20 Nisan 2021 Salı Günlük Burç Yorumları

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Koç:

Arkadaşların ile sık sık iletişim kuracağın bir gün olabilir. Geçmişin gölgesini sırtından atmak istiyorsun. Alacağın kararlar ile birlikte geride bırakmak istediğin konulardan kurtulacaksın.

Boğa:

Güneş, burcunda hareket etmeye başlıyor. Çevrene duyduğun güvenini karşılığı sana güven olarak geri dönüyor. İyi dostlara sahip olduğunu bilmek sana şanslı hissettirecek.

İkizler:

Duyguların ile mantığın arasında kalacağın bir gün olabilir bu durum davranışlarına da yansıyor. Yakın bir arkadaşının yardım isteğini geri çevirmeyeceksin.

Yengeç:

Kişisel bakımına önem veriyorsun. İhtiyacın olan kozmetik ürünleri almak isteyebilirsin. Alım- satım işlerini online alışveriş üzerinden gerçekleştirebilirsin.

Aslan:

Sosyal hayatında olumlu bir havaya sahipsin. İletişimin oldukça esprili ve ılımlı. Fakat iş hayatında oldukça ciddi olabilirsin.

Başak:

Çevrende var olan kötü niyetli insanları fark edebilirsin. Onlar ile olan iletişimini iyi ayarlamak senin elinde. Hakkındaki konular konusunda ketum davranıyorsun.

Terazi:

Güneş, Boğa burcunda hareket ediyor. Kararların konusunda inatçı davranabilirsin. Bu konuda çevren tarafından yanlış anlaşılıyorsun.

Akrep:

Güneş, toprak burcunda hareket ediyor. Potansiyelinin yüksek olduğunu fark ediyorsun. Hobilerini ve aktivitelerini çeşitlendirmeyi düşünebilirsin.

Oğlak:

Hayatın ile ilgili temiz bir sayfa açabilirsin. Sana iyi gelen aktivitelerine günlük programında daha çok yer veriyorsun. Hayatını iyileştirmeye yönelik attığın adımlar karşılığını buluyor.

Kova:

Spontane gelişen olaylar karışında biraz şaşırabilirsin. Ancak hayatın böyle odluğunu geçmiş tecrübelerinden biliyorsun.

Balık:

Sorunlar ile yüzleşmekten çekinebilirsin. Kendiniz zihinsel anlamda dolu hissediyorsun. Yakın arkadaşların ile bir araya gelme fikri sana sıcak gelebilir.​

Geri