200 Euro ile 200 TL’nin Arasındaki fark.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Birisi aynı zamanda 3400TL ve diğeri hala 200 TL kalıyor veya birisi 200€ iken diğeri de 12€ bile olamıyor.
Aradaki fark fahiş alım gücü farkı tabii anlayana.

Mrt: montaj inanmayın okadar kolaymı sanıonuz 200 euroya 2 market arabası doldurmak

cok sacma bir karsilastirma
200euroluk almanyada gida alisverisi yap
200liralikda türkiyde gida alisverisi yap
bak bakim vidodaki fark kadar fark varmi

arti türkiye dünyada kacinci sirada gidin ögrenin gelin öyle bol keseden atmakla olmuyor

arti türkiye dünyada kacinci sirada gidin ögrenin gelin öyle bol keseden atmakla olmuyor
Evet var o kadar fark, kaçıncı sırada türkiye?

Mesela türkiyede 200liraya 2 kg et alamıyorsun, orda 200euroya ne kadar et alınıyor?

Mesela türkiyede 200liraya 2 kg et alamıyorsun, orda 200euroya ne kadar et alınıyor?

200euroya bir aylik et alirsin

ben türkiye okadar ucuz demiyorum
lakin isinize geldimi 200euroyu bozdurup türk parasiyla alis veris yapiyorsunuz isinize gelmedimi tersini yapiyorsunuz
birde ülkemizin suanda en pahali gidasindan yola cikiyorsunuz
madem öyle hesap ediyorsun

birde böyle hesap et
almanyada bir isci senede 20bin kazinirsa cok cok süper kazanmis olur
hesap yüksek maasdan

türkiyede 20binlirayi bir kac ayda kazaniyorlar

hesaplamak böylemi olmali

200euroya bir aylik et alirsin

ben türkiye okadar ucuz demiyorum
lakin isinize geldimi 200euroyu bozdurup türk parasiyla alis veris yapiyorsunuz isinize gelmedimi tersini yapiyorsunuz
birde ülkemizin suanda en pahali gidasindan yola cikiyorsunuz
madem öyle hesap ediyorsun

birde böyle hesap et
almanyada bir isci senede 20bin kazinirsa cok cok süper kazanmis olur
hesap yüksek maasdan

türkiyede 20binlirayi bir kac ayda kazaniyorlar

hesaplamak böylemi olmali
Tamam şöyle yapalım; almanyada asgar ücretli bir işçi maaşının tamamıyla kaç kg et alabiliyor? Sen yaz ben de sana türkiye de asgari ücretli işçi 1 aylık maaşıyla kaç kg et alabiliyor onu yazayım. Senin işine geldiği gibi yapalım madem olur mu böyle?

tamam bu 2030 olsun yanlis olsun hadi bende üzerine koyuyorum türkiye yirminci sirada olsun
dünyada kac ülkeden daha zenginiz
Ya zaten 20den 21e yeni geriledik 10 yılda hedefin yerinde durmak mı .dd attığın şeyi kendin bile izlemiyorsun google’a “türkiye ekonomisi çok iyi” yazıp karşına ilk çıkan videoyu atıyorsun buraya

Son düzenleme:
Tamam şöyle yapalım; almanyada asgar ücretli bir işçi maaşının tamamıyla kaç kg et alabiliyor? Sen yaz ben de sana türkiye de asgari ücretli işçi 1 aylık maaşıyla kaç kg et alabiliyor onu yazayım. Senin işine geldiği gibi yapalım madem olur mu böyle?

birincisi hesabi etle yapmayalim etde türkiyede bir anormallik var bi oyun düzen var
ekmekle yapalim dün 750gr ekmek aldim 4,30cent ödedim
asgari ücret dedin ya ohalde devletin hesabindan gidelim gida parasi aylik kisinin 400euro
yani 100 düz hesap yüztane ekmek aliyorsun
sen kac ekmek aliyorsun

birincisi hesabi etle yapmayalim etde türkiyede bir anormallik var bi oyun düzen var
ekmekle yapalim dün 750gr ekmek aldim 4,30cent ödedim
asgari ücret dedin ya ohalde devletin hesabindan gidelim gida parasi aylik kisinin 400euro
yani 100 düz hesap yüztane ekmek aliyorsun
sen kac ekmek aliyorsun
Gıda parası ne demek? Soru çok basit 1 asgari ücret kaç ekmek ediyor? Dümdüz, somun ekmekten bahsediyorum, burda da 60liraya ekmek var. Bildiğin düz somun ekmek… gramajıyla birlikte at buraya fiyatını, sonra 1 asgari ücrete kaç tane alınıyor onu da yaz

diyorumya sizin bildiginiz asgari ücretle 750gr dan 100tane ekmek alabiliyon ekmegin tanesi 4,30cent 750gr
hadi baska ekmek aldin diyelim 500gr 3euro
400euro zaten senin yemen icmen icin bicilen para

sen devletin bictigi asgari ücret diyon ya buda devletin sana bicdigi aylik para 400euro

diyorumya sizin bildiginiz asgari ücretle 750gr dan 100tane ekmek alabiliyon ekmegin tanesi 4,30cent 750gr
hadi baska ekmek aldin diyelim 500gr 3euro
400euro zaten senin yemen icmen icin bicilen para

sen devletin bictigi asgari ücret diyon ya buda devletin sana bicdigi aylik para 400euro
Tamam mrt 400 euro ok

Geri