şarkıları dinle, Metehan son albüm dinle, Metehan Son Bir Şans Dinle, Metehan yeni albüm dinle

metehan-150x150.jpg

Metehan 2011 Son Bir Şans Albümü ile sevenlerine merhaba diyor

Metehan 2011 Son Bir Şans Albümünde bulunan şarkıları

1.Metehan Dünya
2.Metehan Son Bir Şans
3.Metehan Olamaz Olamaz
4.Metehan Unutmasını Bilmiyorum
5.Metehan Bir Sen Anlarsın Beni
6.Metehan Aşkım
7.Metehan Varyemez
8.Metehan Yaralı
9.Metehan Hadi Bana Evet De
10.Metehan Çok Geç Kalmışız
11.Metehan Çikolata
12.Metehan Ağlama Gözlerim
13.Metehan Kaldır Kollarını

Ferhat Kali, Ferhat Kali 2011, Ferhat Kali 2011 albüm, Ferhat Kali 2011 albüm dinle, Ferhat Kali 2011 dinle, Ferhat Kali albüm dinle, Ferhat Kali albümleri dinle, Ferhat Kali Cehenneme Kadar dinle, Ferhat Kali dinle, Ferhat Kali mp3 dinle, Ferhat Kali müzikleri dinle, Ferhat Kali şarkıları dinle, Ferhat Kali son albüm dinle, Ferhat Kali yeni albüm dinle

ferhat-kali-150x150.jpg

Ferhat Kali 2011 Cehenneme Kadar Albümü ile sevenlerine merhaba diyor

Ferhat Kali 2011 Cehenneme Kadar Albümünde bulunan şarkılar

01.Ferhat Kali Yeme Beni Yerim Seni
02.Ferhat Kali Cehenneme Kadar
03.Ferhat Kali Gece Güzel
04.Ferhat Kali Ayrildik
05.Ferhat Kali Gitme Ne Olur

Hürrem Sultan Sultanım Albüm Kapagı 2011 yeni album - Hürrem Sultan Sultanım Albümü - Hürrem Sultan Sultanım Albüm Kapagı 2011

SANATÇI ADI: Hürrem Sultan

ALBÜM ADI: Sultanım

ALBÜM YILI: 2011

COVER:

0btwz.jpg

ALBÜMDEKİ PARÇALAR:

01.- Sultanım
02.- Değirmen Başında Vurdular Beni
03. - Adamım
04. - Doğmayacak mı Güneşim
05.- Ağla
06.- Deli Sevdam
07.- Anlamadın
08.- Şişman Oğli Vurdular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri