1997 de kaset dolduracagım kasetciye diyorum Ezgi Mert - Yaz Beni

Konu sahibi son olarak 1248 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]lUcqV185uTY[/YOUTUBE]

1997 de kaset dolduracagım kasetciye diyorum Ezgi Mert - Yaz Beni de ekle oyle bir sarkıcı yok diyor ya diyorum ben radyoda dinledim yok kardesim diyor yok oyle bir sarkıcı simdi kasetciye diyorum all all alll işte var varr :D :D

duygudurum değişikliği yaşıyorum. tam olacak ne yapacağız? gülecek miyiz yoksa şükür mü edeceğiz? :bekle

karnaval sarkisi vardi. ''En dan ? en dan ? en dan ?'' diye simdi ne alaka diye sormayin alakayi bi tek ben bilirim siz bilecek degilsiniz !!! tmm sacmaladim gidebilirim.

Ben de hep böyle iddia ediyorum bir şeyler için "var" diye, "yok" çıkıyor sonrasında.
Mesela, demiştim İzzet Altınmeşe'nin beni vardı işte, arkadaş dedi var mıydı, ben dedim vardı...

aa pardon o var çıkmıştı. Çünkü İzzet Altınmeşe'nin beni var.

Şimdi hatırlayamadım, ama böyle bir şeyler olmuştu. Ben var demiştim de, o aslında öyle değilmiş falan.
@Waterlelie, görüyorsun ki en çok ben saçmalarım. Bunu ispat etmeye gelmiştim, ispatladığımı düşünüyorum, gidiyorum.

Naytbuluğ sana Ezgi Mert diye şarkıcı yok diyen o işini ve kendini bilmez münafık kasetçinin ismini hatırlıyor musun?

Al işte var Ezgi Mert diye şarkıcı pis kasetçi, nerede o eski Ergun Plaklar be, işini bilen adamlar bunlar babadan oğula nesil heralde, şuan 1997 yılındayım adres ver.​

Larien var evet ben sahidim :D

s-04aa09390b4ce44226b56e5defe64b03ea8d83ab.jpg

Şeker portakalı nin devamı yok diye idda eden kendini kitap tanrısı sanan kitapçı geldi aklıma :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri