20 lik diş kaç yaşına kadar çıkar? 20 lik dişler kesin çıkar mı?

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4532 gün önce görüldü
ozaman Doktora Git Derim. Bende Önemsemedim,Taki Diş Eti kanamalarım Başlayana Ve soguk-sıcak Yemeklerden Agrılar Girene Kadar.. Önemsemediğim Dişler Bu çarşamba Ameliyatla alınıcak.. Benimkiler Yan yatmış ve içe dogru Batıyormmuş,Çıkmamasında Mıutlaka Sebep vardır. Burda yazmak yada söylemek yetmez,Erkenden Git muayeni ol Canım:)

ozaman Doktora Git Derim. Bende Önemsemedim,Taki Diş Eti kanamalarım Başlayana Ve soguk-sıcak Yemeklerden Agrılar Girene Kadar.. Önemsemediğim Dişler Bu çarşamba Ameliyatla alınıcak.. Benimkiler Yan yatmış ve içe dogru Batıyormmuş,Çıkmamasında Mıutlaka Sebep vardır. Burda yazmak yada söylemek yetmez,Erkenden Git muayeni ol Canım:)

Çok agırısa kesin gidecem işte :) 24 olduk çıkmadılar ya :D Şimdi kaşınıyorlar küçük çocuk gibi agzıma bişi koyuyorum :p

çıkmaması için dua et bence çünkü 20 lik diş insanın başına beladır çektirme olayı ufak bir operasyonla olur 1 saat kadar insanın canından can alırlar

@Perii'cim içine su serpeyim küçük bir operasyonla 5,6 dikişli bir ameliyata hazır ol..:p

çıkmaması için dua et bence çünkü 20 lik diş insanın başına beladır çektirme olayı ufak bir operasyonla olur 1 saat kadar insanın canından can alırlar

Çok motive oldum Bu Yorumunla Saolasın :p
Son 2 Gün kala,iyice korkutuyorlar:D

Minel bende şuan çok üzüldüm sizler adıına bence o koltuğa sakın oturma çok acıyoooo detinol (uyuşturucu ilaç) kullan pense kullan ama o koltuğa oturma :D

Ne cektin ße $u yirmiliklerden kIzIM Heee :D Ne cektin ..

Benimkiler çıkıyorda bunlardan kaçtane var 3 tane çene dişi çıktı acaba hangisi 20 lik diş :D

Bazılarında benim gibi çeneye gömülüyor.
O daha kötü ama bir yaş sınırlaması yok diye biliyorum

6 ay önce vardı bir tane tek sıkıntı yanında ki dişi çürütmüş o yüzden çektirdim 1 dk sürmedi rahat çıktı :D

yaş 30 çıkmadı hala ne zaman çıkacak bende merak ediyorum

Geri