2 günde kardeş olup ertesi gün düşman kesilenler

Konu sahibi son olarak 191 gün önce görüldü
İki günde canım cicim senin için ölürüm ayakları yapan insanlardır. Sonra bir olay olur ve arkasını dönüp koşarak yanınızdan kaçar. Bir zaman sonra bir bakarsınız ki o size canım cicim diyen kişi size karşı soğuk bir savaş başlatmıştır. Üstelik ona güvenip anlattığınız her sırrınızı kullanmaktadır. Sanal dünyada da, gerçek hayatta da vardır bu tiplerden.

-Benim başıma gelmedi ve gelmesini de istemem. Hiç o tarz bir insanla samimi olmadım. O tip insanlar benden uzak Allah'a yakın olsunlar. Lütfen. :)

İnsanoğlunun hangi davranışı anlaşılmış ki bu anlaşılsın .

Fazla samimiyet tez ayrılık getirir. Sanal alemde sıkça rastladığım durum.

Reelde hic karsima cikmadi ama sanalda Imza ve taglarda sıklıkla gordugum ardından Allah akil versin dedigim konu.

Sanalda geldi basıma, can ciger kuzu sarması iken kız sevgili buluyor ya da konusacak bir erkek sonra Gazel'e elveda.:D

Ani kararlar alınca insanın başına geliniyor.
Hemen gördüğün birine her şey mi anlatılırmış?
Sonradan düşman kesilince anlatılıyor her şey.

Çoğunlukla çıkar üzerine kurulu ilişkilerde görülen durumdur. İşimi yaparsa kardeş, yapmazsa kalleş gibi birşey...

Adı üstünde. 2 günde insan birbirini tanıyamaz.

forumlarda dönüyo böyle olaylar. sonra da dedikodusu dönüyo. ben şahsen seviyom böyle entrikaları. çekirdeemi kolamı alıp izliyom.

Daha kötüsü için ;

Tanışıp,emek ve değer verip onun için risk alıp sonra sebepsiz yere size düşman kesilen insanlarla dost olma.Aylardır hatta yıllardır hukkum olan insanlarda bile başıma geldi şahsen.

Hayat sürprizlerle dolu.Sadece 2 günlük dostluklarda yok bu ucuz entrikalar.

Ağız alışkanlığından kardeş kelimesini kullanırım bu demek değildir ki her dediğim kardeşim zira gerçekte bile kardeşim yokken kimseyi kardeş olarak istemem..

iki günde kardeşim olamaz benim ama olduysa da düşmanım olmaz.
Saçma.

Yapmacık samimiyet sonucunda gerçekleşenler.

Menfaatler çatışınca insanlar kolay silebilir. Tek hatanızda size düşman olabilirler ya da onların çıkarına uygun düşmeyen bir şey yaşandığında.

Ben yaşadım bu durumu.
Şimdi diyebilirsiniz ki madem aralar bozuldu sonra niye tekrar dönüyorsun o dostluğa.
Ben sonsuz kredi veriyorum çünkü.
Ama çok iyi anladım artık.
Tekrar aynı hataya düşmem.

Lydia-Nyenaira-Ninova

Geri