2 yaşındaki çocuğa şiddet!

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Denizli'nin Sarayköy ilçesine bağlı Aşağı mahallede eşinden bir süre önce boşanan S.B.D., başı, yüzü, sırtı ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri bulunan iki yaşındaki oğlunu Sarayköy Devlet Hastanesine getirdi.

Başında travma oluşan bebek, Sarayköy Devlet Hastanesinde yapılan ilk tedavisinin ardından devam eden hayati tehlikesi nedeniyle ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

POLİS EKİPLERİNE BİLDİRİLDİ

Aldığı darbe nedeniyle sağ gözü tamamen kapanan ve sağ kolunda yara oluşan bebeğin vücudunda oluşan darp izlerinden şüphelenen hastane personellerinin durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine araştırma başlatıldı.

ERKEK ARKADAŞININ DÖVDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

Konuyla ilgili olarak ifadesine başvurulan anne S.B.D., çocuğunu birlikte yaşadığı erkek arkadaşı S.D.'nin dövdüğünü öne sürdü.

Anne S.B.D'nin ifadesi doğrultusunda şüpheli, Aşağı Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alındı.

DEVLET KORUMASINA ALINACAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebeğin hastanedeki tedavi sürecinin devam ettiğini, çocuğun devlet korumasına alınacağını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, olayın emniyet birimlerine yansımasıyla birlikte Bakanlık il müdürlüğü ekiplerinin hızla harekete geçtiği belirtildi.

Açıklamada, "Haberlere konu olan çocuğumuzun hastanedeki tedavi süreci devam etmektedir. Tedavi sürecinin ardından çocuğumuz devlet korumasına alınacaktır. Bakanlık olarak dava sürecine müdahil olarak evladımızın hakkını hukuk önünde arayıp, ilgili kişilerin en ağır cezayı almasının yakın takipçisi olacağız." denildi.

IMG_2807.jpeg

İnsan bu ülkede her an katil olabilir!!
Evine erkek arkadaşını çağıran kadın,cinsel ilişki sırasında ağlayan bebekten rahatsız olan erkek arkadaşı tarafından bebeğe şiddet uygulamış.darp izleri,ısırma izleri kendi ifadesinde bu nedenle yaptığını söylüyor..Böylelerini yağlı kazığa oturtup üzerine kızgın yağ döksen anca için ferahlar!!

IMG_2809.jpeg

İkisinin de Allah belasını versin reziller

Adamin kanini icsem icim sogumaz!

bebek ya bebek. bu meleğe bunu yapan yarın bir gün yetişkin bir insana neler yapar siz düşünün. her zamanki gibi toplumsal baskıyka içeri alırlar, ıslah olur diye üç beş ay yatırıp daha sonra salarlar, hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eder. bunu istemiyoruz.

Açıkçası küfürsüz yorum yazmakta zorlanıyorum. O nedenle çok bir şey diyemiyorum. Biyolojik babası da it kopuktur kesin, o nedenle ses çıkmıyordur. Ömründe sorumluluk duygusu taşımamış kişiler aile olmamalı, evlenmemeli, çocuk yapmamalı, hiçbir şekilde hem de…

Anne buna göz yumarak en buyuk suclu o.Bu adam bir anda çocugu bu hale getirmemistir, mutlaka öncesi vardır.Aileden hemen alinmali ve bir daha gösterilmemeli .

Olm eve dostunuzu alıp rakı sofrası sonrası seks edecekseniz, çocuğunuzu komşuya bırakın. İlla sorun çıkar. Mal mısınız

Gördükçe içim acıyor sarıp sarmalamak istiyorum. Evde minicik bebek varken eve birini nasıl alabilirsin.. sokaktaki pisliklerden korumak zorken, evin içerisindeki pislikten koruyabilir misin… ikiside tutuklanmalı.

Umarim polis adama guzel bir hosgeldin karsilamasi ve yattigi kogustakiler guzel bir karsilama yapar.
Ahh musta takip suratini dagitana kadar herifi yumruklamak vardi ama...

İkisi de suçlu benim gözümde. Kadını erkeği yok bu olayda.Eski eşinin de pek normal olduğunu sanmıyorum çocuk kadına verilmişse.
Devlete verilse ayrı dert. Yazık küçüğüme.

2 yaşında bebeğinle ilgilen ne işin var erkek arkadaşla, nasıl vaktiniz genişliğiniz var anlamıyorum
nasıl bir odak, motivasyon böyle şeylere
yazık çocuğa , umarım annesine gösterilmez hiçbir zaman, çabucak iyileşir
adam da zaten 3 5 ay yatar çıkar, kim bilir kimlerin canını yakacak daha pislik

Şu yavrucağa bunu yapanı asarak idam etmek lazımdı.

İdam geri gelsin diyoruz ama ciddiye alan yok.

Bunların hapiste bir ömür beslenmesini benim vicdanım kabul etmiyor.

Geri