2. tur seçimlerinde Zafer Partisi Kılıçdaroğlu'na destek verme kararı aldı.

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
biz insanca yaşayalım, güzel bir geleceğimiz olsun diye hoşumuza gitmeyen durumları bile görmezden geldikçe birilerinin mansur yavaş aday olursa oy vermem, ümit özdağ ittifaka girdi oy vermem şımarıklığı yapması. seçim kazanılmış, kazanılmamış artık gram umrumda değil. bu milletten bir bok olmaz.

Duygusal tepki verdim arkadaşlar

Tek bir alanda dahi nefes alabileceksem oylar Piroya.

Biz kendi iç muhalefetimizi hesaplaşmamızı seçimden sonra yaparız.

Hızır yoldaşın olsun Pirom.❤️❤️❤️
Yemin ederim moralimi çok bozmuştun yemek yiyemedim:/

zafer partinin oylarida yetersiz kalir

devlet isleri sadece göcmen politikasiyla olmaz bunu milletimiz biliyor

Benim bildiğim tanıdığım HDP li Kürtler kendisine PKK diyen adamın olduğu ittifaka oy vermez

biz insanca yaşayalım, güzel bir geleceğimiz olsun diye hoşumuza gitmeyen durumları bile görmezden geldikçe birilerinin mansur yavaş aday olursa oy vermem, ümit özdağ ittifaka girdi oy vermem şımarıklığı yapması. seçim kazanılmış, kazanılmamış artık gram umrumda değil. bu milletten bir bok olmaz.
bence de bu fikre katılıyorum. ki zaten krem peynir aday olsa ona bile oy vereceğimi belirtmiştim. ama kürt seçmenin tabanı bu konuda farklı düşünebilir. ayrıca içişleri bakanlığı konusunda böyle bir karar olmadığını basın danışmanı belirtmiş.
Ayrıca postumu hem @HosgeldinHarunAbi nin hem de @ismail89 un beğenmesi ürkütüyor.

Zafer partisi de pazara kadarmış. Hemen sağa sola dağılıverdiler. Muharrem İnce gibi onlar da sevenlerini yarı yolda bıraktılar.

İsmail mrt iba üçlüsü sabaha kadar namaza duracaklarmış Allah’ın dostu hz.Racab kazansın diye cennete 4 huri garantisi almışlar

bence de bu fikre katılıyorum. ki zaten krem peynir aday olsa ona bile oy vereceğimi belirtmiştim. ama kürt seçmenin tabanı bu konuda farklı düşünebilir. ayrıca içişleri bakanlığı konusunda böyle bir karar olmadığını basın danışmanı belirtmiş.
Ayrıca postumu hem @HosgeldinHarunAbi nin hem de @ismail89 un beğenmesi ürkütüyor.
halil ibrahim sofrası demişiz. türk, kürt, sağcı, solcu demeden gönülden veya istemeyerek bazı durumlara göz yumulmuş, en komünisti islamcıyı kabul etmiş, türk milliyetçisi ses etmemişken kürt seçmen de oturup bir düşünecek. hoşlarına gitmiyorsa birleştirici adayı bırakıp yerine göre kürt kardeşim yerine göre terörist diyen kesime yanaşabilirler.

Zafer partisi bile seçimi kazandıramayacak Kemal Kılıçdaroğluna maalesef siyaseti bırakıyorum seçimden sonra +_+

Geri