20 yıl

Konu sahibi son olarak 793 gün önce görüldü
Bu kafa birilerini 20 sene bize musallat etti, başımıza sardırdı -- Bu kafa - Kafa biraz değişmez mi bu kadar mı gerici olunur - Bu kadar mı akla tecrübeye değil de omuriliğe tabi olunur

Bak kardeşim bir 20 sene daha ben çekemem
seni bilmem

Bekle biraz
O senin lazım değil dediğin şeyi temsil ettiğini söyleyerek dolandırıcılık yapan - istismar eden kim varsa onlarda bizi size muhtaç hale getirdi

Siyasilerin hatası, istismarları ve cahillikleri kinleri ile birleşince tersinin önü açılıyor ama sonuç değişmez

Din diye hayal ettiğini bırak..! Beceremezsin ama yapabilirsen doğrusunu öğren ona göre konuş..

Sen din diye cübbeliyi mi biliyorsun, aklına onlar mı geliyor
hayalindeki öcü ne
İnançlıyım diyen pis insanlarda gördüğün pis işleri inançtanmı geliyor sanıyorsun,,

Bırak omurilik soğanından idare etmeyi
Ben bir tur daha bunları görmek istemiyorum..
Ahlaklı olmak için dine değil sana ihtiyaç yoktur olacak doğru söz.
Sesini kesip otursan daha faydalı olursun ..1683369795125.jpg

Ahlak aklın üretimidir
Dinlerdeki ahlak çıktıkları dönem ve lokasyondaki ortalama ahlaktır
Dinlerle gelen bir ahlak yoktur aksine döneminin ahlak kuralları dini metinlere de sokulmuştur
Hamurabi kanunlarındaki zina enses yasaklarının İbrahimi dinlerde olması da bunu gösterir...

Ahlak da dinler de aklın üretimidir Yeryüzünde ne yazıldı ise insan yazdı
ne söyledi ise insan söyledi
Göklerden ses hiç gelmedi duyanlara günümüzde psikiyatrik/nörolojik/psikolojik tedaviler uygulanıyor..

Bu kafa birilerini 20 sene bize musallat etti, başımıza sardırdı -- Bu kafa - Kafa biraz değişmez mi bu kadar mı gerici olunur - Bu kadar mı akla tecrübeye değil de omuriliğe tabi olunur

Bak kardeşim bir 20 sene daha ben çekemem
seni bilmem

Bekle biraz
O senin lazım değil dediğin şeyi temsil ettiğini söyleyerek dolandırıcılık yapan - istismar eden kim varsa onlarda bizi size muhtaç hale getirdi

Siyasilerin hatası, istismarları ve cahillikleri kinleri ile birleşince tersinin önü açılıyor ama sonuç değişmez

Din diye hayal ettiğini bırak..! Beceremezsin ama yapabilirsen doğrusunu öğren ona göre konuş..

Sen din diye cübbeliyi mi biliyorsun, aklına onlar mı geliyor
hayalindeki öcü ne
İnançlıyım diyen pis insanlarda gördüğün pis işleri inançtanmı geliyor sanıyorsun,,

Bırak omurilik soğanından idare etmeyi
Ben bir tur daha bunları görmek istemiyorum..

"Ahlaklı olmak için dine değil sana ihtiyaç yoktur" olacak doğru söz.
Müslüman adını taşıyanlarda gördüğün ahlak bozukluğuna çare olarak islamiyete saldırma..

O ahlak dediğin bilinmesi ve yapılması gereken ama yapılmayan 8 ana ilimden biridir, hani hep ilim diye diye yırtıyorsunuz ya..

Sesini kesip otursan daha faydalı olursun ..

ahlak için din gerekli midir tartışmasını modern ve çağdaş ülkeler aşalı 200 sene geçti, böyle cahil toplumlar hala bu tartışmayı sürdürüyorlar. izlanda nüfusunun çoğu neredeyse ateist, dinsiz ama bakıldığı zaman dünyanın en güvenli ve suç oranı en az olan ülke. neymiş demek ki, ahlak için din gerekli değilmiş.

o yüzden dünyanın en ahlaksız toplumları islam coğrafyasından çıkıyor değil mi.

Geri