2.ci El Giyim.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Alırmısınız giyermisiniz

Avrupa ABD gibi ülkelerde her kesim insanın giydiğini aldığını biliyorum bizim millet havalı bence zor alır.( alsada söylemez karizması çizilir )

Melnur: Bay Recep yandaşlarının ceplerini doldururken siz anca ikinci el giyinin.

dolap uygulaması var, oldukça kullanılıyor. bana ikinci el giyim çok tuhaf geliyor. sanırım çanta dışında tercihim olmazdı. çanta da al desen almam da, lariiiğğğğ ne olur bişi seç desen çanta seçerim kfdslş tşk.

bir de ikinci el mağazalar var, özellikle vintage adı altında pek çok yer var böyle. gezmesi güzel. aldım mı? nö.

sıfırı 1600 lira olan kaz tüyü mont'u 350 liraya almıştım. 2 senedir outdoor faliyetlerimde giyiyorum iyi ki almışım : dd

Ben bu thrift shop olayını seviyorum da bizde henüz talep gören bir şey değil.
Bu tarz vloglar izlemeyi seviyorum, link bırakayım tşk.

Hiç almadım ikinci el. Güvenemem ya.

İkinci evlilikte bir nevi ikinci el oluyor bir mahsuru yok giyebiliriz dul federasyonu

150 euroya abiye alip ikinci el sitesinde 200 euroya satan Turk kadinlar meshur burada .)

Yahı deli misiniz milletin teri pisi eskici gibi

Sevgili tişörtleri 2. el sayılıyorsa evet giymiştim ama almam, beleş bulursam ancak :D

Ben, yeni aldığım giysileri bile yıkıyorum siz ; “iyyy kirli, terli, öğğ” diyorsunuz.sjsjjsjs yıkamadan mı giymeyi hayal ettiniz, ne yaptınız arkadaşlar? Vintage ürünleri seviyorum. Henüz, giyilebilen bir şey tercih etmedim ama tabaka ve çakmak almıştım. Çokzeller<3

Ben giymem ya mağazada denemeyi bile sevmiyorum başkası denedi diye

Şimdi kızlardan tişört isteyeceğim sonra adımız sapığa çıkar diye vazgeçiyorum

Geri