2. el lüks erkek ayakkabı satışı

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
bu konulara çok yabancı olduğum için bir bilen varsa beri gelsin diyerek açıyorum konuyu. elimde 5-6 çift çok az kullanılmış -birkaç kez ben giydim sadece- lüks erkek ayakkabısı var. en çok kullanılan numaralar olan 42 ve 43 numara hepsi.

markalar ermenegildo zegna, tod's, prada ve louis vuitton, hepsi orijinal. sıfırlarının fiyatları 550 ile 900 dolar arasında.

bunları en kolay nerede satarım? nasıl bir fiyatlama yapmam lazım? yüksek gösterip sonra mı düşmeliyim, yoksa direkt düşük fiyatlardan mı koymalıyım? güvenilirlik açısından fotoğrafları yakından mı çekmeliyim? ve açıklamada neleri belirtmeliyim?

bu tarz şeyleri en güzel letgoda satabilirsin kendi çekimin ve yanına numaralarını belirten ufak notlar yazarsan güvenilirlik kazanırsın. Kendi çekimin dışında orjinal sitesindeki çekimleride ilave edebilirsin. Öncelikle aklındaki rakamı çıkar ne kadar vermek istiyorsun? şu rakama verirsem üzülmem dedigin rakamlar. Sonrasında türk insanının pazarlık yapma mücadelesini göz önüne getir ona göre pazarlık payını üzerine ilave et ve konusma sonrası yavas yavas düş bir anda düşme.

İnşalla bende pahalı ayakkabılar alıp satabilirim. Amin.

Dolap uygulamasında sat bence, dolapta paralılar ve marka meraklıları daha çok. Ayakkabıları her açıdan güzel ve net şekilde çek, tabanları dahil. Rahatlığını, kalitesini, deri bilgisini zırtını pırtını tane tane yaz. Fiyatı haliyle aldığın fiyattan biraz düşük tut ama çok düşürme, pazarlıkta inebileceğim dediğin fiyatla ilk koyduğun fiyat arasındaki farkı düşün. İndiğin rakam seni üzmesin ama alıcıya "oo baya indi" dedirtsin.

bu tarz şeyleri en güzel letgoda satabilirsin kendi çekimin ve yanına numaralarını belirten ufak notlar yazarsan güvenilirlik kazanırsın. Kendi çekimin dışında orjinal sitesindeki çekimleride ilave edebilirsin. Öncelikle aklındaki rakamı çıkar ne kadar vermek istiyorsun? şu rakama verirsem üzülmem dedigin rakamlar. Sonrasında türk insanının pazarlık yapma mücadelesini göz önüne getir ona göre pazarlık payını üzerine ilave et ve konusma sonrası yavas yavas düş bir anda düşme.

letgo'yu söyleyen başkaları da oldu. sanırım herhangi bir hasarı olmadığını ve az kullanıldığını gösterecek şekilde orijinal fotoğraflar yüklemek daha mantıklı. özellikle içini ve tabanını gören insan anlar zaten.

fiyat konusunda emin olamıyorum işte, orijinalinin yarısına satacağım desem 2500 tl yapıyor bazısı. kim verir ki o kadar parayı 2. el ayakkabıya? alıcısını bulmak mesele. zaten o yüzden sordum hani bu tarz şeylerin gittiği bir yer var mı diye.

Dolap uygulamasında sat bence, dolapta paralılar ve marka meraklıları daha çok. Ayakkabıları her açıdan güzel ve net şekilde çek, tabanları dahil. Rahatlığını, kalitesini, deri bilgisini zırtını pırtını tane tane yaz. Fiyatı haliyle aldığın fiyattan biraz düşük tut ama çok düşürme, pazarlıkta inebileceğim dediğin fiyatla ilk koyduğun fiyat arasındaki farkı düşün. İndiğin rakam seni üzmesin ama alıcıya "oo baya indi" dedirtsin.

dolap.com mu oluyor orası? bana lazım olan da tam olarak paralılar ve marka meraklıları. jkdfv bakayım bi.

dolap.com mu oluyor orası? bana lazım olan da tam olarak paralılar ve marka meraklıları. jkdfv bakayım bi.
Uygulamasını indir daha rahat kullanırsın. Genelde kadınlar kullanıyormuş gibi dursa da bence erkeklerden de meraklısı vardır. En azından eşine, sevgilisine lüks hediye alacak bi abla mutlaka vardır. Satamazsan fotoğrafları at bana, ben satarım ama yarısını da alırım shshshs.

