ismail89
Platin Üye
Hayır. Sen kestin mi?Soruya soruyla karşılık istemiyorum . Sen kestin mi ? ;d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır. Sen kestin mi?Soruya soruyla karşılık istemiyorum . Sen kestin mi ? ;d
Yok bizimkiler kesti. Ben karışmadım . Bir de benim aklıma şey takıldı hacı abi. Şimdi diyanetin açıkladığı kurban payı yurt içinde 11.750 iken yurt dışı neden 4.750 ?Hayır. Sen kestin mi?
Yurt dışı dedikleri genelde Afrika ülkeleri. Hangi ülkede kesim yapılıyorsa o ülkedeki fiyatlar veriliyor. Farklı kuruluşlarda yurt dışı için bu nedenle farklı fiyatlar çıkıyor. Orada yapılan kesim yine orada tüketiliyor. Açlık krizi yaşanan ülkeler tercih ediliyor. Avrupa'da kesim yapsalar, oranın fiyatları ve kasaplık ücretleri ile yurt içinden daha yüksek olurdu.Yok bizimkiler kesti. Ben karışmadım . Bir de benim aklıma şey takıldı hacı abi. Şimdi diyanetin açıkladığı kurban payı yurt içinde 11.750 iken yurt dışı neden 4.750 ?
Melnur kendini köle olarak goruyormus hagshskgsjsBiliyorsun ben burada Merkel'in kölesiyim, para ne gezer bende. Benim şu an tek derdim
Tiguan eHybrid mi alayım yoksa Kodiaq iV Plug in Hybrid mi alayım.
Derdim bayağı büyük.
Sen aradan çekil, sana anlatana kadar akşam olur. Bilmedigin konulara dalarsan böyle olur. Hadi git Kılıçdar dedenin elini öp.Melnur kendini köle olarak goruyormus hagshskgsjs![]()
Moru çok iyiBuna da şükür. 2,5 saate 3 tane çitos, oha aşırı iyi.
![]()
Çitos desteklerinizi beklerim, hiç yok demem, ahbaplığıma giden yol çitosumdan geçer.