20 yaşında üniversiteye başlamak

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
20 yaşında üniversiteye başlamak,

Tahminen, 3. denemesinde başarılı olmuş. kişidir yada, kafası sonradan dank etmiştir. gitmiştir. üniversiteye

ayrıca bahsi geçen kişi eğerki istediği bir bölümü kazanmışsa, gençliğinin en tatlı zamanını bu şekilde şenlendirecek; tadından yenmeyecek bir kıvama getirecektir.

Söylenene göre 17 yaşında üniversiteye başlamaktan çok daha iyiymiş.

Gayet ideal bir yaşta üniversiteye başlamışsın demektir :)

tıp için 4 sene çalışanı gördüm. herkes bizim gibi değil ki, hayallerinin peşinden koşuyo. kaldı ki 20 gayet iyi

Üniversite yıllarında çok enteresan bir şeye şahit olduk.
Okulun ilk günü derse giren bir bayan hoca, kendisi yaşlarında bir öğrenciye dikkatle göz gezdirdi.
İkisi de bayan, ikisi de 45 yaşlarında.
Hoca öğrenciye seni sanki bir yerden tanıyor gibiyim dedi.
Öğrenci gayet tok bir sesle ilkokulda sınıf arkadaşıydık dedi.
Gülmedik.

17 yaşında başlayan biri olarak, ne vardı bikaç yıl daha bekleyeydim demişimdir hep. 20 iyidir 20 :T:

eğitim sistemimizin tek güzel yanı bence, istediğimiz yaşta çalıştığımız sürece istediğimiz üniversiteye girebiliyoruz.
20 yaşında girmek de asla geç kalmışlık değildir, bence saygı duymak zorundayız çünkü üniversiteye hazırlanma süreci gerçekten irade istiyor, eğer kişi 3. sefer bu sınava hazırlanıyorsa saygılar deyip kendisini idealleri doğrultusunda ilerlediği için desteklerim.

üniversite ortamının ne olduğunu çok erken yaşlarda görmektir.
yazık olur o 20 yaşa.

Ben 22 yaşında başladım :D 24 te bıraktım bana göre değilmiş üniversite

Okumanın yaşı yok fakat sınıf icinde çekingen oluyorlar. Takmamak lazım onun daha Kpss'si var =)

Bende 17 yaşında başlamıştım biraz daha bekleyebilirdim diye düşünüyorum :T:

Akıl yaşta değil baştadır.
Yaşıtlarım üniversite bitirip iş bulamıyor ben hala okuyorum memnunum. :D

Biraz eğlenin hayatın tadını çıkarın öyle üniversite okuyun
Erken yaşta okumaya karşıyım

:D

Çok ileri yaşlarda afla gelip üniversite bitiren azimli insanlar söz konusu olduğunda 20 yaş epey önemsizdir.

"22 yaşında üniversiteye başlamak" versiyonunu denemeyi düşünüyorum. hele bi okul bitsin de. :/

Geri