2.5 litre kolanın 10 lira olması

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Fare kanı var içmeyin zaten Sjsjsj

Dondurma ile yarışmakta. Gerçi bunun da çoğu vergi. Yakında düzeltme falan da gelmez.

bir de 4x200 ml kutucuklara 10 lira verenler var, onlar ne yapsın. sAd

İsrail'i boykot etmek de enflasyondan kaçamadı. Bunlar hep dış güçler (:
Rumuz: Ben zaten kola içmiyorum ayran içiyorum

hayat işte gurbetçi 10 birime 35 lik RAKI içer sen kola

market fiyatlarını gören yemek yerleri kutu kola fiyatlarını 8-10-12 arası yapmış pakette böyleyse yerinde daha fazladır
herkes fırsatçılık peşinde

Evet arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz. Bugün sizlerle ucuz kola içmenin sırlarını paylaşacağım.....

Sır:
1.jpg

Benim icin bir sorun yok, kazandigim para birimi ile sadece 1 birim, yani 1€ ödüyorum 2,5 litre icin Türkiye'de. 10 TL ödemek zorunda kalanlar düsünsün.

@Stockholm Sendromu dm’den bilgi verilmiştir efendim…..

@Oggy Süper! Bunu muhakkak deneyeceğim. Bim’den aldığım sosise müthiş bir eşlikçi olacaktır.

Ucuz kola içmenin bir diğer yolu da İkea’nın yemek kısmı. Yanınızda taşıdığınız bardakla İkea’nın meşrubat standından litrelerce kola içebilirsiniz. Yanınızda bardak yoksa üzülmeyin. Çocuğunuzun biberonu, 1.5ltlik su şişesi, kahve fincanı, termos gibi içine sıvı koyabileceğiniz herhangi bir şeyle de içebilirsiniz. Yalnız avuçlarınızla içmeye kalkmayın ayıplanabilirsiniz……. İkea’dan satın alamayacağınız ürünlerden oluşan oturma odanızı hayal ederken kolanızı keyifle yudumlayabilirsiniz.

2,5 lt almayın siz de tasarruf edin , Ben hep kutukola alıyorum sorun yok .

mawrupada yaşamak wardı hey gidi hey 80 kuruşa redbullar
filan ouş

18 birime hollandada 70 lik tekila aliyor adamlar üzerine para bile artıyor olabilir

Kutu cola ( 330 ml.) 9.50 TL olmuş bazı marketlerde fakat Migros 7.50 TL olarak devam ediyor.

Geri