2000'lerde internette olmak

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
İnsanların fotoğraflarını çalıp sahte hesaplar açtıkları bir dönemdi ve fotoğrafları çalınan çoğu kişi bu sebeple ifade vermiştir.

benim liseli bir ergen, abimlerin de 20’li yaşlar gençlik dönemleri..... evde bir tane pc var, henüz laptop ve türevleriyle tanışmamışız. onlar işten gelene kadar ben takılıyorum. kendime ayrı bir kullanıcı açmışım; yine de her ihtimale karşı geçmiş temizlemesi yapıyorum, bütün hesaplardan çıkıp yapıyorum falan. ama abim şifreyi bulmuş ya da çözmüş, kurcalamış kurcalamış, bütün ergen flörtlerimi bulmuş ve ‘biz sen ders çalış diye eve internet aldık, sen aşk peşindesin’ diye rencide etmişti.dfkjdf internet o yıllarda üç abili ben için bir kabustu..............

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnsanların fotoğraflarını çalıp sahte hesaplar açtıkları bir dönemdi ve fotoğrafları çalınan çoğu kişi bu sebeple ifade vermiştir.

meşhur “ayça_22 oturum açtı”da kullanılan foto da mesela öyle bir durum. Geçen kadının kendisiyle de röp yapmışlardı. Çok güzel kadın bu arada:d Bütün ergenliğinin ağlamakla geçtiğini ama şimdilerde “güzel hikayeymiş aslında” diye düşündüğünü söylüyordu. Ve halen fotoyu kimin çaldığını bilmediğini anlatmıştı:d

Knight Online
Barafranca(Omerta)
Ogame
Warcraft 3 & dotA
Diyadinnet & Forumtr & Forumta & Forumtayfa vs
Aragorn & Legolas fotoğrafları
4 GB Kotalı internet
Flash Berk ( Noel Dayın, Eminem vs)

her gün internet cafeye gidip 1 tl'lik açtırıp menajerlik oynardım.
oyna oyna oyna süre biter. ertesi gün harçlığımla yine gider aynı masayı bekler, boşalınca oturur ve oyunuma girmek isterdim. her seferinde de kaydım silinmiş olurdu ve kahrolurdum. ama bunu aylarca sürdürdüm

Lisede bir fizik/matematik ögretmenimiz vardi.
Adam okula pc odasi yaptirtti..cok vizyonerdi ya
Bize alistirdi..o zamanlar windows 98 ile bir takim denemeler yapiorduk.
Hesap tablosu felan
Excel cart curt, wordpad felan fisman.
Nasil bir heycandi o ya.
Hic unutmam.

Screenleri su ankilerle karsilastirinca, dünyalar kadar fark var.
Masanin üstüne koyuyordun tüplü tv gibiydiler, bi ton yer kapliyordu.

Oyun moyun bilmiom..
Solitare vardi dogru.

Lisede bir fizik/matematik ögretmenimiz vardi.
Adam okula pc odasi yaptirtti..cok vizyonerdi ya
Bize alistirdi..o zamanlar windows 98 ile bir takim denemeler yapiorduk.
Hesap tablosu felan
Excel cart curt, wordpad felan fisman.
Nasil bir heycandi o ya.
Hic unutmam.

Screenleri su ankilerle karsilastirinca, dünyalar kadar fark var.
Masanin üstüne koyuyordun tüplü tv gibiydiler, bi ton yer kapliyordu.

Oyun moyun bilmiom..
Solitare vardi dogru.
Acmayi basarinca kagitlar deliriyordu.

Bullethell mekanigi insana kafayi yedirtiyordu.

kimi chat yapardı
kimi cs oynardı güzeldi yani

Heyyt be profil sözü”İn Da SamanLık” ara sıra YüRiYeN_KaRiZma sabahın körüne kadar abuk subuk muhabbet..Sevdiğin kızın Online olunca heyecandan uçmalar filan çok güzel günlerdi anlamsız ama tadı vardı her bir şeyin..

Ekli dosyayı görüntüle 117636

bir zamanlar tüm erkoların manitiydi…
Çileqeşh_Ayshe değil mi bu

Geri