2000'li Yıllarda Çıkmış 150 Bomba Yabancı Şarkı Testi

Konu sahibi son olarak 642 gün önce görüldü
Evet arkadaşlar ayın üyesi olarak yarım saat önce içeme düşen can sıkıntısının vermiş olduğu etkiye dayanarak böyle mini bir vakit öldürmeli konu açtım.. Siz de bir üstte ki üyeyi tahmin etmekten, bir alttaki üyeye kimin gelmesinden, üçe üç yorumlardan, bir üye bir ipuculardan, masterchef izleyerek yorumlamaktan sıkılmadınız mı? eveeeeeeeeeeeeeeeeet dediğinizi duyar gibiyim. şayet değilse de zaten bu konuya ayıracağınız çok değerli vaktinizi sıkılmadınız mı diyerek sorduğum diğer konularda ivedilikle tüketebilirsiniz..

aynı testi -ya da adını ne koyarsanız- kendinize de uygulayabilirsiniz.. 90'lar kartların işiyken biz milenyum emekçileri için buraya 3 güzel video bırakıyorum. her şarkı 100 barem üzerinden 2 puan olarak değerlendirebilirsiniz..

ilk 50 bombadan sadece 3 tanesini bilemedim. sonuç olarak 94 puan alarak kendimi videodan uğurladım.

ikinci 50 bombadan sadece 9 tanesini bilemedim. çoğu güncel şarkıymış o yüzden merak uyandırmadı diyebilirim. sonuç olarak 82 puan alarak kendimi videodan uğurladım.

üçüncü 50 bombadan sadece 7 tanesini bilemedim. biraz zorladı desem yalan olmaz. sonuç olarak 86 puan alarak kendimi videodan uğurladım.

tüm sonuçları topladığımızda 300 üzerinden 262 alarak seriyi tamamladım.

dipnot; bu bir yarışma değildir. sadece keyifli vakit geçirerek hafıza tazelemenizi ve geçmişi yad etmenizi istiyorum.. illa bir yarışma ya da kazanç isteniyorsa yetkili abilerinizden ayın milenyumu ya da milenyum üyelik isteyebilir, fikir olarak kapılarını çalabilirsiniz.

Ehehe ulan biz de az apaçi değilmişiz heeee...

1. Partta bilemediklerim;

Dj Summer - Give me to baby
Carolina Marquez - Milkshake
Havana Brown - Babing
Pakito - You wanna rock
Kat de Luna - Drop it lowe

10 Puan kırıldı buradan ve birinci kısımı 90 puanla tamamladım.

1. Partın en iyi şarkısı;

2. Part bilemediklerim;

Pakito - Living on video
Tools feat iba - Sexy cherry
Yaviah - Wiki wiki
Outkast - Ghetto Music
Dj Huseyin Karadayi - Miracles

Buradan da 10 puan kırıldı. Yine 90
2. Part en iyi şarkısı

3.Part bilemediklerim

Mr Saik - Pegote Sexy
Nsync - Its gonna be me
Sammy Flash - Allah yar
Sinan Haxha - Bomba
8 puan da buradan gitti ve...

3. Part en iyi şarkısı

Toplamda 272 puanla bitirdim. @Majik bey konu için teşekkürler. Güzel bir nostalji yaşattın hepimize.

Yalnız şu an bunları dinleyince böyle bi hoş oldum, bi eğlendim, tatile gitmiş gibi hissettim.-ühü-
Gelelim puanlamaya...

1. videoda 98 puan aldım.
Çok gururlandım ilk defa 100'e bu kadar yaklaşmıştım be.
Bu neymiş kız dedirten şarkı Kameil Madison - Rock Ya Body (sen kimsin ya çık dışarı)

2. videoda 94 puan aldım.
Bir tık daha zorlandım gibi ama yine neler biliyormuşum be dedim, hollaback girl kalp.
Bu neymiş kız dedirten şarkılar
- El Loco - Ibiza
- Hüseyin Karadayı - Miracles (hüseyin de dj olmaz yani ne bileyim)
- Geo da Silva - Like the Flipper

3. videoda 90 puan aldım.
O araya karışan değişik değişik isimler kim be dediğim de oldu, ismini hatırlamayıp müziğini hatırladığım da. System of down chop suey büyük kalbi hak eder gibi geldi, bi dinleyesim geldi yani.
Bu neymiş kız dedirten şarkılar
- Balti ft. Hamouda - Ya Lili
- Dj Battle ft. Lexy Panterra - Twerk Lesson (halay olsa bilirdik)
- Serhat Durmuş - La Calin (kusura bakma kardeş)
- Sivaslı Safiye - Why Do I (kangallar şok)
- Tiesto & Sevenn - Boom

Toplamda 282 puanla etkinliğimizin sonuna geldim, 3 kalple kendimi uğurluyorum. Gideyim şu Sivaslı Safiye kimmiş bi bakayım, Divriği'nde de her gün why do i diyoruz zaten deli mi ne...
Majikcim üç kalbin biri sanadır. <3
Harikalı bir konu.

@Melodram

mesela bu şarkıyı söylesen mercimek çorbası faciasını unutabilirim..

ya da bunu söylesen üstüne bir şarap içilirmiş gibi..

düğün parçası olabilirdi meselaaaaaaaa...

son olarak özüne dönmüş sivaslı ablam.. aslkmfgh

direkt sivasli safiye hanımdan onu tanımadığım için özür dilesem olmaz mı @Majik? yani daha kötü olmanı istemem, hele ki operasyon öncesi :(
ayrıca şu konuya gelip kendinizi test edin küscem... 2000'lerde çıkmış en iyi 150 meme yazsak koşarsınız...

@Melodram boş ver onlar masterçef gluk glukçuları, biz bize yeteriz türkiyem diyerek ismail küçükkaya gibi yalandan polyannacılık yapacağım.. peki ya safiyenin bundan haberi var mı? kendileri muhtemeldir ki şu an gurbette protez tırnak yaptırmakla meşgul..

@Melodram boş ver onlar masterçef gluk glukçuları, biz bize yeteriz türkiyem diyerek ismail küçükkaya gibi yalandan polyannacılık yapacağım.. peki ya safiyenin bundan haberi var mı? kendileri muhtemeldir ki şu an gurbette protez tırnak yaptırmakla meşgul..
hepsi bizden uzak olsun, ismaili de safiyesi de... bence de biz bize yeteriz majikim <3
sen buralarda ol ben senin olduğun yerde olurum... üüf

eylem - turkish delight'ın olmadığı 2000li yıllarda çıkmış 150 bomba yabancı şarkı testlerine itibar etmiyorum....... :emoji_rolling_eyes:

Yeşilçam’ın ruhumuza şey ettirdiği parçalar daha bombastik bence

Vj bülentmisin be mübarek @Majik
Sağlam konu... Bir ara dökülücem...

Buda yazımin kaporası olarak capoeirası...
Bizim tv de "güçlülerin dünyası" olarak yayınlanmıştı. Ey gidi günler eyy (1993)

Son düzenleme:
Geri