2003 yılına dönseniz ne yapmak isterdiniz?

Konu sahibi son olarak 79 gün önce görüldü
Ben önce plaja gitmeyi ardından akşam Kanal D'de Rock'n Coke ve Trt'de Sevimli Aile Vegas'ta filmini izlemeyim.. Ah güzelim yıllar... Ne güzel bir yazdı 2003.. O Güzel yazı çok özledim.. Teknoloji yok, göçmenler yok, insanlar güzel, aşk güzel, ilk aşk güzel, hisler güzel hatta rüyalar bile güzel... Keşke geri dönsek o yıllara..

Hiiim
2003’te ben lisedeydim
Resim öğretmeni olma düşüncem vardı bir de “Ya adam ölürse” diye vicdan yaptığım sağlık

sağlık okurdum
çok saygın kutsal ve onurlu meslek

Aslında benim dönmem lazım, bi işi halletmem lazım

Hatırlamıyorum ki... Aklımda kalmadığına göre önemli bir yıl değilmiş.

O yıllarda Elazığspor süperlig de oynuyordu. Ligin bitmesine 6 maç kala fişimizi çekmişlerdi.
Tetikçi Fırat Aydınus Elazığ da oynanan maçta verdiği kararlarla maçı kaybetmemize çıkan olaylarda sahamızın kapanmasına verdiği kırmızı kartlarla 3 önemli oyuncumuzdan mahrum bırakarak küme düşmemize sebep olmuştu.

O gün e geri dönsek sahaya inip Fırat ı bıçaklardım.

O yıllarda Elazığspor süperlig de oynuyordu. Ligin bitmesine 6 maç kala fişimizi çekmişlerdi.
Tetikçi Fırat Aydınus Elazığ da oynanan maçta verdiği kararlarla maçı kaybetmemize çıkan olaylarda sahamızın kapanmasına verdiği kırmızı kartlarla 3 önemli oyuncumuzdan mahrum bırakarak küme düşmemize sebep olmuştu.

O gün e geri dönsek sahaya inip Fırat ı bıçaklardım.
ahaha yanlış hatırlamıyorsam feneri yenmiştiniz

oyun oynarken (cok agresifce oynardik) kuzenin kafasina anlamadan tas atmistim da kanlar akmisti ve biz kiziz diye, yanimizda aglamamak icin kendisini zor tutmustu. sonra annesi geldi ve kardesime ve bana kizmisti "oglumun kafasina niye tas attiniz, yaziklar olsun" gibisinden. kacmistik. aile arasinda bunun sozu gecmisti, kavga olmustu biraz.

keske o tas kafasina degil de, dizine bacagina falan gelseydi. BUNU DEGISTIRIRDIM EVET
~2003 yilina bunu degistirmek icin geri donen thalassa
oha lan benzerini ben yaşadım..

Kıbrısa gitmeye hazırlanıyordum. 2004-2009 KKTC’de yaşadım. O zamanlar çok farkında değilmişim ama şimdi özlüyorum. Güzel geçmiş. Fotoğraflarımı da kaybettim. Çok üzgünüm. :(

ben 99luyum ya napayım 2003'e dönüp.

Geri