Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
keroLayn aile fotoğrafı dedi, yalnızca sevdicek kadrom dedi bizi almadı. :hih:Damatla kızımız yok cok eksiğiz
Yakışmış tabi. Ayrıcalıklı sonuçta, ordan kazanıyor. :hi:He ya sahi onlar nerede :honk:
Damat koş sevdiceğime ayakkabı aldım bak bi güzel mi yakışmış mı :honk:
keroLayn aile fotoğrafı dedi, yalnızca sevdicek kadrom dedi bizi almadı. :hih:
Yakışmış tabi. Ayrıcalıklı sonuçta, ordan kazanıyor. :hi:
Bu konu hortlatılması gerekenlerin başında geliyor. Üstü kapalı da olsa adımız geçmiş. :p
Şu konuyu hortlatmayın :kiki:
Damat hoşgeldin
Bu konu hortlatılması gerekenlerin başında geliyor. Üstü kapalı da olsa adımız geçmiş. :p
Hoşbuldum efenim.![]()
Hadddiii yaaa. Bu ara 6. hissim bahar nezlesi olmuş, hissizleşmiş, bir zayıflamış. Gazetelerin köylere 1 gün geç geldiği gibi adımın bir konuda geçmiş olduğu da bana geç ulaşıyor.
Dün cok fena makara yaptık başka konulardan, kaçırdın :p
Hadddiii yaaa. Bu ara 6. hissim bahar nezlesi olmuş, hissizleşmiş, bir zayıflamış. Gazetelerin köylere 1 gün geç geldiği gibi adımın bir konuda geçmiş olduğu da bana geç ulaşıyor.![]()
Valla ya bildirim de gelmedi bak. Hep hisset hep hisset nereye kadar? Allahtan siz beni biliyorsunuz da sorun olmuyor ayrıcalıklı. :hi:
Damat bildirim de gözü kör senn gibi aşkzede sana sonsuz anlayış bizden![]()
Biliyoruz adamım takma kafana :heyoo:Valla ya bildirim de gelmedi bak. Hep hisset hep hisset nereye kadar? Allahtan siz beni biliyorsunuz da sorun olmuyor ayrıcalıklı. :hi:
Bir ayrıcalıklı daha. :heyoo:Biliyoruz adamım takma kafana :heyoo:
Ayrıcalıklılar bitmez kankaBir ayrıcalıklı daha. :heyoo:
Nazlı da bizden. Kıdemli ayrıcalıklı kendisi. :hi:Ayrıcalıklılar bitmez kankakim var ki başka :icon_wink:
Oooo kıdemli ise saygı duymak gereklı :hi:Nazlı da bizden. Kıdemli ayrıcalıklı kendisi. :hi:
Her daim. Saygıda kusur etmiyoruz. :hi:Oooo kıdemli ise saygı duymak gereklı :hi:
Bizim gibi ayrıcalıklı kişilere de bu yakışır zaten adamımHer daim. Saygıda kusur etmiyoruz. :hi:
keroLayn aile fotoğrafı dedi, yalnızca sevdicek kadrom dedi bizi almadı. :hih:
Yakışmış tabi. Ayrıcalıklı sonuçta, ordan kazanıyor. :hi: