2011-2017 Biten Diziler

Konu sahibi son olarak 3075 gün önce görüldü
tumblr_m8fbg3T2PE1rc4ilro8_1280.jpg

tumblr_m8fbg3T2PE1rc4ilro9_1280.jpg

tumblr_m8fa7ovWUm1qi5wato2_1280.jpg

esir şehrin gözyaşları dizisi , esir şehrin gözyaşları dizi oyuncuları , esir şehrin gözyaşları oyuncuları , esir şehrin gözyaşları oyuncu kadrosu , esir şehrin gözyaşları dizisinde kimler var

Usta yönetmen Çağatay Tosun Suskunlar dizisinin yönetmenliğinden ayrılarak, Koliba Film ile anlaştı. Esir Şehrin Gözyaşları isimli dizi için yönetmen koltuğuna oturan Tosun iki önemli ismi de dizi için biraraya getirdi.

SEDEF AVCI

brnqq.jpg

YİĞİT ÖZŞENER

brnqr.jpg

esir şehrin gözyaşları yayın tarihi , esir şehrin gözyaşları dizisi ne zaman başlıyor , esir şehrin gözyaşları dizisi ne zaman başlayacak , esir şehrin gözyaşları dizi tanıtımı , esir şehrin gözyaşları dizisi yayın tarihi

Başrollerini Sedef Avcı ve Yiğit Özşener'in paylaştığı Esir Şehrin Gözyaşları dizisinin Eylül ayında Fox Tv'de başlaması bekleniyor.

karadayı oyuncuları , karadayı oyuncu kadrosu , karadayı dizi oyuncuları , karadayı dizisi oyuncuları , karadayı dizisinde hangi ünlüler var

Çetin Tekindor

bszh3.jpg

Kenan İmirzalıoğlu

bszh6.jpg

Bergüzar Korel

bszh7.jpg

Yavuz Bingöl

bszh8.jpg

Gülcan Arslan

bszhb.jpg

Çok sevilen bi dizi aslında ilk zamanlar sevmedim ama sanırım şu aralar iyi izleniyor.

Benim İçin Üzülme Dizisinin Konusu

Benim İçin Üzülme Dizisi Konusu Nedir

Karadeniz (Çekimler Artvinde Yapılıacak) Bölgesinde yaşanan bir dram anlatılacak.. Bu güne kadar karadeniz halkını, hep komedi tarzı filmlerde ve dizilerde izlemiştik. Karadeniz dramı ilk kez olacak.

Geri