2 yaşında sigara içen bebek!

Konu sahibi son olarak 4528 gün önce görüldü
[YOUTUBE]Q67VfqAgBMg[/YOUTUBE]

Bu bebek 2 yaşında sigara bağımlısı. Ailesi sigara vermeyince kafasını duvarlara vuruyor. Endonezya başbakanı babasına çocuğunun sigarayı bırakması takdirinde ona araba vereceklerini söyledi. Babasıda çocuğunun sigara içmesine karşı olmadığını söyleyerek red etti. İşte izleyin.. Hem de içine çekiyor.. Bu kadar da olmaz yani...

hahaha ayy ibrahim tatlıses gibi havalara gire gire içiyor :haha:

Bu çocuk büyüyünce nasıl bii olacak merak ediyorum :D

Suç ailedeki ona sigarayı kim verdirdi.. zaten babanın tavrına bak içsin diyor.. Bizim ailelerde çocukların yanına bile sigara içmezler ona sigara veriyorlar.

- Enee Nasıl İçine Çekiyor La bu .
Bu 20 Yaşını Görmez Ben Dİyeyim

Bu çocuğun ana rahmindeki resimlerini görmek isterim. Şimdi bu yaşta böyle ustaca içtiğine göre sanırım doğmadan öncede içiyormuştur. :D

5 yıllık içiciyim benden iyi içiyo elinede daha çok yakışmış :D

ohaaa lan 40 yıllık kullanıcı gibi içiyo bildiğin ahaha :D

Perii bu konuna bayılıyorum yaa :haha: dönüo dönüp izliyorum çocuğum olunca vericem eline sigarayı ama böle artistik hareketler yapması gerek :p

Sözlere biraz dikkat.

Yazık nasıl alışmış nasıl bağımlı olmuş tahmin edilemeyecek gibi değil.Evde içiciler vardır muhakkak.Bebek nerden bilsin sigara nedir göstermişlerdir alışmıştır.

Perii bu konuna bayılıyorum yaa :haha: dönüo dönüp izliyorum çocuğum olunca vericem eline sigarayı ama böle artistik hareketler yapması gerek :p

Allah korusun ya Aman sakın olmasın sigara içmesini değil o olmazda böyle 2 yasına olup 5 yaşında gözükmesin ya :D

Geri