Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Entrekot yaptım..yarın tavuğu düşünüyorum mısırla beslenmiş rahmetli.bura 60 Euro gibiNe kadar tuttu burası Yabaniye? Tavuğun yanına bulgur pilavı yap, gurbetçi pilavı.:d
Fazla alıyorum ek işe gidersem 7500’ü geçiyor normal maaş 4300..3840 euro guzel para yabani bosuna gitmemissin buradan.... Bi'de dikkatimi Yunan yogurdu cekti, aslinda onlar Turk yapimi ustune Greece yazinca inaniyor kerizler. Turk simidini bizimkilerden daha iyi yapiyorlar hosuma gidiyor.
Bizim TR’dekiler buradan devam;Fazla alıyorum ek işe gidersem 7500’ü geçiyor normal maaş 4300..
Yunan yoğurdunu bizim süzme yoğurda benzediği için alıyorum arada Lidl’dan normal yoğurtlar yenilmiyor
Bırak yesinler belki akıllanırlarBizim TR’dekiler buradan devam;
![]()
İngiltere’de köpeklere yedirilen gıda ile Türkiye marketlerinde insanlara satılan gıda
İngiltere'de satılan köpek mamalarındaki tavuk göğüs etinin Türkiye'de insanların yemesi için üretilen nugget ve schitzel benzeri tavuk ürünlerden daha yüksek oranda tavuk eti olduğu ortaya çıktı. @gidaajansi İngiltere'de satılan köpek mamalarındaki tavuk oranı: %93www.forumsal.net
Kuzunun şeyini alırsın 60’aBurada 60,- Avroya Kuzu alırdın be @Yabani
aşlskşaskaksşask neyini alırız tam olarak Yabani?Bırak yesinler belki akıllanırlar
Kuzunun şeyini alırsın 60’a
İsmail anladı sus karıştırma oraları D:::aşlskşaskaksşask neyini alırız tam olarak Yabani?
60 Avro yazdım dikkat edersen. 1800 TL eder.60 TL ye ne alabilirsin ;d
Duzgun bir sey sordum olm turp skma yavİsviçre kıskanıyor ismaili
Yazıyor ya İsviçre diyeDuzgun bir sey sordum olm turp skma yav