2 Yaşındaki Oğlunu 15. Kattan Sarkıtıp: ''Bin Beğeni ya da Düşürürüm'' yazdı.

Konu sahibi son olarak 3251 gün önce görüldü
İki yaşındaki çocuğunu 15. kattan sarkıtıp "Bin beğeni ya da düşürürüm" diyerek fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Cezayirli baba, iki yıl hapse mahkum edildi.

-bin-begeni-ya-da-dusururum-yazip-kucuk-oglunu--9350650.Jpeg

Cezayir'de bir adamın, sosyal medyada daha fazla beğeni toplamak için iki yaşındaki oğlunu 15. kattan sarkıttığı fotoğraf nedeniyle iki yıl hapse mahkum edildiği bildirildi.

"BİN BEĞENİ YA DA DÜŞÜRÜRÜM"

Yerel basındaki haberlere göre, başkentteki 15 katlı binadan iki yaşındaki çocuğunu sarkıtarak, fotoğrafını "bin beğeni ya da düşürürüm" ifadeleriyle paylaşan adamın davranışı, Cezayir kamuoyunda yoğun tartışmaya yol açtı.

Tepkiler sonucunda yetkililer harekete geçti ve şahıs hakkında dava açıldı. Yargılama sonucunda, "sosyal medya fenomeni" olmak için iki yaşındaki oğlunun hayatını tehlikeye atan babanın iki yıl hapis cezasına çarptırıldığı kaydedildi.

buna ne desek bos insanın sabah sabah asabı bozuluyor haber okuyası izleyesi gelmiyor

Bahadır emegine saglık

sosyal medyadan beğeni kaldırılsın yoksa insanların alayı hasta olacak bu mal gibi.

Bahadir sabah sabah icimi kararttin. Hic guzel haber paylasmaz misin arkadas sen?

Edit: Pardon, tum kotu haberleri sen acmiyormussun : )) Nasil bir gazetecilik anlayisimiz varsa, dram ve kotulukten besleniyor.

Bardağın dolu tarafı, Bknz.

ÖRNEK 1

ÖRNEK 2

ÖRNEK 3

ÖRNEK 4

Edit : Pekala :)

Benim hatam. Kanli carsaf, bu haber, baska bi tanesi daha vardi sabah gordugum. Icim daraldi napiyim, hepsini sen actin sandim :p

Yalniz verdigin orneklerden guzel olan sadece 1 tane var : )) Adnan hocanin yanindakilerle gune guzel baslamami beklemiyorsun sanirim : ))

İnsanlığını atmış aşağı çoktan

Benim hatam. Kanli carsaf, bu haber, baska bi tanesi daha vardi sabah gordugum. Icim daraldi napiyim, hepsini sen actin sandim :p

Yalniz verdigin orneklerden guzel olan sadece 1 tane var : )) Adnan hocanin yanindakilerle gune guzel baslamami beklemiyorsun sanirim : ))

Yani hiç yoktan çok kötü haberler kategorisine girmiyorlar diye örnek verdim. Güne güzel başlamada içinizi ferahlatmak için yeterli olmayabilirler tabi : )

Fotoğrafı uzun uzun inceledim.
Çocuğu anatomik olarak,fizyolojik, psikolojik olarak özellikle dikkatle inceledim.
Kaba bir tanımla bir et yığınından ibaret olması,o minicik kaygı dolu ruhu,yüz ifadesi,şaşkınlığı,insanoğlunun çocukluğa indirgenmiş acziyet tablosu oluşu,zavallılığı,biçareliği...
Sevgi ve saflığı boka bulayan tek ırk galiba insanoğlu.
Sinirlerim bozuldu.

Geri