2000 sonrası en iyi Türk dizi ve filmleri

Konu sahibi son olarak 2327 gün önce görüldü
Benim icin Elveda Rumeli’dir. Cok severdim.

Ezel'e bu sene başlamış bir insan olarak daha önce izlemeyişime üzüldüm ve 2000 sonrası en iyi Türk dizisine de iki tanesini rahatça yazabilirim: Ezel ve Şahsiyet.
Film olarak çok aklıma bir şey gelmedi, kesin vardır bir şeyler. Babam ve Oğlum olabilir, ilk akla bu geliyor. Komedi için Aile Arasında, Bana Masal Anlatma sevimli filmlerdi. Festival filmlerinden de vardı bir tane çok tartışılan ama asla adını hatırlayamadım, hatırlayamıyorsam o zaman en iyi değilmiş demek ki geçiniz.
Edit: Dizilerde Avrupa Yakası ve Leyla ile Mecnun'u da ekleyelim tam olsun, sürekli aklıma gelir ki.

Son düzenleme:
Avrupa Yakası, Yedi Numara, Hatırla Sevgili, Elveda Rumeli, Ekmek Teknesi, Ezel

Ötesiz insanlar
Tek Türkiye
Sırlar dünyası
Büyük buluşma.

Şey.

Leyla ile mecnun olabilir.
Avrupa yakası.

Beyaz Gelincik, Bir İstanbul Masalı, Şahsiyet, Ezel beğendiğim diziler.
Babam ve oğlum, Ahlat Ağacı beğendiğim filmler.

Dram hikayeye gram dayanamayan ben bile bir diziyi bayıla bayıla soluksuz izlediysem kesinlikle o dizi Türk dizi tarihinin en iyi dizisidir benim için, değindiği olaylar, olaylara bakış açısı, korkusuzca devletin kapalı kapılar ardında nasıl bir işleyiş şekli olduğunu az çok anlatması ne bileyim karakterlerin gerçekten doğal olması bir çok yanıyla en iyisiydi Behzat Ç. kendi etik kuralları olan, tamamen öküz olmasına rağmen çok sevilen bi karakterdi hem nefret edebileceğiniz bir çok huya sahip olması hemde bu huylara rağmen bir karakteri bu kadar sevmeniz.

https://www.youtube.com/watch?v=Fx3r8VffLt8

Ben tek Avrupa Yakası izledim başka da bir şey izlemedim.​

Geri