J
Jigsaw
Ziyaretçi
Ziyaretçi
savaşlarda en çok savaşan kimler acaba söylermisiniz bana savaş veren kimler en çok yarayı toplumun huzuru için seferber olan onun gelişmesi için uğraş veren kimler sen hiç savaşan kadın gördünmü şimdilerde ? reklamlarda demişsiniz reklamlar ürün satmak için reklamlarda erkeklerde oynuyor siz baylar oyunlara gelmeyin ozaman erkekler güçlü yaratılmıs birer kullardır bayanlardan güç olarak daha güçlüdürler zamana bakarsak eğer erkeklerin nede güçlü ve zeki olduklarını anlarız bütün buluşlar erkeklerin bütün gelişmeleri yapan erkekler.bütün devletleri yöneten erkekler,bütün ağır işlerde çalışanlar erkekler(bir bina yapılıyorsa orda çalışan herkes erkek) dünyayı evreni keşfeden erkekler.bu iş kadınlara kalsaydı halen taş devrindeydik.ha ama kültürel gelişmelerde kadınların büyük rolü vardır.
Bende size bir sual yönlendireyim.Kadınlar neden savaşmıyor ? erkekleri doğuran onlar olduğu için olabilir mi? bir oğulları ölür on oğul daha doğurur o analar.O analar yavrularının kalbine vatan sevgisi değilde hainliği aşılasaydı,pek çok cahil gibi dağa çıkardı kim bilir ? ;)
İş dünyası iş dünyası diyorsunuz iyi madem bende bir örnek vereyim:
Bkz bir haber:
20 yaşındaki Katarina Migliorini isimli Brezilyalı güzel
780000 dolara müzayedede "bekaretini" sattı.
Alıcı tabii ki isminin gizli kalmasını isteyen bir işadamı oldu.
Hıı hıı ülkede açlıktan geberen insanlar kol gezsin ünlü işadamımız duygusal boşluğu ve zevkleri uğruna bilmem kaç bin dolarla işini halletsin ben değil 780000 euroya 10 euroya bile duygusal boşluğunu tatmin etmek için uğraşan bir kadın görmedim.Zengin işkadınları ülkesi için çalıyor paralarını o yönde harcıyor.Tabiiki erkeklerdede var ülkeye yatırım yapan ama yukarıda belirttiğim israfı yapanda çoook fazla ;) velhasıl erkekler duygusal boşluklarını gidermek için iş dünyası olsun başka dünya olsun kadına muhtaçtır.Kadın için duygusal boşluğunu tatmin etmek için erkek olmazsa olmaz değildir.