2 Euro'ya Kahvaltı.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ldGRJX.jpg
[/url][/IMG] gene pahalıymış ikeea da 1 Euro

Evet hema oda olmaZsa açlıktan ölücez

Kıymalı borek falan yok mu oralarda . :S

Var ama domuz kıyması d: bazı belediye işlerim var bugün randevu vardı gene olmadı orijinal kağıtlar istedi gene uzun sürecek bakalım

Ben yurtdışında 2 euroya çok daha çeşitli kahvaltılar yapmıştım bu biraz sade olmuş =)

Ben yurtdışında 2 euroya çok daha çeşitli kahvaltılar yapmıştım bu biraz sade olmuş =)

İkeada var öyle 2 euroda ucuz yani Türkiye'de yemeye kalksan bunları çok fark eder bende o kadar yerde yemek yedim gezdim Yunanistan çok ucuz Deniz ürünleri filan

Nou smakelijk dan, sanmam sen bi yere gidemezsin :D cimri dedigimde kizma sonra .)))

Galiba öyle olacak ama gideceğim kızlar ne tadı olacak sanki saman yedim keşke cümri olsaydım ne param olurdu x:

İkeada var öyle 2 euroda ucuz yani Türkiye'de yemeye kalksan bunları çok fark eder bende o kadar yerde yemek yedim gezdim Yunanistan çok ucuz Deniz ürünleri filan

Yunanistan çok da ucuz değil aslında deniz mahsülleri açısında =)
Ne yemiştiniz mesela ?

Yunanistan çok da ucuz değil aslında deniz mahsülleri açısında =)
Ne yemiştiniz mesela ?

4 kişi karışık meze Deniz ürünleri ardından 4 kişilik balık çeşidi köpek balığı yavrusundan tut ahtapota kadar ondan sonra extra olarak midye istakoz geldi yengeç 4 tanede el yapımı rakı ardından tatlı geldi 90 Euro hepsi oda fiyatı fazla söyledi sadece istakoz rakıya Türkiye'de 750 tl ödedik birazda balık

4 kişi karışık meze Deniz ürünleri ardından 4 kişilik balık çeşidi köpek balığı yavrusundan tut ahtapota kadar ondan sonra extra olarak midye istakoz geldi yengeç 4 tanede el yapımı rakı ardından tatlı geldi 90 Euro hepsi oda fiyatı fazla söyledi sadece istakoz rakıya Türkiye'de 750 tl ödedik birazda balık

Belki de fazla sipariş verdiğiniz için fiyat düşmüştür ben tek bir balığa kavalada 30 euro vermiştim =)

8 liraya 4 tane çay söyleyip 4 tane simit yersin:p

Burda 2 euro'su olanı kovuyorlar. Değerini bil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri