Yanılıyorsun, fukara geldi yandaş ve troll olarak gidiyor.İSO ek iş yapmadan 4300 alıyorum ek işle 8 bine yakın kiram elektrik dışında 1038 frank ödüyorum 3 ayda bir elektrik 100 frank.fukara geldin gariban gidiyorsun isko
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yanılıyorsun, fukara geldi yandaş ve troll olarak gidiyor.İSO ek iş yapmadan 4300 alıyorum ek işle 8 bine yakın kiram elektrik dışında 1038 frank ödüyorum 3 ayda bir elektrik 100 frank.fukara geldin gariban gidiyorsun isko
Tayyibin gülüYanılıyorsun, fukara geldi yandaş ve troll olarak gidiyor.
Elinde 1000 birim para kalan biri nasıl geçinsin?Kıt kanaat mi geçiniyorlar yani ? ;d
Sende pek bol yok sanırım.Madem öyle neden çoğunda para bol? Yemeden, içmeden, çadırda mı yaşıyorlar sence?
Biliyorsun ben burada Merkel'in kölesiyim, para ne gezer bende. Benim şu an tek derdimElinde 1000 birim para kalan biri nasıl geçinsin?
Dört çocuğu varsa ve bunların her birine 100'er birim harçlık verse 600 kalıyor geriye. 500 birim de yenge pazar alışverişi için istese, kendine 100 birim kalıyor. Ayın ilk haftası parası bitmiş oluyor. Geriye üç hafta daha kalıyor.
@Yabani işte bu sebepten evlenemiyordu, artık kıdemli olmuş ve gelirini artırmış ve reklemını da buraya koymuş. Hayırlı bir Türk kızı bulur İnşaallah.
Sende pek bol yok sanırım.
Sen orasını Türkiye sandın galiba hacı abi. 100 Euro kim veriyor harçlık. Adam onunla market alışverişi yapıyor haftalık . Benim yeğenim harcıyor günlük 75-100 arası ve bu çocuk daha 1. Sınıfa gidiyor ;dElinde 1000 birim para kalan biri nasıl geçinsin?
Dört çocuğu varsa ve bunların her birine 100'er birim harçlık verse 600 kalıyor geriye. 500 birim de yenge pazar alışverişi için istese, kendine 100 birim kalıyor. Ayın ilk haftası parası bitmiş oluyor. Geriye üç hafta daha kalıyor.
@Yabani işte bu sebepten evlenemiyordu, artık kıdemli olmuş ve gelirini artırmış ve reklemını da buraya koymuş. Hayırlı bir Türk kızı bulur İnşaallah.
Sende pek bol yok sanırım.
Yeğenin çok harcıyormuş doğrusu, sonra şımarık olur benden uyarması.Sen orasını Türkiye sandın galiba hacı abi. 100 Euro kim veriyor harçlık. Adam onunla market alışverişi yapıyor haftalık . Benim yeğenim harcıyor günlük 75-100 arası ve bu çocuk daha 1. Sınıfa gidiyor ;d
Ya şimdi kantine gidiyor mesela pizza alıyor, 1 meyve suyu , 2 su vallaha 75 lira bak . Ekmek arası vs alırsa 75 i de geçiyor . Diğer yeğenim var bir de . Oda 7. Sınıfa gidiyor o da aynı . Sonra İsmail dayı ekonomi iyi dememi istiyor ;dYeğenin çok harcıyormuş doğrusu, sonra şımarık olur benden uyarması.
Ben yanış anladım, € harcıyor olarak okudum. O yazdığımı unutabilirsin.Ya şimdi kantine gidiyor mesela pizza alıyor, 1 meyve suyu , 2 su vallaha 75 lira bak . Ekmek arası vs alırsa 75 i de geçiyor . Diğer yeğenim var bir de . Oda 7. Sınıfa gidiyor o da aynı . Sonra İsmail dayı ekonomi iyi dememi istiyor ;d
Haftalık 100 Avro çok değil. senin yeğenlerin günlük 100 birim harcıyormuş. Bu da 100 Avroya yakın zaten. Senin yeğenlerin o kadar harcıyorsa, Avrupa gençleri daha fazlasını harcar. Ha, bir de ekonomi o kadar kötü olsaydı, yeğenlerin evden beslenme çantası yanlarına alırlardı. Biz çocukken öyle yapardık. İçinde de yağlı ekmek ve bir Elma olurdu.Sen orasını Türkiye sandın galiba hacı abi. 100 Euro kim veriyor harçlık. Adam onunla market alışverişi yapıyor haftalık . Benim yeğenim harcıyor günlük 75-100 arası ve bu çocuk daha 1. Sınıfa gidiyor ;d
Sen anca Bisiklet alırsın. Üzülme o daha sağlıklı.Biliyorsun ben burada Merkel'in kölesiyim, para ne gezer bende. Benim şu an tek derdim
Tiguan eHybrid mi alayım yoksa Kodiaq iV Plug in Hybrid mi alayım.
Derdim bayağı büyük.
Erkek milleti işte.Sizin derdiniz ne hemi.. Niye iddialasiyorsunuz...
Bu sene yeni bir tane daha aldım, Cube Khatmandu 750. Fiyatını sorma gücün yetmez senin o bidiklete. Canavar gibi gidiyor vallahi. Bu cumartesi turumuz başlıyor. Viyana'dan hareket ediyoruz tuna nehri boyunca. Toplam 450 km yapacağız. İstiyorsan atla gel beraber yaparız, sen motosikletin ile eşlik edersin bize.Sen anca Bisiklet alırsın. Üzülme o daha sağlıklı.
Ekonomi bana kötü değilse başkasına kötü olmadığı anlamına gelmiyor. Benim maddi durumum iyi olsa da ben genel duruma bakarım. O zaman biz senle gidelim İstinyePark’a . Türkiye’yi oraya göre değerlendirelim . Herkeste Ferrari, Porsche, Lamborgini, Rolls Royce falan ;dHaftalık 100 Avro çok değil. senin yeğenlerin günlük 100 birim harcıyormuş. Bu da 100 Avroya yakın zaten. Senin yeğenlerin o kadar harcıyorsa, Avrupa gençleri daha fazlasını harcar. Ha, bir de ekonomi o kadar kötü olsaydı, yeğenlerin evden beslenme çantası yanlarına alırlardı. Biz çocukken öyle yapardık. İçinde de yağlı ekmek ve bir Elma olurdu.
Sen anca Bisiklet alırsın. Üzülme o daha sağlıklı.
İsmail’e Bülent Ersoy’un eskiden erkek olduğunu anlatmaya çalışıyoruz gözümle görmeden inanmam diyor ne yapalım işimiz zor..Sizin derdiniz ne hemi.. Niye iddialasiyorsunuz...
Paylaştığın video'da da gördüğün gibi, orada da 1000 birim yerel para ile hayatta kalmaya çalışanlar varmış. Allah daha çok versin kardeşime. sen de al bir gün bir Ferrari.Ekonomi bana kötü değilse başkasına kötü olmadığı anlamına gelmiyor. Benim maddi durumum iyi olsa da ben genel duruma bakarım. O zaman biz senle gidelim İstinyePark’a . Türkiye’yi oraya göre değerlendirelim . Herkeste Ferrari, Porsche, Lamborgini, Rolls Royce falan ;d
Türkiye ekonomik olarak Singapur ile yarışıyor diyelim ;d . Hacıdayı yağlı ekmek ve elma yediğin belli. Protein eksikliği oluşturmuş sende belliki. Haftalık 100 avro çok değil bak kendin söylüyorsun. Ama o para ile adam haftalık alışveriş yapıyor ;d . Birim farkını anlaman için et yemen lazım protein şart ;d
ha bu arada sen kurban kesebildin mi . Oda çok ucuzdu bu sene ;d
Boşver yazıyı, turayı , proteini , karbonhidratı, kolestrolu . Sen bu sene kurban kesebildin mi ? ;dPaylaştığın video'da da gördüğün gibi, orada da 1000 birim yerel para ile hayatta kalmaya çalışanlar varmış. Allah daha çok versin kardeşime. sen de al bir gün bir Ferrari.
Sen kestin mi?Boşver yazıyı, turayı , proteini , karbonhidratı, kolestrolu . Sen bu sene kurban kesebildin mi ? ;d
Soruya soruyla karşılık istemiyorum . Sen kestin mi ? ;dSen kestin mi?