550-900 dolar diyor. Zenginlik böyle bir şey : )

Uygulamasını indir daha rahat kullanırsın. Genelde kadınlar kullanıyormuş gibi dursa da bence erkeklerden de meraklısı vardır. En azından eşine, sevgilisine lüks hediye alacak bi abla mutlaka vardır. Satamazsan fotoğrafları at bana, ben satarım ama yarısını da alırım shshshs.

kadınlar böyle şeyleri daha rahat alıp satıyor haklısın. abiyesini, gelinliğini hatta taytını satan arkadaşlarım var. ama biz erkekler daha tutucuyuz.

aslında düşünmedim değil birine versem de satıp komisyonunu alsa diye djkgjk ama yarı yarıya çok fazla %15-20 gibi düşündüm ben...

kadınlar böyle şeyleri daha rahat alıp satıyor haklısın. abiyesini, gelinliğini hatta taytını satan arkadaşlarım var. ama biz erkekler daha tutucuyuz.

aslında düşünmedim değil birine versem de satıp komisyonunu alsa diye djkgjk ama yarı yarıya çok fazla %15-20 gibi düşündüm ben...

Dolapta sattıkların sana bonuslarda kazandırıyor, bir şey beğenirsen kendi bonuslarınla çok rahat alabilirsin. O gün için indirim şansı vs gibi şeyler veriyor.
Kullanılmıyorsa ve manevi bir değeri yoksa boşuna tutmak saçma ya, ne gerek var kalabalığa. Ya satarsın ya bağışlarsın. Tertemiz.
Sen bi deneme yap da, olmazsa ben satarım. Komisyonda orta yol buluruz. Başkasına sattırırsan hissederim ama bak, ters döner ayakların bedduamla. Mal sahibini bedduayla ikna eden komisyoncu başlığı gelsin.

Dolapta sattıkların sana bonuslarda kazandırıyor, bir şey beğenirsen kendi bonuslarınla çok rahat alabilirsin. O gün için indirim şansı vs gibi şeyler veriyor.
Kullanılmıyorsa ve manevi bir değeri yoksa boşuna tutmak saçma ya, ne gerek var kalabalığa. Ya satarsın ya bağışlarsın. Tertemiz.
Sen bi deneme yap da, olmazsa ben satarım. Komisyonda orta yol buluruz. Başkasına sattırırsan hissederim ama bak, ters döner ayakların bedduamla. Mal sahibini bedduayla ikna eden komisyoncu başlığı gelsin.

evet elde tutmanın mantığı yok. ben ayakkabı ve kıyafetlerimi bi zaman sonra ihtiyacı olana veririm normalde ama bunlar birilerine vermek için fazla. kayserililik yapmazsanız anlaşırız melodram hnm, toplam satıştan %20 pay + 1 kasa mandalina.

Mastor rezidansta oturuyorum ama 900 dolarlık ayakkabı giymiyorum artık ugrasmazsin rezidansimla:)

evet elde tutmanın mantığı yok. ben ayakkabı ve kıyafetlerimi bi zaman sonra ihtiyacı olana veririm normalde ama bunlar birilerine vermek için fazla. kayserililik yapmazsanız anlaşırız melodram hnm, toplam satıştan %20 pay + 1 kasa mandalina.
Siz önce satacaklarınızı ve fiyatlarını belirleyin. Sonra düşebilirim dediğiniz rakamı belirleyin, ondan sonra ben pazarlığı düşünürüm beyefendi. Mandalina cezbediyor, prada ayakkabı alan koşulsuz şartsız kasayı yollar ama şimdi forum bunu kaldıramaz. Biz malları elden çıkaralım :p
Şimdiden başarılar.

Ben birkaç kez giydiğim, sonradan beğenmediğim giysilerimi , ayakkabılarımı vs .durumu pek iyi olmayan akrabalara veya tanıdıklara veriyorum.
Bence satmaktan çok daha yararlı olur ama sen bilirsin tabii.

letgoyu kesinlikle önermiyorum..... ölücülerin mekanı.... hobi olsun diye bu uygulamada gezinip saçma sapan teklifler verenler var..... sahibinden get aç diyeceğim 2000 bin liraya koysan 200 lirasını komisyon alır..... benim de aklıma donanımhaber geldi.... orada satılabilir.... ama böyle pahada ağır ürünleri alıcısına kargo ile göndermemekte de fayda var..... bu tarz şeyleri çalan kargocu çetesi konularına çok rast geldim nette.... en iyisi avm gibi kalabalık ortamda buluşup satış yapmak.....

Bahsedilen markalara zaafı olan birileri ancak o miktarları verebilir bu tarz ürünlerin hitap ettiği kitlenin ikinci el ürüne pek sıcak bakacağını zannetmiyorum, turistlere özellikle araplara ulaşabileceğiniz bir alan bulabilirseniz marka düşkünü olduklarından dolayı daha kolay alıcı bulunabilir.

Geri