“200 Liracık”

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Cık diye başlar cuk diye oturturur kainat liderimiz Ebu tayyeb bin radiyallah.

bilalcik
Eminecik
Gemicik
200 liracık..

Ne kadar ucuzmuş Allah ayağına taş değdirmesin..

DHKPC İsviçre şubesi.

Muhalif olduğumuz için aynı düşünmemizi bekliyor, olmayınca yandaş olmakla suçluyor.

Bir gezegene yapışmış ahmak uydu.

Şu an kullanımda olan en büyük banknot 200 TL adamın söylediğine bak. Türk parasının ne kadar değersiz olduğunu söylemiş aslında.
Hiç utanma yok bunlarda ve bunları alkışlayan insanlarda.

DHKPC İsviçre şubesi.

Muhalif olduğumuz için aynı düşünmemizi bekliyor, olmayınca yandaş olmakla suçluyor.

Bir gezegene yapışmış ahmak uydu.
Bir tanıdığım var isviçreye çalışmaya gitti 2 yıl boyunca orada kaldı bana geçen gün bir şey dedi sen bu mesajı atınca aklıma geldi.
Daha 2 hafta önce falandı.
Ben Kürt olduğum için isviçrede pkklı kürtler bana dedi ki sen bizden ol biz seni krallar gibi yaşatalım adam gibi iş ayarlayalım lüks içerisinde yaşa.
Adam kabul etmedi diye bir mahalle varmış ismini unuttum adamlar burada seni görürsek öldürürüz demişler. Borçlarımı ödedim ülkeme geri döndüm çok zor yaşadım demişti.

Bir tanıdığım var isviçreye çalışmaya gitti 2 yıl boyunca orada kaldı bana geçen dün bir şey dedi sen bu mesajı atınca aklıma geldi.
Daha 2 hafta önce falandı.
Ben Kürt olduğum için isviçrede pkklı kürtler bana dedi ki sen bizden ol biz seni krallar gibi yaşatalım adam gibi iş ayarlayalım lüks içerisinde yaşa.
Adam kabul etmedi diye bir mahalle varmış ismini unuttum adamlar burada seni görürsek öldürürüz demişler. Borçlarımı ödedim ülkeme geri döndüm çok zor yaşadım demişti.

Hepsini biliyorum. DHKPC'den pasaportuna el koyulmuş, Belçika'dan kovulmuş insanın hikayesinden tut, bir tarafı Kürt, bir tarafı Ermeni Hollanda vatandaşı insana nasıl musallat olduklarına kadar. Festivallerde avlanıyorlar.

Bana dair en ufak fikirleri yok ama kendileri basit yaşam formu olmaktan öteye geçemiyor.

Bu 3. sınıf kalite ekonomistin de bilmediği hiç bir şey yok. Ama en iyi bildiği $ 3,4TL iken kesin düşecek demesi. Nedeyse 5'e katlayacsk yakında ama her şeyi gene de en iyi bilenimiz.

Gemicik gibi bir şey diyeceğim ama pek değil ya.

Benzin alırken fark ediyorsunuz, 200 liracık gerçekten.
Zengin de değilim ama o kadar liracık gitti depoyu doldurmak için. Depo benden zengin.

Not: Liracıklarla satın alınamayan şeylere yatırım yapın.

Hepsini biliyorum. DHKPC'den pasaportuna el koyulmuş, Belçika'dan kovulmuş insanın hikayesinden tut, bir tarafı Kürt, bir tarafı Ermeni Hollanda vatandaşı insana nasıl musallat olduklarına kadar. Festivallerde avlanıyorlar.

Bana dair en ufak fikirleri yok ama kendileri basit yaşam formu olmaktan öteye geçemiyor.
Tipik akp MHP seçmeni

Geri