2011-2017 Biten Diziler

Konu sahibi son olarak 3068 gün önce görüldü
pargalı ibrahim ölecek mi
pargalı ibrahim ölüyor mu
pargalı ibrahimin sonu ne olacak

14 Mart günü yayınlanan Muhteşem Yüzyıl'ın 51.bölümünde Pargalı İbrahim görevini ve mührü bırakmış uzaklaşmıştı.Dizinin dün geceki bölümünde son sahnede Sultan Süleyman Pargalıyı getirmelerini istemişti.

Akıllardaki soru ise şu : Pargalı İbrahim öldürülecek mi ?
Dizinin dün geceki bölümünü düşünecek olursak , öldürülmeyecek Sultan Süleyman kardeşi Hatice için bunu yapmayacak.

Diziyi izleyeniniz varmı nasıl gidiyor ?

Mustafa Topaloğlu yeni bir fenomen oluşturacak bence..Nihat Doğan'ın delikanlılık serüvenini , uzaylı kimliği ve ilginç konuşmalarıyla unutturacak gibi.

Mustafa Topaloğluyla eylenceli olucağını tahmin ediyorum ama bence kadro yetersiz gibi. Bi ben lazım oraya :D:heyoo:

diziyi pek izlemedim 1 2 kez felan ama yani bence o kadarda etkileyici değil.

Ben izledim , kişisel zevkler tartışılmaz tabi ama beğendim ben bence tutacak bir dizi.

Feriha Ve Emir Zehirlendi
Emir ve Feriha Kurtulacakmı

Şaka Gibi Feriha ve Emir zehirlendiler neler oldu böyle evlendiler mutlu olacaklar diye ümitle beklerken dizide olanlara inanamıyorum cansunun yaptıklarına bakın Feriha ve Emire ne olacak ?

Tüm bu soruların cevabı bu akşam yayınlanacak yeni bölümde

Öleceğini pek sanmam, cünki dizide sevilen bir karakter elinde sonunda ölücek tarih yalan söylemez :) ama bu kadar kolay öldürüceklerini sanmam reyting meselesi..

yalan dünya dizisi tülayın okuduğu kitap
yalan dünya dizisi tülayın okuduğu kitabın adı
yalan dünya tülayın okuduğu kitabın adı ve yazarı

Yalan Dünya dizisinde Tülay , Tolstoy - Anna Karenina romanını okumaktadır.

2012 filmleri
2012de çıkan fimler
2012 film isimleri

İSTANBUL – 2012′un son haftasına girerken ntvmsnbc sinema jürisi yılın en iyi 10 filmini seçti.
* Dark Horse
* Eldfjall
* The Descendants
* Take Shelter
* Un Amour De Jeunesse
* V Subbotu
* Nana
* Akıntıya Karşı
* Keyhole
* Circumstance
* Adil Ya Da Değil

el yazısı filmi
el yazısı filmi vizyon tarihi
el yazısı filmi ne zaman vizyona girecek
el yazısı filmi ne zaman oynayacak

3ljqv.jpg

El Yazısı Filmi 23 Mart'ta vizyona girecek.

el yazısı filmi oyuncular
el yazısı filmi oyuncuları
el yazısı filminin oyuncuları kimler

Oyuncular:
Cansu Dere
Sarp Akkaya
Baran Akbulut
Wilma Elles
Sercan Badur
Bahtiyar Engin
Kenan Bal
Salih Kalyon
Ayse Selen
Ugur Uzunel

el yazısı film konusu
el yazısı filminin konusu
el yazısı filminin konusu ne

Konusu:
Bugün kasaba için özel bir gün. Kasaba, okulun ilk yabancı öğretmenini karşılayacak. Fakat havaalanında öğretmen bulunamayınca, kasabaya şans eseri gelen turist Julia’yı herkes öğretmen sanır ve kasabadaki tüm taşlar yerinden oynar.
El Yazısı, işte kasabanın olaylarla dolu bu gününden üç hikayeyi anlatır.
İlk öykünün kahramanı Ahmet. Köyden bir kız seviyor; herkes karşı bu beraberliğe. Bugün, kızı kaçırmaya gidecekken babasının diretmesiyle Julia’ya rehber oluyor Ahmet. Julia İngilizce bilmediği için birbirlerini anlamıyorlar. Acaba bilmeden birbirlerinin sorunlarını çözmekte yardımcı olabilecekler mi?

İkinci öykü eczacı Zeynep’in. Şehirden gelip kasabaya yerleşti Zeynep. Şimdi de kasabanın öğretmeni Celal’le evlilik hazırlıklarında; düğün herkesin dilinde. Bugün eczanede ilaç sayımı var; Volkan geliyor şehirden sayım için, onun için süpriz bir haber Zeynep’in evliliği. Bu kısa zamanda Zeynep’i kasabalı ve Celal’le yüzleştirebilecek mi?
Son öykü küçük Ragıp’ın. Bugün ufak hafiye Ragıp bir aşk mektubunun peşine düşüyor. Dün akşam eczacı Zeynep’e yazdığı mektubun… Yabancı öğretmeni karşılama töreninde birisi cebinden mektubu çalıyor Ragıp’ın. Zehir hafiye Ragıp, yardımcısı köylü kızı Sevgi’yle izlerin peşine düşünce gerçekleri görebilecek mi?
El Yazısı, mütevazi Anadolu kasabasında mutluluğun peşinden koşanların hikayesidir.

sen kimsin filmi oyuncuları
sen kimsin filmi oyuncuları kim
sen kimsin filmi oyuncuları ismi

Sen Kimsin Filiminin Oyuncuları :
Tolga Çevik
Köksal Engür
Pelin Körmükçü
Toprak Sergen
Zeynep Özder
Filmin Yönetmeni: Ozan Açıktan

sen kimsin film konusu
sen kimsin filminin konusu
sen kimsin filminin konusu ne

Filmin Konusu:
Tekin ( Tolga Çevik) ve emekli trafik polisi yardımcısı İsmail abi (Köksal Engür), kaybolan bir kızı bulmak için, hayatları pahasına her türlü tehlikeyi göze alır. Sıradan bir kayıp kız vakasının peşinde başlayan hikaye, hesaplaşmaların, oyun içinde oyunların geliştiği bir maceraya dönüşür. Kim masum kim suçlu birbirine karışır. Hafiyelerimizin tek bir hatası vardır, o da kendi yöntemlerini kullanmak!

Leyla ile mecnun en komik bölüm izle, Leyla ile mecnunun en komik bölümü izle,

[YOUTUBE]2txS6TQ7Tgk[/YOUTUBE]

Kırılma garanti :D Sayfa güncellenicektir. ~

emir feriha eve dönüş
emir feriha eve dönüş sahnesi
emir feriha eve dönüş sahnesi izle

[YOUTUBE]A6Opa_e7KNw[/YOUTUBE]

Geri